Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mickey mouseeeee

zazdrość o faceta

Polecane posty

Gość mickey mouseeeee

Kobiety Wy też tak macie, że jesteście zazdrosne o swoich facetów? Mojemu to się podoba i specjalnie mnie "drażni" musze mu pokazać, że nie jestem zazdrosna i wyluzować, niech on o mnie będzie zazdrosny a nie ja o niego! Kobiety łączmy się !!! :)

Gość mickey mouseeeee
Co Niedziela, przebieram się za Lorda Darth Vadera, po czym w najmniej oczekiwanym momencie mszy świętej wkraczam dumnie do kościoła z koszykiem i zbieram na tacę zużyte baterie :classic_cool:

Gość super podszyw
napisz jeszcze cos fajnego:D zajebiste,udalo Ci sie to:D

Gość super podszyw
Rozbijam namiot tuż obok stacji metra "Młociny", po czym ze skrupulatnością odmierzam czas, aby równo o godzinie 3:46 zerwać się na nogi i z okrzykiem godnym walczącego wojownika Power Rangers, rzucić się na kolportera gazety Metro i wyrwać mu wszystkie magazyny z ręki, a następnie uciec zanosząc się sardonicznym śmiechem szalonego naukowca :classic_cool:

Gość eeej z pierwszym podszywem
sie bardzo postarales,ale to tez moze byc,cos jeszcze?:D

Gość eeej z pierwszym podszywem
Uwielbiam przebierać się za mojego kanarka Brutusa, po czym udaję się na dworzec PKP w Olsztynie i dołączając do miejscowych gołębi, walczę z godnością i dzikimi okrzykami o każde ziarno rzucone przez podróżników, a następnie zbieram je wszystkie do kieszeni, po czym układam z nich we własnym garażu replikę krzywej wieży w Pizie w skali 1:1 :classic_cool:

Gość 1szy najlepszy
powalil mnie na kolana jestes the best😘:classic_cool:

Gość mickey mouseeeee
Proszę poważne odpowiedzi a takie podszywy od razu powinny być po nr IP kasowane!