Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo to jest moje pytanie

Co macie teraz obok siebie przy kompie ?

Polecane posty

komórke, kartki +długopis (nie wiem po co), balsam, płytki CD

kilka piórników, 2 kosmetyczki,lusterko,kosmetyki, leki,wode gazowana,pokrzywe,2 świeczniki,płyty,perfumy,ramke ze zdjęciami,stos karteczek,popielnike,papierowy,zapalnizke,telefon,suszarke do włosów,skarpetki,kalkulator,otręby,mp3,otwieracz do wina,modeline,waciki,zeszyt,pamiatki z czech,kable,słuchawki,wachlarz,kolczyki,świete obrazki mnie nikt nie przebije:D

Gość vista home
drinka :)

Gość trallalalla
Mam: komórkę, drinka, 2 książki, kilka rachunków, plastelinowe bombki (dzisejszy prezent od synka), 3 pierścionki od byłego- zastanawiam sie c z nimi zrobić, szkatułkę z biżuterią, rysunek "strasznej dyni" (autorstwa żeczonego wyżej małoletniego), kilka breloczków do kluczy, film "Było sobie życie- oddychanie" i "Mechanik" :)

Gość inna00
leze na łozku obok stolik z miska po zupie kalafiorowej z paczki,resztki po winogronie,paczke mini 7daysów,2 piloty ,gazety,komóre,i słuchawki

Gość kasia1974
likier morelowy

Gość kasia1974
polewam!!!

Gość hyrymyry
lample, stos dokumentow, czekolade, popielniczke, fajki, pusta butelke nestea, dlugopis, jogurt, folia jakas, korek po coli, korek po nestea, krem nivea, maść nagietkowa, pendrive, skaner, drukarke, opakowanie z plytami, sluchawki, piornik, glosniki, paczke po czipsach, albumy, talerz, jakis pet, karton po soku, dwie szklanki, znowu talerz, karkta z jakas lista, druga myszka, jakies czasopisma, zapalniczka, tusze do drukarki, pilniczek, lusterko, oooooo i rekawice kucharka :D a tyle jej szukalam

Gość wychodzi prawdziwa natura
wychodzi prawdziwa natura polakow!!! co drugi to przy kompie siedzi z piwem albo drinkiem!!! ALKOHOLICYYYYYYYYYYYYY!!!!

Gość dziwne to....v
3 puste paczki po fajkach i jedna pelna zapalniczka popielnczka orzeszki fon temperowka dlugopis tabletki ksiazki zeszyty drukarka jakies plyty wyrob z plasteliny mojego syna

Gość dziwne to....v
skorka od banana jeszcze i talerz po obiedzie

Gość Ale macie syfffffffffffff
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :o

Gość pijaczka a jakP
WIĘC JAK Wyżej : piwko pilot od tv popcorn sól krem do twarzy ibuprom okulary przeciwsł pilniczek i lakier do paznokci gazeta telefoon

Gość Ale macie syfffffffffffff
Ja mam tylko lampke wina, świeczke, książke i ramke ze zdjęciem :). Jestem pedantką :)

Gość ja piiiiiiiiierdole
kazdy z alkoholem widze siedzi :o

Kto lubi, ten pije. Ja tam mam pusty kubek po herbacie, piloty chyba ze trzy,butelka z wodą, pudełko z "Pryncypałkami" i laptopa męża...Aaa i męża też mam koło siebie :D

Gość CZERWONA FASOLA
popielnica,2 parówki,telefon,napój,nożyczki,wykałaczki,kawałek materiału z napisem "OCHRONA"-nie wiem skąd to się wzięło? baterie paluszki,chusteczki,puste opakowanie po ciasteczkach maślanych i ...kota,który chce zjeść moje parówki ! ! !

Gość q1q1q1q1q
a ja mam pusta szklanke ze slomka w srodku klamerke do wlosow dlugopis komorke torebke foliowa po andrutach z kalisza-he

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
głupiego frajera, co nie umie mnie docenić :/

Gość a to ciekawe - ale z nas
bałaganiarze ;). No więc ja mam: -2 puste zeszyty (nie wiem, po co :P) -płyn do demakijażu oczu (jak wyżej :O) -pustą szklankę -tabletki uspokajające ;) -gumy do żucia -tusz do rzęs -krem do twarzy, który powinien być w łazience -jakaś kartka -pendrive,a -2 dekodery -przybornik z cudami w środku :P -kalendarz

Gość meg_0404
komórkę, ponieważ czekam na smsa od mojego kochanka i stos dokumentów, bo powinnam pracować, ale natchnienia mi brakuje

Gość CZERWONA FASOLA
świnka piggi proszona o odpakowanie prezentu od kumpeli - jesteśmy ciekawi co jest w środku?