Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvcbxvbx

co o tym myslicie??

Polecane posty

Gość bvcbxvbx

Już ponad poł roku rozmawiam z fajnym chłopakiem i nie mogę go rozgryźć. Widzieliśmy się zaledwie kilka razy, a kiedy rozmawiamy na gg jest miło, czasami pisze coś w takim stylu, że myślę że mu zleży. Wiem, że nie ma nikogo i chciałabym żeby coś wkoncu posunelo do przodu ale nie moge zrozumieć o co jemu chodzi. CZemu nie proponuje spotkań?nawet jeśli pracuje cały tydzień to są weekendy...przykro mi bo wiem, że jak chłopakowi zależy to przyjechałby przecież nawet na troche zeby tlyko sie zobaczyć, a minęło juz tlye czasu i nie wiem czy to w ogóle ma sens. Nie wiem czy jest typem faceta, który nie chce się angażować w związek, ciągle niezależny itd.czy jest nieśmiały i jeśli tak to jak mu okazać że zależy mi?Jak nie rozmawiamy przez kilka dni to interesuje się co robiłam itd..no ale własnie-nie rozmawiamy kilka dni-chyba też chciałby codziennie ze mną chociaz jakiegoś smsa wymienić:/nie iwem co o tym myśleć..co powinnam zrobić?jak się zachowywać?udawać ze mi nie zależy żeby zobaczyć jak zareaguje czy olac od razu?/

Gość 7 Cudów Świata
jak dla mnie bez przyszłości

Gość fdsfz
moze ktos ma jakis pomysl?:/