Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca rozwiazania

gdzie wstawic biurko w dwupokojowym mieszkaniu?

Polecane posty

w sypialni czy w duzym pokoju? duzy pokoj wiekszy,ale nie o to chodzi. chodzi bardziej o komfort, czy praktycznosc.

pytanie powinno byc: gdzie wy byscie postawili i dlaczego?

w przedpokoju, kuchni, lazience nie ma miejsca

No na pewno nie w sypialni. To nie miejsce na takie gadżety. Sypialnia to azyl i takie bajery nie powinny mieć ta, wstępu.

a ja właśnie w sypialni, bo przy biurku się maluję i w biurku trzymam wszystkie sowje kosmetyki zależy, do czego do biurko ma Ci służyć

Gość a może jednak masz jakis kącik
gdzie mogłabyś wstawić to biurko... zresztą ważne jest do czego ono ma służyć? czy tylko do komputera (wtedy mogłoby być coś małego i moze dałoby się wcisnąć ładnie na przedpokoju?), czy też do komputera i nauki? w każdym razie - sypialnia jest do spania, wyciszenia, w dużym pokoju też odpada. Chyba, że faktycznie nie ma nigdzie indziej miejsca, to może podziel w jakis sposób sypialnie.

Gość gość
mozesz po prostu kupic jakies mniejsze, ale tak samo efektywne biurko i wstawic je w dowolne miejsce tak naprawde. Osobiście swoje kupowalem u www.meblemoll.pl i jestem bardzo zadowolony

Gość adaaa

Przepiękne typowo skandynawskie a więc wykonane z drewna w jasnych odcieniach biurka sprzedaje Woodenadesign na woodenadesign.pl/biurka-105209-1.html. Ja po prostu uwielbiam taką estetykę, nic tutaj nie jest na wyrost, nic nie jest bez potrzeby, surowe, proste materiały i kształty, bez udziwnień.