Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega zazdrośnica

zazdrość !

Polecane posty

Gość mega zazdrośnica

od 3 lat jestem z chłopakiem o ktorego caly czas i o wszystko jestem zazdrosna :-/ przede mna mial wiele partnerek ale takich na jeden raz.. i zanim sie z nim zwiazalam wszyscy wkolo mowili mi zebym tego nie robila bo tylko sie ze mna przespi i mnie zostawi ale ja jednak zaryzykowalam ;] noo i jakos 3 lata z nim jestem :D jestem o wszystko zazdrosna i nie wiem co dalej robic bo mam juz dosc, zazdrosna o to ze ma inne dziewczyny na gg i przy niektorych jakies usmieszki itp, albo jak chodzimy po supermarkecie i idzie jakas fajna dupa to on sie za nia oglada :-/ a we mnie sie az wtedy gotuje, on czasem sam nie prowokuje do tej zazdrosci i mowi wtedy ze chce zebym byla choc troche zazdrosna :-/ jak sie z nim nie widuje to odrazu wydaje mi sie ze mnie zdradza ehh :( powiedzcie mi co robic zeby nie byc taka zazdrosna?? :(

Gość mega zazdrośnica
nikt sie nie wypowie? :(

Gość sdfghjkl
Nie doceniasz siebie i chyba jestes niedowartosiowana ze masz podstwy uwazac ze wolalby inna Ja jestem swiecie przekonana ze moj chlopak mnie nie zdradzi i nie zostawi pomimo ze mam kilka kilo za duzo.. :)

Gość 500zł
wychodzą błędy przeszłości kara musi być

Gość mega zazdrośnica
eh :(

Gość chrapka na choco
musisz nad tym zapanować , bo to jest chore. Taka zazdrośc jest chora. Zapomnij ,ze jesteś zazdrosna, nie mysl o tym, jak on gdzieś wychodzi to nie mysl o nim. Staraj się mysleć o innych rzeczach. Nie wyobrazaj sobie ,ze cię zdradza. obudz w nim zazdrośc, oglądaj się za facetami albo komentuj,ze niezłe ciała, niech wie,ze tobie tez się ktoś podoba.Natomiast nie denerwuj się jak on ogląda się za dziewczynami. Moze on to robi specjalnie, bo chce zebys była zazdrosna, postępuj tak samo jak on, ciekawe jak on się wtedy poczuje. Moze ta cała zazdrość jest spowodowana przez jego zachowanie. Nie okazuj ,ze jesteś zazdrosna, tylko spraw zeby on stał się zazdrosny.

Gość mega zazdrośnica
nie raz probowalam nie byc zazdrosna i nie wychodzi bo i tak jestem :(

zrozum facet zawsze będzie się oglądał za innymi ale to że coś do Ciebie czuje sprawi jednocześnie że TYLKO będzie się oglądał i pewnego progu w relacjach z innymi kobietami nie przekroczy