Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klenofyna

kto zgodzi sie na wrozbe ? jestem poczatkujaca wroze z kart klasycznych

Polecane posty

Gość klenofyna

witam was po raz drugi tym razem przedpoludnie ;) powroze 3osobom , jestem poczatkujaca znam podstawowe znaczenie kart i czasami na kafeteri cwicze :) ostatnio osoby myslaly ze sobie poszlam , ALE PROSZE O CIERPLIWOSC ROBIE JE OBSZERNE dlatego trwa to ile trwa ,TYLKO 3 OSOBY !!!! wiec prosze tylko o imie i nic wiecej glownie mowie o przeszlosci terzniejszosci i przyszlosci chcialabym jeszcze poekspreymentowac z cechami charakteru :) wiec prosze o zadawanie zadnych pytan , to jest tak ogolem I ZAZN. JESTEM POCZATKUJACA !!!! zapraszam ;)

Gość ja chce ja D
ja chce ja :D

Gość ja chce ja D
Agnieszka :)

Gość klenofyna
imie !!! :) a ja spojrze

Gość klenofyna
ja chce ja D, chcesz wróże z kart czy mojego anusa?

Gość ania_bania kania
Anna Karolina

Gość martynnkaaaa 20099
marta.Sfera uczuc i finansow/

Gość ania 10.06.85
kiedy wyjdę za mąż i będe miała dzieci??

Gość klenofyna
ok Agnieszka jestes 1 jeszcze 2 osoby prosze o uzbrojenie sie w cierpliwosc , to potrwa troche :)

Gość bzzzzzzz
Małgorzata. co z moim zyciem uczuciowym? a co z pracą?

Gość klenofyna
Agnieszko w moich kart wynika że jesteś sfrustrowana życiem starą panną i w twoim życiu niewiele się zmieni...

Gość klenofyna
ania 10.06.85, wyjdziesz za mąż za około 10 lat niestety twój mąż okaże się zdrajcą i wasze małzenstwo szybko się rozpadnie

Gość klenofyna
martynnkaaaa 20099 będziesz starą panną pracującą w wolontariacie za najniższa krajową dziękuje koniec wróżb

Gość ania 10.06.85
to wywal te karty za okno, bojestem mężatką:p

Gość klenofyna
Agnieszka przeszlosckarty nastepujace: tutaj kochalas kogos o blond wlosach , ten ktos mial dobra prace i korzyscie materialne , twoje serce nalezalo do niego ale z jakis przyczyn nie byly mozliwe spotkania teraz. tutaj w domu atmosera jest dobra , tylko w kartach widze ze ktos zachorowal , upada na zdrowiu , czy nie chcialas gdzies wyjechac ? tylko nie doszlo do skutku ? natomiast zalatwianie z urzedami , oraz( nie wiem masz kogos ) ale tutaj wychodzi ze szukasz dorgi co do zwiazku poszukujesz drogi jestes na rozdrozu , troche poblokowana emocjonalnie . przysz. tu wyszedl brunet tylko wyszla ciaza i 2 dzieci , tylko musialabys uwazac na te ciaze mozliwosc komplikacji , szczeslie milosne z brunetem :) POCZATKUJACA JESTEM WIEC NIE BIerz wszystkiego do siebie ty : wychodzisz w kartach jako osoba ktora nie lubi monnotoni , lubisz ruch i zmiany , chocby poprzez prowadzenie samochodu , czy wyjazdy , lubisz zmiany ruch , choc czasami poszukujesz drogi , ale szybko ja znajdujesz :) to tyle napisz co sie zgadza :)

Gość dorotka99
i jeszcze ja... mam naimie Dorota

Gość ja chce ja D
przeszlosc- zgadza sie :) teraz hmm kto zachoruje? sie przestraszyłam ktoś z najblizszej rodziny? i co z tymi urzedami bo zdanie jak by nieskończone :) "wychodzi ze szukasz dorgi co do zwiazku poszukujesz drogi jestes na rozdrozu , troche poblokowana emocjonalnie ." zgadza się tylko jak sie odblokować? przyszłość:tu wyszedl brunet tylko wyszla ciaza i 2 dzieci , tylko musialabys uwazac na te ciaze mozliwosc komplikacji , szczeslie milosne z brunetem hmmm znam go już tego bruneta czy jeszcze nie ? ogólnie zaskoczona jestem dzieci nie planowałam :) ty : wychodzisz w kartach jako osoba ktora nie lubi monnotoni , lubisz ruch i zmiany , chocby poprzez prowadzenie samochodu , czy wyjazdy , lubisz zmiany ruch , choc czasami poszukujesz drogi , ale szybko ja znajdujesz tu się zgadza choć z tym znajdowaniem drogi ze niby szybko ,nie wiem czy tak szybko :)

[zgłoś do usunięcia] ania_bania kania Anna Karolina ani jestem poczatkujaca wiec staram sie ale nie potrafie do konca dobrze u ciebie kart zinterepretowac :) przeszlosc : tu ukazuja mi sie 2 mezczyzn , ale jeden chyba mial poroblem z alkolholem badz uzywkam albo wksazuje ze mial pieniedze i to nawet duze ale mialas nie przyjemnosci z urzedami ? jakies problemy ktore musialas wyjasnic , ktorys byly chcial do ciebie wrocic , chyba sie kiedys zareczylas (jestem poczatkujaca :D) terz tu mi wychodzi ze teraz albo planujesz wyjazd zagranica badz juz mieszkasz zagranica bedzie to dobrym posunieciem, tylko brak przyjaciol i zwiazku, badz ktos podoba ci sie z pracy /szkoly etc... tuaj chyba nie najlepszykontakt z rodzicami ?? a szczegolnie z mama ? lub masz szefowa ktora jest nie najlepszym czlowiekiem i siada na psychike ... przyzslosc : bedziesz podejmowala decyzje z domem zwiazna moze przeprowadzenie sie ? duzo karty nie pokazaly ale decyzje ktore podejmniesz beda one dobre :) typ twojej osoby : jestes bardzo serdeczna , ale tez lubisz pobywac sama , lubisz rozmyslac w samotnosci potrzebujesz bycia samej oraz komunikatywna lubisz rozmawiac :) to tyle ... napisze jesli sie cos zgadza nie bierz wszystkiego do siebie jestem poczatkujaca

Gość martynnkaaaa 20099
dziękuję to już się sprawdziło

ja chce ja D przeszlosc- zgadza sie wiesz ja jestem poczatkujaca , napisalam wg ukladu kart czy znasz czy go nie znasz nie wiem ale mysle ze nie bedzie to wdalekiej przyszlosci to jest na blizsza :) z ta droga : chodzilo mi o to ze potrzebujesz cos podjac , moze ze soba ? podjac jakas decyzje , ale nie znasz drogi , jest troche trudne , jestes na rozdrozu i nie wiesz co dalej ... o to mi chodzil :) z ta choroba to na teraz. widzialam ze ktos choruje ... bliski moze z domu rodziny ... ale ja jestem poczatkujaca wiec nie bierz wszystkiego do siebie :)

klenofyna prosze mi powróż, ostatni 2 dni temu o 2 w nocy byłem 6 w kolejce a 5 wróżyłaś Marcin

Gość to moze ja sie zalapie
Ewelina:)

Gość klenofyna ml
zostaniesz jutro mistrzem swiata w sprincie na wózku, ponieważ pies oderwie ci noge

Gość kleofyna
w najbliższym czasie czeka cię burzliwa miłość ale też nieszczęście - rak trzustki

goha_3miasto (pretty_pessimist@hotmail.com) ja bym chciała Gosia sem ps. da rade wywróżyc nie widząc 2 osoby ani jej nie słyszać, znając tylko jej imie? jedynie ty zrozumialas jeszcze moj post nie zadajac pytania :) przeszlosc: tu wyszlo ze stracilas nagle przyjaciol , czyli albo ty sie odcielas od towarzystwa badz przyjaciele , tu ukazuje sie ze w rodzinei pojawila sie mala dziewczynka to taki promyczek szczescia badz u ciebie wskazuje ze w rodzinie jak najlepiej sie uklada swieci slonce :) tylko co do zycia milosnego nie latwo bylo , moze cie ktos skrzywdzil ? duzo nie pewnosci widac, rowniez blokady moze przez zazdrosc ?? terazniejszosc: tutaj wychodzi mezczyzna o bardzo ciemnych wlosach moze czarne ? mozliwe ze z kims sie rozstalas ,, nie wplynelo to dobrze na ciebie , tutaj rowniez ukazuje mloda dziewczyne o blond wlosach badz ciemny blond moze ona sie wtracala itd . natomiast jesli sie uczysz czy studiujesz jest to mozliwe zwiazane z medycyna ?? przyszlosc tu wychodzi ze otrzymasz prace badz dodatkowego z zawodem zwiazane moze praktyki itd zwiazane z medycyna jakjuz wczensniej pisalam badz psychologia pedagog etc... ale tez powrot do domu badz wskazuje na wyjazd moze do rodziny ? i jakies spory o pieniedze , badz rozmowa dot pieniedzy typ twojej osoby tez lubisz zmiany , ogolnie ze wszytsko nie stoi w miejsciu bo bys sie udusila , lubisz ruch , nie lubisz monnotonosci i stagnacji ale tez jestes bywasz klotliwa :) lubisz postawic na swoim to tyle napisz czy cos sie zgadza :)

Gość wangrofa
Iwona 27.03.1965 Czy spotkam swoją miłość? Jeżeli tak to kiedy? Kto to będzie? Czy skończy się moja samotność?