Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warto przeczytać

czytałyście? antykoncepcja zaburza instynkt kobiet!

Polecane posty

Gość warto przeczytać

Pigułka rozregulowuje mechanizm doboru naturalnego Co to oznacza? Kobieta biorąca hormony może czuć się i wydawać się mężczyźnie mniej atrakcyjna seksualnie. Co więcej, kobietom mogą podobać się zniewieściali mężczyźni o "gorszych" genach. http://www.sfora.pl/Antykoncepcja-zaburza-instynkt-kobiet-a12362 wierzycie w to?:O

ja tam się nie czuję ani nie wydaję mój M. utrzymuje, że jestem b. atrakcyjna chociaż mu nie wierzę za bardzo ;)

Gość antymaniaczka
bzdury:O

Gość Kill_Barbie
Wiadomo, każda kobieta jest inna i moze inaczej reagować na tabletki, ale z własnego dwuletniego doświadczenia z tabletkami nie zauważyłam żadnej zmiany co do postrzegania swojej seksualności i ochoty na seks z moim partnerem ;) Każda teoria ma z pewnością ziarno prawdy, ale lepiej traktować je z dystansem :) Pozdrawiam:)

Gość ....apia...
nie, nie wiem czy to przez hormony, czy po prostu wyladnialam, ale od czasu, gdy zaczelam brac tabsy, to nie moge opedzic sie od facetow!

Gość warto przeczytać
kobiety zażywające tabletki gwałcą gejów :-O

Gość ....apia...
nie, nie wiem czy to przez hormony, czy po prostu wyladnialam, ale od czasu, gdy zaczelam brac tabsy, to nie moge opedzic sie od facetow!

Gość ....apia...
jak ide ulicą to faceci mi na siłe wciskają fajfusa do buzi :-) tak im sie podobam

Gość psychologista
hehe antymaniaczka pewnie sama bierze i automatycznie wykrywa atak na swoją osobę :D