Golonka 2 Napisano niedziela o 17:01 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 137 Napisano niedziela o 17:22 21 minut temu, Golonka napisał: Jechałeś do Magdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:24 Pani Magda i jej maz 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 137 Napisano niedziela o 17:25 Ja bym go wyrwała Magdzie, bo szkoda faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:26 Ja tam tesknie za Klaudiuszkiem, ktory o 22 juz do spania i nie ma internetu, a z rana pisala do mnie i mnie zaczepiala o 6 czy 7 angielskiego czasu, to byly piekne czasy, ktore juz nie wroca, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:27 (edytowany) Pani Magda jest super, i jakby dojechala szczerbatego to byloby niezle, ale bym sie smial, jakby szczerbatego zalatwily kobiety xdd Edytowano niedziela o 17:27 przez pasztetowa mniamusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:31 Pisalas kiedys, ze zonatych nie tykasz Wyrywanie zonatych to grzech. Nie grzesz klaudiusz, bo bedzie placz znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:32 (edytowany) Istnieje, za to nimfetka nie istnieje, uroiles to sobie szczerbaty, a nawet jesli istnieje to juz zapomniala o tobie i ruucha sie wlasnie z mecenazem sztuki czy jakims innym alfonsem z niemiec xdd Edytowano niedziela o 17:32 przez pasztetowa mniamusi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 137 Napisano niedziela o 17:33 Moon jest żonaty??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:34 Pani Magda jest po slubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:35 Haha Dobra ja ide sobie, wroce pozniej, bo bekowo widze sie robi, nara wypieerdalam na razie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano niedziela o 17:42 ty jestes mitoman szczerbaty owsiku, a man of the moon nie jest dziewica, bo hebluje sasiadke z bialorusi ty chory szczerbaty mitomanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 40 Napisano niedziela o 19:13 gratulacje podrozy moonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 29 Napisano 16 godzin temu A co sie stalo takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach