Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko do kobiet i facetów

Jak wg Was powinna ubrać się kobieta na pierwszą randkę z nowym facetem

Polecane posty

Gość kozaczki+mini+cycusie
najlepiej kozaczki za kolanko,mini i duży dekold+ push-up

Gość GEORGIA38
Ja najczesciej sexi. Ostatni raz w marcu kiedy umowiłam sie z moim obecnym partnerem, Byłam wydygana po ciezkim dniu wiec załozyłam spodenki i koszulke ( nie miałam siły i ochoty na lansik). Do traz wspomina to bardzo pozytywnie, wesoło. Myslał ze wyskocze w ponczoszkach i sukience, taka mnie znał a tu zonk. Było cudownie:)

Gość No ja myślę że
buty na obcasie około 7cm najwyżej żeby naturalnie chodziła:D spodnie dzinsy, ładna bluzeczkę, jak ma fiigurke to obcisła, jak nie to taką na guziczki może byc odpięta a pod nią zwykła bluzeczka na ramiączkach albo jakaś inna luźna bluzka teraz są takie modne. Moim zdaniem jakieś miniówy to przesada. Włosy w kucyk lub rozpuszczone żadnych wymyslnych fryzur. Powinna mieć piękny uśmiech i dobrze czuć się w ciuchcach.

do kawiarni, knajpki, kina... ja myślę, że seksownie - ale bez przesady, tj epatowania golizną. miękkie materiały, które opływają ciało i które chce się dotknąć, lekki obcas, delikatny makijaż, naturalna fryzura, nieco niedbała - upięte loczki bądź rozpuszczone włosy.

powinna ubrac sie ladnie, ale nie przesadnie, jakies zgrabne jeansy i dopasowana bluzeczka, obcasy, ale nie jakies wielkie szpilki, lekki makijaz

Moim zdaniem jednak najlepiej sie sprawdza sukienka najlepiej do kolan rozcieta na nodze dosc wysoko poniewaz pobudza wyobraznie, wazne zeby nie wystawała koronka od ponczoch, szpilki ( 10 )

jeansy na randke? nieee !! Na zakupy owszem ale nie na randke, jesli nie ma byc mega sexi to chociaz sportowa sukienka, nogi na nich działaja rewelacyjnie:)

Gość ja nawet w dzinsach jestem
mega seksi, a pewnie w takich skapych ciuchach to juz sam seks ze mnie by byl, co w miejscach publicznych niekulturalne. facet zamist sluchac mnie gapil by sie jak ciele:o

niekulturalne to jest mowienie podczas jedzenia, na impreze skapo jak najbardziec. Nio i co istotne sukienka nie zawsze musi byc wyzywajaca, mozna sie ubrac taktownie ale z jajem. Włosy najlepiej nieopięte, warto dodac okularki i sucze spojrzenie.

Gość ja jestem za suczym jak najba
rdziej :D

Nio z okularkami ma wygladac intrygująco " intelektualistka czy suczka" oni lubią zagadki. Moze nie spojrzenie pt " zerznij mnie" raczej "grzeczna jestem tylko na poczatku, poznaj mnie"

ja tam noszę czasem zimą kiecki przed kolano - do grubych rajstop, płaszcza-trencza na podszewce i botków. tyle, że jestem wysoka i mam niezłe nogi :)

21:06 [zgłoś do usunięcia] A mi kabel USB Jak wg Was powinna ubrać się kobieta na pierwszą randkę z nowym facetem".... szybko ... GEORGIA83i>>>> tyle mi wystarczy ;)....

Jestem jednak nienormalny.. do głowy by mi nie przyszło by na pierwszej randce przyglądać się strojowi.. , ale w sumie jakiegoś wielkiego zagrożenia randkami nie odczuwam. :>