Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

____

11m-cy pije b. MAŁOOO mleka !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Moja córka pije rano 120ml (około) Potem około 16stej wciskam jej kolejne 120ml (czasami wypije tylko 100) no i wieczorem w kaszce przemycę ze 100/120 i NIE MA SZANS na więcej. Pod żadną postacią (budyń, biszkopty) ona nie chce tego jeść! Wychodzi 300ml ... max 360ml dziennie ... są dni, że 250ml, ale żadko :( załamana jestem z tym mlekiem. W ogóle nie chciała pić (przez ponad tydzień nie wypiła kropli. Zmienilam jej z Bebilonu na Bebiko i dlatego te 300-360 wypija.........

Gość /////
nie przesadzaj! mój starszy syn przestał pić mleko w wieku 7m-cy, poszłam do lekarki, stwierdziła, ze jak je jogurty, kaszki, itp. to nie ma powodów do zmartwień. Teraz ma prawie 3 lata i potrafi litrami pić kakao. Spróbuj mleka smakowego

No danonki tez jej daje i danio rowniez zjada. Ma dokladnie 11,5mca

Gość /////
a więc nie ma powodu do niepokoju:) tak duże dziecko może już jeść inne, "dorosłe" posiłki

mój jak miał 4 miesiące to odrzucił mleko. wtedy to się nagimnastykowałam żeby coś zjadł. a teraz pije dużo chętniej chociaż czystego mleka też nie pije za wiele

no chyba dzieci maja taki etap moj jak miał 14 mc to nie mił mleka 3 tyg potem tylko 2 razy dziennie po 120ml reszta to normalne posiłki potem znów wrócił do mlecznego jedzenia i jadł wkółko manne :D teraz ma dwa lata i ciagle słysze mama robimy jezonko miesko albo pomidorówke :D:D a manna z wilkim bólem ok 150 ml na sniadanie

Mogę jej przemycić TYLKO w kaszce no i w danonku. Żadnego budyniu nie chce jeść. Biszkopty w mleku = krzyk i odruch wymiotny, a takie zwykłe mleko z kubka pije chętnie do 60-tego ml (jak chce jej się pić) potem jej wciskam resztę... śpiewam, zagaduje, pokazuję coś. No paranoja :D

Gość pije za dużo mleka

Gość dziecko ma prawie rok
wiec nie masz sie czym przejmowac, przeciez to juz nie kilkumies. niemowlę żeby non stop piło mleko;)

Gość a mojgggg
moj synek ma ponad 7 miesiecy i pije ok.500 ml mleka dziennie. Ona ma juz 11 miesiecy i nie potrzebuje az tyle mleka. Mysle, ze nie masz sie powodu az tak niepokoic