Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobićććććććććć

Moj facet mnie oszukuje.

Polecane posty

Nie moge w to uwierzyc.Jestemy razem ponad pol roku.Przedemna byl z dziewczyna OK. roku ( ma 18 lat) moj 25 , rozstali sie.Dowiedzialam sie ze byli razem na piwie.Niedawno w jego komorce przeszuklama i znlazalm sms pisal do jakies dziewczyny" zeby podala mu numer do moniki- to jego byla".Ale jak to zrobil.Widujemy sie codziennie, jedzie odemnie ok.19-20.Kazdy weekend spedzamy razem.Od piatku do niedzieli jestesmy non stop razem.Szok.Co mam zrobic?A jeszcze dzis rozmawialismy na temat wspolnego mieszkania i ze cche zebysmy razem zamieszkali i do konca roku ma sie do mnie wprowadzic.

niekoniecznie oszukuje, to ze potrzebowal jej numeru wcale o tym nie swiadczy

Gość piguuleczka
to na razie nic mu o tym nie mow i bacznie obserwuj...

To po co jemu jej numer.Nawet pewnego razu bylismy w miescie ja poszlam cos zalatwic a on zostal na zewnatrz.Wychodze patrze a on stoi i rozmawia ze swoja byla.I uslyszalam.PYtala sie o jego numer telefonu ze gdzie sie ukrywa a on " daj mi dziewczyna spokoj" i wtedy ja wyszlam i poszlismy. Ale byl z nia na piwie.O czyms to siwadczy/

I pamietaj ze to z toba jest a nie z nią... To tak jak w tej piosence" mogę rozmawiac z każdą kiedy chcę, ale mam już najlepszą, tę najlepszą, teraz wiem, że mógłbym spędzić z nią całą wieczność" Ja sobie powtarzam te słowa za kazdym razem jak poczuję odrobinę zazdrosci o swojego chlopaka:)

Jak ja mam go obserwowac.Przeciez nie bede go sledzic. Ale jak on sie z nia spotkal i kiedy, jak widujemy sie codziennie.Weeknd zawsze razem.

Ale jak to wyczuc?????

Ja nie moge tego przezyc.Wiedzialam ze nie bez potrzeby chcial jej numer telefonu. Moze dziala na 2 fronty.Jesli tak to kiedy sie z nia spotyka w nocy.

Jak sie dowiedzialam.Weszlam na NK na jej profil i bylo zdjecie w takim lokalu gdzie chodzimy ze znajomymi naszymi na piwo i ona byla na zdjeciu a w dali widac mojego dobrego kolege a na stoliku fajki, i tylko moj takie pali z tego towarzystwa.

W nocy.On wstaje o 4.30 do pracy i mieszka z rodzicami i bratem.Ona chodzi do liceum.To kiedy oni sie spotkali??

o co chodzi z tą stópka moją? wiesz co, a gdybyś tak hmmm podszyła pod swojego chłopaka i napisała z jego numeru gg do niej, jak ona by zareagowała i co by mowila?? jesli cie z nia zdradzał to ona by na bank o tym wypomniała np t o co nas łączy albo że fajnie było ostatnio...

Jak.Nie mam jej numeru gg.A po za tym oni moga ze soba rozmawiac na gg wieczorami. Dziwwi mnie to ze moj jak pojedzie odemnie wieczorem to juz sie nie dozywa tego samego dnia.Rano jedzie do pracy i caly dzien sie nie odzywa i dopiero po pracy tak ok.16 dzwoni czy pisze ze o ktores tam przyjdzie do mnie.

wczoraj u mnie zostal na noc, nawet nie mial ochoty na seks. nie wiem co mam robic?jakies rady?

wiesz co to juz serio podejrzana sprawa pogadaj z ni szczerze a jak nic nie dfa to pota ultimatum ze albo jest z toba i zero kontaktów z tamtą, albo niech wypierdala bo nie bedziesz tolerowała takiego hamstwa w stosunku o Ciebie

nawet dzis sam poruszyl temat wspolnego zamieszkania.ze bardzo tego chce i ze do konca roku chce razem zamieszkacA robi mi takie swinstwo.

Gość zadzwoń
wtedy kiedy on przeważnie się nie odzywa, zobaczysz czy tel włączony i czy wogóle odbierze, jak będzie rozmawiać zaproponuj spotkanie o nietypowej dla was porze to na początek potem obserwuj zachowanie coś będzie wzbudzać niepokój, to przeszukaj tel jak będzie u Ciebie

mi sie juz nawet niechce z nim gadac.Jutro wylacze telefon i musze pomyslec.

wiesz co, tel to nie wyjscie z sytuacji, moze miec 2 karty i zoonk. zrób poduche i sprawdz jak sie zachowa, powiedz mu że widziałaś sie z tamtą ex i rozmawiałyście, ale obiecałas jej ze nie powiesz o tym jemu i jak coś wiadomo że tamta bedzie sie wypierała...jak by sie ja spytał, i zobacz jaka bedzie jego reakcja jak sie zachowa

jak zachowuje sie facet jak oszukuje kobiete?My widujemy sie tak 0 17.WRaca z pracy o 15.jedzie oodemnie ok.19-20 i gdzie mialby jechac jak o 4.30 wstaje do pracy,

1 raz to zrobilam, wczoraj jak sie kapal to komorka lezala na stole, korcilo mnie ale nie patrzylam.

Gość princes*
a ja bym zajzala do jego tel jak inaczej masz go sprawdzic bo rzeczywiscie cos tu smierdzi...

Ale nie chcialby sie spotykac codziennie gdyby mnie oszukiwal.Ale martwi mnie ten telefon, ze rzadko mamy kontakt telefoniczny.

tylko wiesz nie kazdy chlopak lubi gadac przez tel lub pisac smsy po co ma to robic skoro wie ze bedzie sie z Toba widzial...a jak do niego dzwonisz to odbiera??to Ty dzwon do niego nie spodziewanie