Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peezda

Jestem pizdą i za kilka lat będę żałował tego.

Polecane posty

Gość Peezda

Jakim trzeba być nieudacznikiem żeby nie nawiązywać znajomości, szczególnie jak widzi się, że kobiety obserwują i spogladają. Jeśli kilka razy się natknie na to, że patrzymy na siebie to chyba to coś znaczy. Że tak powiem, powinienem rwać dupy, a sam jestem dupa :| Kulka w łeb? :/

Gość Peezda
Rwij panienki... Ale jak? :o :o :o Dodam jeszcze, że nawet jak mi się jakaś podoba to sobie pomyślę, że ja może nie będę chciał z nią być na stałe albo z góry zakładam, że mi się podoba, ale to nie jest mój ideał. I już na tym etapie nawet reyzgnuje...

Gość niewolnik ideałów z red tube
:P

Gość juz zalujesz a za kilka lat
sie zalamiesz

Gość Peezda
Nie wchodzę na strony typu redtube :]

Gość taka typiara
niewolnik idealow........ pomyliles chyba n powinno byc uzalezniony wieczy onanista,heeeeeeeeeeee raczka nie boli???????

Gość taka typiara
p... a ile masz lat jesli mozna wiedziec?????????

Gość Peezda
Nie jestem żadnym onanistą, jesteście chorzy, nie mierzcie ludzie swoją miarą :/ Mam 21 lat.

Gość ajwtj
jestes chujem

Gość hoohoo
rwij rwij:D najwyżej cie spławią ale co z tego?;) jak nie zaryzykujesz to bedziesz zalowal

a czy nie możesz po prostu podejść do dziewczyny i porozmawiać? czy jestes az tak naiwny i niedojrzały (i zarozumiały), ze myślisz, że ludzie poznaję sie tylko po to, że zapierdalać prosto do łóżka??????????? BEZNADZIEJA

Gość jestem nudny dla ludzi
a wysluchiwac narzekania czy chwalenai sie ludzi za darmo to jaki w tym interes mam poza starta czasu zmarnowaniem go

Gość gość
To i tak jestes słaby pipa, ja to jestem poziom master bo sie zachowuje identycznie jak tylko ze w kazdej sytuacji gdy trzeba podjąc decyzje, i szczerze powiwm mimo że jestem świetnie wykształcony (2 kierunki studiów) to biore najbardziej pizdowatą pracę a najbardziej pizdowate pieniądze bo do innej po pierwszym kontakcie nikt sie do mnie odzywa, a do tego te prace tez mi załatwia brat, a lata już swoje mam. Gdyby nie brat nigdy bym pracy nie dostał nawet tej najgorszej, co ciekawe jak mi powiedzą co mam robic przeszkolą to pracuje sumiennie, umie zawsze jest problem z komunikacją z kimkolwiek (jak wiem co mam robic to mi niezle idzie, jedtem tez wybredny interesuje mnie wyłącznie praca na tygodniu na poranną zmiane) mam chyba juz 20 letnią depresje i fobie społeczną