Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie pozycje itp.co lubicie

Jaki seks preferuja starsi faceci?

Polecane posty

Gość tez jestem tego zdania

Gość osobiscie moj facet
Lubi seks z zaskoku spodnie w dol majtki na bok(hmm no wlansie czesto tak robi ze nie sciaga mi bielizny, kiedys mowi ze kreci go bielizna koronki satyny itp.) od czasu do czasu anal

Gość on 39wiosen
Ja uwielbiam tak naprwde od jakiegos czasu jak moja kobieta robi mi loda i lapie ja za wlosy i wladam do samego koncaaa uwielbiam to ja stymuluje ruchy jej glowa i uwielbiam jak bierze go w calosci prawie do samych jajek!!!

Gość jagooooodka
Jaka to pozycja na lisa?

Gość heheh na liska witaliska

Widać że część forumowiczek się zawiodła na starszych od siebie - po prostu źle trafiłyście - są i bierni faceci i bierne kobiety tu nie ma co generalizować

Gość saunowicz
do jagody pozycja na lisa całom noc się czaić a nad ranem spierdolić

Gość druginurek
ja mam 58 lat .Uprawiam seks kilka razy dziennie.Stosunki sa dlugie i namietne,Numerek trwa godzine.Orgazmy sa Boskie.Robie tu tylko wowczas kiedy jest widno. Po ciemku moze piec razy mi sie zdarzylo. Penis moj jest w normie ma17 cm. Pozycja moja ulubiona to: nozki na pagonach,od tylu i jezdziec. Tylko cipka jest obiektem posuwania i calowania.

Gość dlaczego tylko w dzien
Macie słabsza fantazje?musiscie ciagle patrzec?

Gość Moj nie ma jeszcze 40tkia
a juz preferuje te wszytskie rzeczy

Gość Trzecinurek
Dopisuję się do drugiegonurka, stąd taki nick. Jestem tylko rok młodszy od niego. Uważam, że kto był całe życie aktywny w seksie, to takim pozostaje, póki mu... Zdarzają się przecież młode, pieprzone lenie, którzy mają głęboko w doopie zadowolenie partnerki. Oczywiście - trudno liczyć na to, że starszy facet będzie utrzymywał przez pół godziny tempo 120 sztosów na minutę. Może też mieć pewne zahamowania związane z przeświadczeniem, że nie jest juz taki atrakcyjny, jak dawniej. Po 40-tce ciało nie pięknieje. Zauważyłem, ze w późniejszym wieku większą role odgrywaja fetysze. Każdy je ma od młodości, ale wtedy faceta podnieca wszystko. Jeżeli np. lubił ładne stopy, to teraz będą one oddziaływać silniej, itd. Ale bez przesady. Myślę, że najważniejsze dla takiego starszego pana jest to, że partnerka go akceptuje i chce seksu z nim, że okazuje mu swoje zainteresowanie i podniecenie. Czyli nie: "leż, a ja ci zrobię dobrze", tylko "zrób mi dobrze". To podniesie jego nastrój - i nie tylko... Odrobinka wyuzdania połączonego z czułością na pewno nie zaszkodzi. To wszystko siedzi raczej w głowie, niz gdzie indziej.

Gość eeeeee chlopaki
wczesniej ktos mnie nastraszyl ze moj facet ktory ma 36lat ze dlug nie pociagnie itp.a tu widze ze wszytsko przede mna i bardzo mnie to cieszy!!!uwilabiam mojego wariata ostatnio nawet zatrzymalismny sie przy barze przy lasku wziol mnie za reke na spacerek oparl od drzewko i zapiol od tylu uwielbiam te spontany z mlodszym tak nie bylo:)

Gość wielbicielka Piotrusia
mój partner ma 42 latka i strasznie kręci go pozycja na jeźdźca,oczy mu błyszczą, łapki latają i od razu rogal na gębie hahaha...

Gość nie zalamujcie mnie
nie umiem chyba za bardzo na jezdzca tak mi sie wydaje.jestem przy kosci i niska a moj facet jest wielki i troche mi ciezko...eh a wiem ze moj facet tez lubi ta pozycje

Gość kulka drutu ......
jakis facet ..... zawsze jak cos powiesz, to w samo sedno :) pozdro

Gość wielbicielka Piotrusia
--->nie załamujcie mnie...niech twój facet też troszkę popracuje w tej pozycji a zobaczysz jakie to FAJNE hihi

Gość i do góry bo ciekawe
up up !

Gość noooooo ciekawe
panowie, prosze wpisujcie sie :)

Gość piszecie tak jakby
faceci powyżej 40 to juz niedołężni starcy:-0 wielbicielo p..ile masz latże tak chwalisz faceta co leży pod Tobą i tylko śmieje sie i dotyka:-0 Jakiś tam f..szacun za wypowiedzi:-)

Gość mam 36lat i preferuje
uwilbiam spontany jak moja kobieta cos robi np. w domu uwielbiam ja zlapac sciagnac spodnie lub podniesc spodniczke i szybki numerek, ale uwielbiam jak szybciutko zrobi mi lodzika na rozgrzanie ona to lubi wiec nie ma problemu

Gość wiolusiiaa
moj facet jest starszy (44 lata) i seks z nim wcale nie trwa 3 minuty i wcale nie mysli tylko o sobie.. ale pewne sprawy raczej nie zaleza od wieku ale indywidualnie od osoby. kazdy ma swoja ulubiona pozycje i kazdy ma jakies swoje fantazje. chociaz mysle ze raczej kazdy facet i to raczej bez wzgledu na wiek chcialby seksu z 2 kobietami.

Gość wiecej przezyliscmyy
i chcemy czegos wiecej nie interesuja mnie np.zwykly seks na lozku fujj nuda wole w jakis miejscach dziwnych udziwnionych...Lekka perwersja tez.Juz tyle sie rpzezylo ze ma sie dosc codziennosci i ciagle tych samych pozycji

Gość im starsi tym lepsi
uwazam!wieksze doswiadczenie i nie pozwalamy raczej sobie na nude nie rajcuje to nas!ja osobiscie lubie udziwnienia ale nie z zona ona raczej jest tradycjonalistka kochamy sie rzadko i to raczej traktuje jako obow.malzenski.Mam mlodsza kochanke ktora tez jest w zwiazku spotykamy sie nie tylko dla seksu chodz seks z nia jest bardz fajny spelniamy swoje fantazje uzupleniamy sie i swietnie dogadujemy

Gość w dupie prawda
jest taka ze kazdy facet inaczej sie spelnia z zona a inaczej z kochanka buuuu tak jest ma kochanke po to zeby spelniac swoje fantazje a z zona spelniaja swoj obowiazek malzenski

Gość starsi faceci to lenie
chca zeby tylko o nich dbac w łóżku i moj maz taki byl i kochanek

Gość prostata
a jak jest z masazem prostaty u 50latkow, wkladac paluszek i draznic czy nie?

Gość ja zas spodziewam sie niedlugo
seksu z facetem po 50-tce,pewnie spotkamy sie za jakeis dwa tyg... jak bylo opiszę:)

Gość gość
Ktoś ma ochotę na wirtualną erotyczną zabawę? Witam Odważana i bezpruderyjna - Joanna 20 latek. Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/6.html - Gwarantuje super rozkosz i moc podniecającej zabawy! Zapraszam na sex pokazy skype, sex telefon, cybersex, sex fotki i sex filmiki Zrobimy to wspólnie i niegrzecznie