Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobićććććććććć

Moj facet mnie oszukuje.

Polecane posty

tak zawsze odbiera, ale jak jest w pracy i nie moze w tej chiwli odebrac oddzwania.Wieczorami tez czsam do niego dzwonie i dlugo rozmawiamy bo mam do niego darmowki.Dzis jak pojechal do domu o 19.30 mowi ze zje kolacje, wykapie sie zrobi knapki i idzie spac bo rano o 4.30 musi wtsac.A dzis nie dzwonilam nie bylo takiej potrzeby.Bo widzieslismy sie , rozmawialsimy.

hm ciezko cos doradzic...a nie chcesz go zapytac w prost??a moze zaloz nowe gg i sie podszyj za nia??

On nie siedzi wogole na gg.A jesli to i tak mialby inny numer gg.

Gość zapytaj bo i tak bedzie cie to
dreczyc.moze to nic takigo,mozesz powiedziec,ze troche sie zdziwilas i jakos tak wogole dziwnie

albo ja czasmi strzelam i w ciemno pytam chlopaka czy pisala do niego jakas dziewczyna..wtedy raczej nie bedzie brnal w klamstwo...albo zapytaj cos o ta jego ex albo powiedz ze ja widzialas na miescie moze sam ci cos powie

Nie mam pojecia kiedy to moglo byc.Jak codziennie sie widujemy weekendy tez spedzamy razem.

up

Gość translate kate
dziewczyno tylko sie nakrecasz.Tez kiedys przejrzalam komorke mojego , cos tam znalazlam i doszukiwalam sie zdrady.Ale moje podejrzenia byly tylko moim wymyslem.

no ja bym nie chciala zeby moj chlopak spotkal sie z ex na piwie i mial z nia kontakt!!!i bym zrobila duzo zeby dowiedziec sie jak to naprawde jest!

Gość juz mądra
Dziewczyno, daj spokój, twój związek jest już skazany na niepowodzenie, nie dajesz mu swobody, przeszukujesz jego komórkę,pomyśli, że jesteś zdesperowana i cię zostawi ,więcej luzu...

ja nie kumam ale szperajac w tej komorce moze zobaczyc ze jej zwiazek nie ma sensu ze jest oszukiwana gnojona zdradzona badz sie dowie ze jednak jej nie oszukuje i bedzie miala swiety spokuj!!albo niczego sie nie dowie..jak ja bym miala watpliwosci to bym luknela w tel

Gość a ja tak mówie
dla mnie komorka jest rzecza prywatna i ani ja nie zagladam w tel faceta ani on w moj:P chyba ze sami sobie pokazujemy jakies wiadomosci czy zdjecia... a powiedzialam mu ze nie zycze sobie tego - on rowniez mi przytaknal ...mam wielu kumpli i przyjaznie sie i z mezczyznami i kobietami i do kumpla napisze tekst typu S"karbie jutro mozemy o tym pogadac" albo cos takiego to zaraz mialby mnie oskarzac o zdrade? jak przyjaciela znam dluzej niz faceta;/ chore.. i sama nie zagladam w czyjs tel. jezeli by Cie zdradzal autorko to napewno nie zostawilby tel na stole podczas kapieli a poza tym skoro by zdradzal to i tak skutecznie to by ukrywal i tak bys sie doiwedziala jako ostatnia.. przede wszystkim zaufanie kobiety. Moj facet moze isc z kolezanka na kawe moze ja odwiedzic, moze pomagac a co to takiego? mnie tez kumple nie opuscili jak tylko z kims zaczelam chodzic... a co do autorki: proponuje wprost zapytac: " czy twoja byla szukala jakiegos kontaktu z toba? - wiesz co na naszej klasie patrzylam na te zolze i na tym zdjeciu to i tamto... wyjasnij" niech sie chlopak wypowie:)

Gość pauuullina88
a nie możesz go śledzić po pracy?

Jak sledzic.Pod blokiem mam jego stac i czekac az cos sie wydarzy. Dzis rno do mnie zadzwonil.To znaczy jak puscilam mu strzalke i po chwili odzwonil.Powiedzialam ze sie stesknilam i tylko chcilam go uslyszec.Powiedzial ze wczoraj wczesnie poszedl spac.A ja a moze byles z monika na piwie, wiem ze byles w pubie X a on z monika chyba smieszna jestes, i co za glupoty gadasz, chyba sie niewyspalas i sie rozlaczylam"

moglas poczekac jak przyjedzie do ciebie i porozmawiac przez tel nie ma co takich tematow poruszac..mysle ze jedynym lojalnym wyjsciem z tej sytuacji jest poprostu rozmowa.usiadzcie ina spokojnie porozmawiajcie. ja osobiscie bym takie nie mogla jak Pani :a ja tak mowie; wiem ze sa takie osoby jak Ty co tak luzno zyja w zwiazku ale ja osobiscie za cholere bym nie mogla:) czekamy na dalsze postepowanie w sprawie:):):) powodzienia!

Gość
Ty go oszukujesz nie ufając mu i grzebiąc w telefonie.

niewiem czy dzis do mnie przyjdzie , dzwonil ze ma goraczke.Mial wziasc tabletke i polozyc sie. Powiedzial kochanie juz nie dlugo caly czas bedziemy razem(mamy razem zamieszkac) nie ufam mu bo sie na nim zawiodlam.