Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apelatorrr

apel do moderatorów zróbcie cos z tym ....

Polecane posty

Gość apelatorrr

żeby można było wyszukiwać posty po dacie i godzinie napisania, bardzo by to ułatwiłao sprawę

Gość ukf
apele do modów nic nie dają...oni użytkowników olewają..

Gość apelatorrr
to gdzie mam uderzyć? :)

Gość aaaaisha
musisz uderzyc glownego moderatora w twarz rozwiazania silowe sa najskuteczniejsze:D

Gość ukf
Mając pełną świadomość ważności mojej osoby dla dalszego trwania Wszechświata, ubieram się w strój maskujący ze zgniłych liści kapusty i przemykając chyłkiem po korytarzu, wyrzucam śmieci do zsypu, czując dumę że nikt mnie nie przydybał na tej arcyważnej misji.

Gość aaaaisha
z prędkością kuli kaliber 9mm wystrzeloną z broni gładkolufowej potocznie zwanej magnum co rano udaję się na przystanek autobusowy zlikwidowanej linii 148 aby oddać się tam czynnościom erotycznym. Czynności te polegają na rzucaniu głębokich lub jak kto woli przenikliwych spojrzeń na słoik przeterminowanych ogórków konserwowych ze sklepów dyskontowych jednej z sieci supermarketów której to nazwy nie wymienię. Słoik ten za sprawą mocy mojej wybrani przeistacza się w rasową blondynę w kusej bluzeczce ... sloik ten potajemnie przynosze dzien wczesniej nie marnujac w ten sposob jakze cennego dla mnie czasu

Gość apelatorrr
ale ty musisz być pusty skoro podszywasz sie pod 3 literki :) ale wróćmy do tematu

Gość apelatorrr
podszywaczu łatwiej by było napisać upuje ten temat, przynajmniej wszyscy by przeczytali to co piszesz:) ale dzieki za pomoc przynajmniej moderki zobaczą temat :)

Gość popieram jak najbardziej
żeby można było wyszukiwać posty po dacie i godzinie napisania, bardzo by to ułatwiłao sprawę jestem 3 razy na TAK

Gość apelatorrr
jak by wszyscy poparli to może by cos to dało ale wam jest trudno napisac jedno słowo w tym temacie :)

Gość apelatorrr
mam taką płaską głowę, że czasem służy moim kumplom z pracy za stolik do piwa :classic_cool: