Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anullaa

Po pijaku mi takie coś powiedział

Polecane posty

Gość Anullaa

"Nie ważne że jesteś brzydka, ważne żebyś dobrze laskę robiła". Tak mi powiedział mój najlepszy kolega, który zawsze był ze mną szczery, no ale żeby aż tak... A po pijaku to chyba wszyscy faceci są szczerzy. Załamka :(

Gość lalineczka
może on tak bardziej ogólnie powiedział. To takie powiedzenie w 1-wszej osobie. :)

Gość szurumburumszurum
mówi się,że co u trzezwego na mysli,to u pijanego na języku,ale ja po paru własnych pijanstwach,wiem,że to nieprawda,nigdy mi się film nie urwał,ale wygadywałam facetom taakie bzdury,no szok,w dodatku,na trzezwo wcale tak nie myslałam... teraz upijam się tylko w towarzystwie koleżanek tak więc sie nie przejmuj :-)

Człowiek oszukuje się tylko na trzeźwo. Po pijaku nie ma sił na oszukiwanie ani siebie, ani innych.

Gość no i mial racje bo kobiety
tylko do robienia lodow sie nadaja a no moze jeszcze do klucia sprzatania prania i gotowania

Gość Ale masz uroczego
kolegę.Nie ma co :)

Gość tak mysle
po PIERWSZE po pijaku kazdy prawde ci powie!! po DRUGIE jesli to tylko kolego TYM BARDZIEJ PRAWDE CI POWIE!! po trzecie o to wlasnie facetom chodzi po czwarte czekam wlasnie na mojego i HMMMMMMM....zajebisty lodzik go czeka:-) ale nie lam sie....jesli sie "wyzwolisz' w lozku zawsze bedziesz najlepsza":-)

Gość fkjblsdfb
Boże,po pijaku to sie takie głupstwa wypowiada,że masa...Nie wierz mu!Sama wiem po swoim mężu,takie pieprzy głupoty i gdybym miala sie tym przejmować to bym dawno już jakieś depresji dostała

Gość sarrrrrr
ja po pijaku też gadałam bzdrury facetom, chociaż na trzeźwo tak nie myślę.

Na trzeźwo nie dość, że nie myślisz, to jeszcze nie masz dostępu do własnych uczuć. :P

Gość facet gadał pijackie brednie
a ty przeżywasz to co powiedział, a powinnaś raczej czym innym się przejąć a mianowicie czy to towarzystwo w którym się obracasz jest w ogóle coś warte

Anulla, może my tego samego kolege mamy????? ale by były jaja. jak ja to znam.... :D :D :D nie jestem brzydka ale identyczne teksty walił, mówił ze obserwował moją reakcję. innym kolezankom tez tak gadał.i tez po pijaku. ja go dobrze znam i przymykałam na to oko. A jak kolega ma na imię? :) wiem, ze to durne pytanie bo prawdopodobieństwo ze to on jest żadne ale on teraz interesuje sie pewną Anią... :D

Gość lalineczka
Po pijaku i to ciężkim też potrafię kłamac jak z nut..kwestia wprawy:P

Gość Prawde powiedział
I nie rozumiem oburzenia, bo laska jest najwazniejsza!!!

Gość ma całkowitą racje
21:40 [zgłoś do usunięcia] no i mial racje bo kobiety tylko do robienia lodow sie nadaja a no moze jeszcze do klucia sprzatania prania i gotowania

Gość Anullaa
To jak się naucze dobrze robić laske, mimo ze jestem brzydka mam szanse u fajnych facetów??

Gość powiedzmy sobie szczerze
ZNACZACO WZROSNA !!!