Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gotryd z Gdyni popielaty 30

Poznałem dziewczynę, ładna, madra, mila - ale gruba

Polecane posty

Gość blondyn190ONONON
Słuchaj nie wiąż się z nią ... miałem podobną sytuację, kobieta baaardzo odpowiadała mi z charakteru jednak była przy kości, myślałem, ze się przyzwyczaję jednak nie ... tak się nie da,w końcu zacznie Cie to przytłaczać ... uwierz. Tylko ją skrzywdzisz niepotrzebnie... Pozdrawiam

Gość Huntelar.
takie to najlepsze... cialko cialko...

Gość GFGHHFD
ja bym nie mógł się związać z taką grubą...... to prawda niektóre chudną jak się zakochają ale to jedna na tysiąc.... jest to zresztą bardzo trudne i drastyczne dla organizmu takowej u reszty zazwyczaj kilogramy przybywają wprost proporcjonalnie do wieku taka jest fizjologia kobiet

Gość ....Maćka....
Zostaw ją bo się dziewczyna zmarnuje przy takim debilu

Gość gość z  klasa
Dla mnie facet to jestes skonczonym idiota... a panie komentuujace czego zazdroscicie? Przeciez jest gruba... ale zauwazcie ze te grube maja wiekszs powodzenie niz wy suche miotly ;)

Gość gość
Daj sobie spokój po jakimś czasie będziesz miał wyrzuty sumienia że jesteś z taką a nie inną .... że w koło są fajne laski a ty masz taką , i nie słuchaj bzdet że nie liczy się wygląd tak to mozna myśleć po 60 żyje się raz ludzi jest na świecie sporo każdy ma prawo wybrzydzać

Gość gość
Ma budowe haha. Ja jebe. 3 razy rosłem do 120 i schodziłem do 73 -80. Na cyklu sie tak robi. A ona że budowa. Leniuch nie budowa

Gość gość
Spierdalaj buraku,jeśli ci przeszkadza że jest gruba to nie zawracaj dziewczynie głowy.Oczarujesz,wyruchasz i kopniesz w dupę bo gruba?Debil

Gość gość
Wygląd to nie wszystko najważniejsze jaki ma charakter i serce.