Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oniebiosa

właśnie się dowiedziałam, że...

Polecane posty

Gość oniebiosa

mam isć do psychiatry. A to i tak dobrze bo myślałam, że do ginekologa mnie odeśle psycholog w celu zbadania stanu macicy. To i tak dobrze, że do psychiatry :( Kto też tak ma? :(

Gość oniebiosa
Naprawdę ze zdziwieniem przeczytałam, ze mam sie udać do psychiatry bo myślałam, że ginekolog ma mi stwierdzić czy już wody płodowe ze mnie odchodzą czy czym jest ta dziwna piana, którą się pienię? :(

Gość oniebiosa
No i sami powiedzcie czy ten psycholog jest normalny? :( Ale jest tam jeszcze jedna babka - jej wyślę inne przemyślenia. A psychiatra to swoją drogą. Też by mi się przydał. A najlepiej żebym sie znałazła W JEDNEJ CHWILI daleko stąd... może w jakimś ciepłym kraju? Niekoniecznie zaraz w irlandii... nie musi też być USA. Może być Maroko. Albo RPA. Byle nie tam gdzie jest głód bo to mam akurat w domu w Polsce!!! :( PS Na hawaje bym chciała jechać do mojej chateczki tam. Na hawajach mówią po angielsku. To dobrze. Gdzie indziej nie ma tak dobrze :(

Gość oniebiosa
Ej słuchajcie - ale jakbym ja była tą bahledą to po co mi ten film w Irlandii. Jak Hollywood to Hollywood! Co to ma być? Jakaś irlandia? Co to - Jordan nie ma kasy na zachodnie wybrzeże w Kalifornia? Co to w USA nie ma syren czy co? A przecież kogo to wyjdzie taniej, że zdjecia były w irlandii. Jego. Bo ona musiała dolecieć. Ciekawe kto bulił za bilet, nie? Czy poznała się z Farelem w samolocie? I co ona teraz wszystkim powie jak zostanie podróżniczką? Ze już... lubi latać? A kiedyś...nie lubiła? Naprawdę? Eeeee - bachleda KŁAMIESZ :(

Gość no ciekawe
no ciekawe co brałas

Gość oniebiosa
Alicja Bachleda właśnie się przeciąga w wyrku. A wiecie że Farel grał w 5 filmach w tym roku już? A ona tylko w jednym... ale powinna grać ze swoją matką. Nie rozumiem co w tym filmie robił Farel. To matka miała ją wyciągać do domu - zanim się rozniosło, że syrena jest w ciąży. No ale jak syrena może być w ciąży. przecież syreny nie mają nóg i tego tam...pomiędzy? :(

Gość ukf
daremna wysyłają cie do psychiatry?? nareszcie:D:D:D

Gość mnhj
a ja się zastanawiam czy przypadkiem ktoś sobie jaj nie robi, jeśli chodzi o autorkę

Gość oniebiosa
No jedyny Oskar na jakiego może liczyć Bachleda to ...OSKAR BACHLEDA jak sie urodzi. Mogłaby dostać coś za piosenkę z filmu. Mogła coś zaśpiewać. Widzicie jak Alicja myśli. Ciężko jej coś idzie myślenie. Ale za dużo sie nie narobiła w życiu. To i tak jest inteligentniejsza ode mnie. A ja charuję i charuję i co z tego mam... Ale ile zła narobiła ogólnie to lepiej nie mówić. :(

Gość oniebiosa
ubrana w rozkloszowaną spodnice, podkradziona starszej siostrze, wskakuje na taboret i wrzeszczac do trzymanego w reku dezodorantu Concertino "Ole, ole!", wyobrazam sobie, ze jestem kolejnym wcieleniem Majki Jezowskiej

Gość ukf
jeśli ktoś sobie robi jaja to gratuluję, bo podszyw idealny:classic_cool:

Gość cdarg
a co tam w domu? babcia jeszcze zyje? a ta ku... bezpłodna wreszcie zaciążyła?

Gość oniebiosa
No nie - ale jak MYSLAŁA nagrodami i sławą to piosenka aż się prosiła tym bardziej, że w niemieckim filmie śpiewała. OSobiście prześledzę jeszcze Oskary do roku 2000 ale chyba już Niemcom może pomachać na pożegnanie :( I zostaje jej Bollywood. I Polański. :(

Gość heheh....gwda
oniebiosa - a jak tam mamusia sie miewa? ;)

Gość oniebiosa
Ja jestem na ODWYKU od wulgaryzmów, ale cóz... NA ZACHODZIE BEZ ZMIAN. O - czy ktoś to nakręcił? I wojna światowa - za to się Niemcy powinni wziąć by dostać Oskara. To może być po angielsku w wykonaniu jakiegoś Niemca z Hollywoodu - najnowsza ekranizacja NA ZACHODZIE BEZ ZMIAN. To była ksiązka ...

Gość mnhj
no co tam w domu? wszyscy zdrowi?

Gość oniebiosa
Albo coś z I wojny światowej - ew. jakiś hitelrowiec i pogoń za nim po całym świecie. No ja zaproponowałam Rudolpha Hossa. No ale może być byle kto. Przemianę wewnętrzą, biografię. To też by było wysoko. Takie rzeczy. Ew. porwanie jakiegoś NIemca w dżungli coś takiego... eee nie wiem zresztą. Ale Polański im nic nie wymyśli ten żałosny chytrus. Niemniej politycznie całość załatwili. W Końcu Hollywood jest polityczny, nie jest?

Gość oniebiosa
Moja matka to jest KRETYNKA ciężka. No ale cóż - taką mam matkę. Ale lepiej sie wychodzi w życiu na sieroctwie. Nikt ci nad głową nie stoi i nie mędzi. Nienawidzę jej. Może nidługo umrze? Po rpostu jej nienawidzę i już. Gdybym miała swoje mieszkanie to jest mi dobrze. Choć ciężko jest się ustawić w dzisiejszych czasach, a w ogóle za dużo sobie wzięłam obowiązków, a górą gnioty, które nic nie robią - walą się po kątach. No ale cóz... żałuję tylko, że nie poszłam za tym co ja chciałam w życiu robić tylko słuchałam tego darcia się matki. Na tym ale wyszłam. Cudownie dosłownie :( teraz będę zapychać na wózku widłowym - cudownych rodziców mam :( Ale życie nie trwa za długo - chwała Bogu :(

Gość oniebiosa
Mam nadzieję, że moja matka jest wreszcie szczęśliwa wiecie jak mnie DO RESZTY TA KANALIA upodliła, zgnoiła, zmieszała z błotem, ze ONA MA RACJĘ. Niektóre takie głupie pizdy są. A może wszystkie? Wszędzie co nie zrobię ta pierdolona kobieta wszystko mi psuje. Wielka Polka a nie rozumie z Polski nic. A może tak mnie nienawidzi? I co? Tak jej zależy żebym w szambie skończyła? To chyba ona powinna iść do psychiatry razem z tą moją pierdolniętą bratową. Ja chciałam mieć dzieci - o tym kto ma wiedzieć to wie. A one? Moja matka to naprawdę nie wiem czemu mnie nie oddała do adopcji. Naprawdę. Kiedyś się ją zapytam. Byłoby mi łatwiej w życiu bez niej - po prostu. Proste i prawdziwe. Albo mogła mnie zabić po porodzie. I tak mnie gnoi całe życie na tej wsi ta GŁUPIA PIZDA! WIEJSKA!!! Bo tyle o niej myślę. I o wszystkich takich. O bratowej też.

Gość oniebiosa
Mój brat to złodziejska ciota. Nienawidzę całej tej rodziny. Koniec. Co za szuje nie ludzie. Wiecie, że tu nikt nie dał 1000 zł na prezent nawet weselny? I to OD PARY!!! A ja? Ale dobra - byłam po takiej szkole to wyszło nawet więcej. Nie mogę znowu taka być, nie? Ale po prostu miało mnie nie być na tym DAREMNYM weselu. Jednakże mam tę chwałę , że przynajmniej sie ZACHOWAŁAM jakoś - w ogólnym tego słowa znaczeniu. Jednak nie myślcie , ze mi sie to opłaciło WCALE. NA MINUS!!! Jak to w Polsce. Miałam się schlać jak świnia czy co? Wcale miało mnie tam nie być. Miałam się NAPRAWDĘ dobrze bawić. Daleko od tej ...straży.POŻARNEJ. Uhm uhm. :(

Gość heheh....gwda
hej, a przypomnisz jak to bylo z twoim doktoratem? ;););)

Gość oniebiosa
Załuję, ze sie tyle uczyłam wiecie. Bardzo tego żałuję. Teraz za to nie robię nic i też mi źle bo nie o to mi chodziło, ale w Polsce tak sie wysilać - ja oleju nie miałam w głowie :(. Mnie jest wstyd dziś za siebie samą. Tu to tylko rozkraczyć nogi i czekać. Słuchajcie - ale czemu ta Bachleda za mąż w Polsce nie wyszła to pojęcia nie mam. Że zna języki, o to jej poszło? Chyba tak, nie?

Gość oniebiosa
Chyba, że wyjdzie za bogatego cudzoziemca bo jej ojciec...uhm uhm. Takie rzeczy. No to wyszła , nie ma co. A Farel siedzi , patrzy na nią i myśli, że durniejszej debilki w życiu nie widział. No ale taka ona jest Ala Bachleda.

Gość oniebiosa
Mnie sie wydaje powiem wam, że albo w Polsce albo w USA!!! miała za mąż wyjść. I wtedy ONA ma bogatą rodzinę i Amerykaniec by był- zawsze coś by załatwił , a tak? No a Niemcy - wg moich POBIEŻNYCH oględzin mają dużo nagród i jedynie że od Wajdy - NIC WIĘCEJ. :( Te 2 nagrody za TRADE to też że Polka i film z Meksykiem w tle - bo sie w meksyku urodziła to może być. Że problemy rozumie ludzi. Gdyby nie ten Meksyk też by jej nie chcieli. I tyle. Tam podobno ktoś inny miał grac - znany zamiast niej. Niemcy nie są tacy źli w filmach jak mi sie wydawało pierwotnie. Po prostu oszczędzając na znanej aktorce amerykańskiej dali rolę Bachledzie i dostała 2 nagrody. Tyle. To samo dalej. Bo miała boagtą rodzinę to nie musiała zarabiać.

Gość oniebiosa
No ale kurde co powiecie o rodzicach tej kobiety. Noż kurde ja mam dosyć takich rodziców. To sie załamać można. A teraz? po co ta Lidia Bachleda tam? Że Farel ma się żenić. Słuchajcie - czy to wszystko ma sens? Lidia Bachleda sama rozumu nie ma, innych wkopuje. Powinni ją też aresztować w tej Polsce. Naprawdę. A moją matkę też :( Za robienie z ludzi wariatów - z własnych dzieci w tym wypadku. TYLE.