Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MartaMagdalena

tragiczna śmierć brata

Polecane posty

Gość ale ten opel podobno
nie ruszal tam z miejsca tylko sie nie zaczymał na skrzyzowaniu bo jak stanał w tym miejscu gdzie walnoł w ten motor to miał wtedy na trzecim biegu samochod. To ten kierowca musial wjechac zbyt pewnie na tą droge i dlatego motor nie miał mu jak uciec.

Gość ale ten opel podobno
nie ruszal tam z miejsca tylko sie nie zaczymał na skrzyzowaniu bo jak stanał w tym miejscu gdzie walnoł w ten motor to miał wtedy na trzecim biegu samochod. To ten kierowca musial wjechac zbyt pewnie na tą droge i dlatego motor nie miał mu jak uciec.

Gość Kaska__
Wspolczuje Ci smierci brata bo nie m wiekszej tragedii niz smierc w rodzinie.Ale nie rozumiem po co ta szopka z adwokatemt? Rozprawa i tak bedzie bo zginal czlowiek, pewnie dostanie wyrok w zawieszeniu, zawinil to pewne, ale przeciez nie zrobil tego specjalnie, poprostu nieszczesliwy wypadek jak setki innych kazdego dnia.Chcesz go poslac do wiezienia na cale zycie? on ma malutkie dzieci jedno ma 4 miesiace drugie 4 latka, chcesz zeby wychowywaly sie bez ojca? To ze ma na sumieniu czyjes zycie to juz jest dla niego kara na cale zycie, to ze chodzi po ulicy i sie usmiecha to nie znaczy ze jest mu wesolo, ilu ludzi zyje pogodnie, usmiecha sie a potem pewnego dnia biora sznurek i wszyscy na okolo sie dziwia dlaczego? dlatego ze nigdy nie wiesz co tak naprawde w czlowieku siedzi."Na ustach usmiech ,a w sercu ból"

Gość kdkdkdkdk
Mogę powiedzieć tylko tyle: co za idiotka zakłada taki temat, podaje na siebie namiary, wkleja linki - no i ma: teraz wszyscy mogą ją obejrzeć i nawet wiedzą, jak się nazywa. Kobieto, czy ty jesteś zdrowa psychicznie?! A cała ta sentymentalna gadanina o "braciszku" i przeżywanie detali jego śmierci, i jeszcze że cię tam wtedy nie było. I co byś zrobiła? Spotkała cię tragedia, nie przeczę, ale twój sposób pisania i rozumowania wywołał tylko na tym forum niechęć: jest infantylny, pretensjonalny i pensjonarski. Ile ty masz lat??? Ogranij się kobietp!!!

Gość straszne
lo matko co za zdjecie :o

Gość zgadzam sie z kdkdkdkdk
dla mnie to totalny ekshibicjonizm, takie epatowanie szczególami i jeszcze takim jakimś dziwnym językiem....:O

Gość zgadzam sie z kdkdkdkdk
o dobrze to ujęłas/ujaleś - styl pretensjonalny, infantylny.......😴

Gość 27rocznikowo
wiesz, kiedys, chyba z 3 lata w mojej okolicy byl straszny wypadek, kierowca potrącił chłopaczka będacego w gimnazjum, kierowca był pijany, ale zbieg, z tego co wiem do sprawiedliwosci nie doszlo, ale ona i tak nigdy nie bedzie współmierna. Wiem, ze teraz jest Ci ciężko, ale wiem też, że na wszystko lekarstwem jest czas. A jeśli jestes wierząca, to może idź do dominikanów, może w jakiś sposób Ci pomogą, rozmową nie wiem.

Gość 27rocznikowo
i nie rozpięmiętuj, musisz życ dalej, bo on by tego chciał.

Witam po raz ostatni. Dziękuję za wszystkie komentarze. Niektóre z nich były wyjątkowo cenne i dały mi dużo do myślenia. Czasami obcy ludzie piszący co myślą na dany temat potrafią sprawić, że człowiek stara się choć przez chwilę spojrzeć na sprawę ich oczami... Dziękuję serdecznie. Niech więc już teraz to sąd rozstrzyga tą sprawę bo od tego jest. Bratu życia nie zwróci nic. A i negatywne emocje niczego konstruktywnego i dobrego do niczyjego życia nie wniosą. Proszę więc o niekomentowanie więcej tego wątku.

Wyrazy wspolczucia marto, mi sie wydaje, ze moze to lekarze zawinili bo polamane kosci i rozerwana tetnica w pachwinie to powazne aczykolwiek mozna uratowac. Ile krwi stracil Milosz i czy dostal transfuzje, jaka przyczyna smierci? Moze brat faktycznie dobrze myslal ze wyjdzie z tego a to lekarze go dobili? Przepraszam za komentarz

Gość gef
wspuczuje mammmmmmmmmmm 3 braci i niehce

Gość gość
Warto zawsze pamiętać, że jeśli chodzi o wypadek komunikacyjny, to po śmierci bliskiej nam osoby należy nam się odszkodowanie. Wiem, że pieniądze nie zwrócą życia, ale mogą nam pomóc.