Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniolek25

Nie daje już rady ze sobą

Polecane posty

Chciałabym porozmawiać z kimś o swoich problemach. Jest mi bardzo cięzko i nie wiem co mam ze sobą robić. Codziennie myślę o tym żęby się zabić... Ciężko jest radzić sobie samemu tym bardzej że nikogo ze mną niema... poprostu każdy mnie olał. Problemy zaczeły sie od nie dawna, koło tygodnia. Kiedy mój facet trafił do wieziena wraz z kolegami... musze czekać około pół roku na wyrok... minął zaledwie tydzień a ja już mam dość... jestem wycieńczona psychicznie i fizycznie... poprostu nie daje sobie rady, wieczorami płacze tak, że póżniej nic niewidzę... Ludzie nie zauważają mojego cierpienia.... a na dodatek pilka dni temu jeden z tych moich kolego został powieszony przez jakiegos kryminalistę... bardzo go lubiłam... ale najważniejsze było dla mnie to (mimo zemiałam swoje problemu)- wspieranie jego młodszego brata, byli ze sobą bardzo związani. Jutro pogrzeb......;( Zawalam szkołe, mama się na ,mnie wydziera zebym lepiej wogole przestała chodzić.... nie zdaje sobie z tego sprawy ona ze mnie zabija.... nie wiem co mam robić. Bardzo Tęsknię zamoim Misiem i nie mogę już wytrzymać... jak sobie myślę żę zataką głupotę możęisc siedzieć okolo 4lat to sie zalamuje... Nie dam bez niego rady.... chcę żęby wrucił....;'(

jest taki topik na uczuciowym -mój chłopak siedzi w więzieniu i tam dziewczyny sie wspierają ,tam ci będzie najlepiej ja sie nie zadaje z patologią 🖐️

nie martw sie, musisz jakos przetrwac najgorsze, ja tez nie mam lekko w zyciu, z pewnoscia inni tez.. Pozdrawiam! :-)

te pytania byly do mnie? napisalam tylko ze ogolnie w zyciu nie mam lekko a nie ze moj siedzi, dla jasnosci ja w ogole nie mam faceta.

Gość a1
trza bylo znalezc faceta, ktoremu nie grozi wiezienie. masz 16 lat, moglas wybrac lepiej. Teraz cierp przez swojego misia

Gość TO MOZE JA
wam powiem ze moj facet zostal zatrzymany za nic....... na 12h........ był zastraszany,popychany,nie dostał picia ani jedzenia:( Nadal macie respekt dla policji???to niestety nie jest odosobniny przypadek.Myslałam ze mi serducho peknie ja tej sprawy tak nie zostawie!

zacznijmy od tego ze bylam z nim 2 lata i dopiero teraz tak jest wiec kto inteligentymoze wiedziec ze w zyciu cos takiego sie nie wydarzy???... Ciekawe czy Ty bys byłataka madra. Jak nie przezylas tego ,,a1'' to sienie udzielaj... bo ja nie pytam o zdanie osob ktorenie wiedza jak to jest wiec nara

Gość popłoh
piszesz jakbyś już sama siedziała w więzieniu

powiem Ci żę u mnie było to samo... nawet po pysku dostali... bylo im zimnio... nie dotali jesc ani pic... akolega musial zaplacic 100zl za cherbate i koc:( co to za prawo w tych czasach:(

Gość asdasdw
jaki towar palisz?

Po cholere wchodza tu nie ktorzy ludzie którzy nie maja wogole pojecia o tej sprawie???jak wam sie chce zartow to wypad z tad bo to nie dla dzieci

Gość taka jedna z takim czyms
Napisz za co poszedl siedziec i czemu na tak dlugo?? tez bylam w podobnej sytuacji, wiec Cie rozumiem... Ja wytrwalam 3 lata i czekalam na Mojego i teraz jestesmy bardzo szczesliwi, wiec zycze wytrwalosci!!

Jak to młody chlopak szukał wrazen i pobij kogos, ajego kolega ukradl i wszyscy sa osadzeni... a Twoj za co siedzi/ siedzial i ile?

Gość popłoh
lepiej idź gnojówo do szkoły bo piszesz "cherbate" analfabetko zamiast sie uczyć to obciągasz dresowi

jak nie wiez ile mam lat to stol pysk, a robie bledy bo mam rozjebana klawiature... po za tym mam,,1993'- bo ten nick co chcialam byl zajety... wypad'

Wież co??? zazdroszcze Ci żę już możęcie być razem:( ja nie wytrzymam chyba i cos sobie zrobie:(

Gość nem.y
aniolek... masz 16 lat. a twoj chlopak jest w wiezieniu. za pobicie... sory, ale jak dla mnie to marnujesz zycie. warto czekac na lobuza,ktory po wiezieniu nie znajdzie pracy? patologia!!! patologia!!!!!!!! do wiezienia nie idzie sie "za nic"..

Gość popłoh
naszykowałaś już pętle ?

Gość TO MOZE JA
Dziewczyny macie jakis pomysl zeby coz ztym zrobic?moze zebrac wiecej ludzi pokrzywdzonych przez policje?Trybunal praw człowieka?przeciez jesli bedziemy biernie na to przyzwalac to beda to robic tak dalej!dzisiaj moj chlopak a jutro to spotka Twojego! Policja Ci ktorzy przysiegali bronic ludzi....DNO i jak zwykle niewinnych obywateli to dotyka masakra:(

Gość nkvndlgntrk
To zajebistego masz chłopaka skoro "dla wrażeń" kogoś pobił :o Dobrze mu tak, niech siedzi za swoją głupotę.

po pierwsze mam 25 lat, po drugieczasem idzie sie za nic do podla- nawet za pomyłkę, a po trzecie nie musi szukac bo ma swoja firme, przepisaną od rodzicow.... po za tym nie wazne jest to ze bylo by ciezko. wazne jest to ze sie kochamy...

Gość ukf
taaa masz popsutą klawiaturę i dlatego piszesz cherbata, z tąd itd? nie rób z siebie większej idiotki niż jesteś:o🖐️