Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klenofyna

kto zgodzi sie na wrozbe ? jestem poczatkujaca wroze z kart klasycznych

Polecane posty

Gość ja chce ja D
doczytałam sie ze nie odpowiedziałas na moje pytanie to u micheli z nieba byly choroby kobiece :P u mnie nie napisałaś co to ,wiec ponawiam pytanie :)

:D:D no pewnie ze nie musi sie sprawdzic :) jeszcze czekam na pania Joanne co ona mi powie :P jeszcze tyle nauki przedemna :(

Gość Laura i Filon
Klenofyna?:) A mi?:) Bardzo mi na tym zalezy,tym bardziej,że nie dawno byłam u wróżki, zobaczymy czy coś się pokryje;) Magdalena

ja chce ja D doczytałam sie ze nie odpowiedziałas na moje pytanie to u micheli z nieba byly choroby kobiece u mnie nie napisałaś co to ,wiec ponawiam pytanie nie zrozumialam twojego postu :( michaela i ty to 2 rozne osoby chyba ? naprawde nie wiem o co chodzi :D napisz jasniej :P czasami potrzebuje oswiecenia :D

Gość ja chce ja D
agnieszka mi pierwszej wróżyłaś w tym topiku :)

Gość ja chce ja D
i wywróżyłaś chorobe ,kogos podupadajacego na zdrowiu to chciałam wiedziec czy to dorosła osoba czy dziecko i czy bedzie powazna choroba . sorki ze tak dopytuje :)

klenofyna Agnieszka przeszlosckarty nastepujace: tutaj kochalas kogos o blond wlosach , ten ktos mial dobra prace i korzyscie materialne , twoje serce nalezalo do niego ale z jakis przyczyn nie byly mozliwe spotkania teraz. tutaj w domu atmosera jest dobra , tylko w kartach widze ze ktos zachorowal , upada na zdrowiu , czy nie chcialas gdzies wyjechac ? tylko nie doszlo do skutku ? natomiast zalatwianie z urzedami , oraz( nie wiem masz kogos ) ale tutaj wychodzi ze szukasz dorgi co do zwiazku poszukujesz drogi jestes na rozdrozu , troche poblokowana emocjonalnie . przysz. tu wyszedl brunet tylko wyszla ciaza i 2 dzieci , tylko musialabys uwazac na te ciaze mozliwosc komplikacji , szczeslie milosne z brunetem POCZATKUJACA JESTEM WIEC NIE BIerz wszystkiego do siebie ty : wychodzisz w kartach jako osoba ktora nie lubi monnotoni , lubisz ruch i zmiany , chocby poprzez prowadzenie samochodu , czy wyjazdy , lubisz zmiany ruch , choc czasami poszukujesz drogi , ale szybko ja znajdujesz to tyle napisz co sie zgadza tak u ciebie wyszlo ze ktos obecnie upada na zdrowiu

ja chce ja D i wywróżyłaś chorobe ,kogos podupadajacego na zdrowiu to chciałam wiedziec czy to dorosła osoba czy dziecko i czy bedzie powazna choroba . sorki ze tak dopytuje nic sie nie stalo:) ja jestem poczatkujaca wiec wez to z przymorzeniem oka niestety ja nie widze jeszcze osob , aby odpowiedziec ci na pytanie a nie chce cie w blad wporwadzic :)

Gość ja chce ja D
dzięki za odpowiedź :)

Gość klusssseczka
Alina Czy moj chlopak znajdzie lepsza prace?

Gość Laura i Filon
Jeszcze raz się podpytuję bo nie wiem czy czekać;) Magdalena Pytam o miłość, związek....co dalej?

nie czekaj bo na dzis koniec i ja nie wroze na pytania przez was zadane co idzie przeczytac na 1 stronie :P do zobaczenie w krotce

Gość madziula199090
magdalena

albo przez krotki czas kto zgodzi sie (doksztalcam sie :P) abym mogla podac cechy waszego charakteru ... prosze o imie podanie :) zaczne od ciebie Magda:P

Gość madziula199090
mi mozesz wywrozyc cechy charakteru.ale chcialabym tez przeszlosc terazniejszosc i przyszlosc

madziula199090 magdalena charakter twoj badz twoja osobowosc :P jestes bardzo przyjazna , przyjazn jest ci wazna, cenisz sobie zwiazek , to dla ciebie swietosc tak samo jak szczerosc, nie lubisz obludy , ale masz sklonnosci do zamykania sie w sobie , potrasisz dac dobro i byc pomocna ale z drugiej strony jestes jadowita i pokazujesz pazurki , czasami myslisz ze idziesz przez zycie nie latwa droga , zawsze jakies zakrety , mi bys pasowala na skorpiona hhe eh i czy masz ciemne wlosy moze braz etc .... czy cokolwiek sie zgadza ???

Gość madziula199090
cechy sie zgadzaja wlosy mam ciemny braz.jedynie znak zodiaku sie nie zgadza.jestem waga lub panna bo mam glupia date urodzenia i roznie mi pisza

Magda tak krotko bo na przeszlosc terz i przysz . duzo czasu potrzebuje mi wyszla ciaza kolo ciebie idobre wiadomosci i nagle odnosnie studiow badz zareczyny ;)

Gość madziula199090
a o przeszlosc terazniejszosc i przyszlosc moglabym prosic?

Gość dziewczyna z kubkiem
bardzo potrzebuje wrozby, moglabys rozlozyc dla mnie tez karty, bardzo prosze. Agnieszka

Gość 12. 03. 89
imię Bożena mam pytanie odnośnie przyszłości jak sobie poradzę w nowej szkole, bardzo bym prosiła

Gość KompatybilnaPannica
Prosze o wróżbę Kamila z góry dzięki :)

Gość kasiar90
Ja tez chce:):):) Kasia:)) Prosze;p

Gość Laura i Filon
Wróżka mówiła mi też o ciąży:P ;) Cechy charakteru też strzał w dziesiątkę:P Jestem wodnikiem:P I raczej wydaje mi się idę właśnie łatwo drogą bez zakrętów:P ;) Jestem szatynką;) Hmmm....Klenofyna , jeśli będziesz miała chwilkę proszę jeszcze coś na temat przyszłości i przeszłości;) Szczególnie jeśli chodzi o miłość i pracę;) Dziękuję Ci ślicznie:P

Gość Laura i Filon
Aha...i ja jestem Magdalena;) Bo Magda i Magdalena to dwa całkiem inne od siebie imiona;) Pozdrawiam:)