Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka86

czy sa jakies portale gdzie mozna poznac fajnych facetow??

Polecane posty

Gość mandarynka86

:) jestem po rozstaniu :( i chcilabym kogos poznac

Gość nie bo nie mam z kim chodzic
po tych pubach i kawiarniach;/

stwierdzam jednoznacznie ze znajomosci zawarte w sposob normalny czyli bez udzialu internetu sa bardziej trwale...ja tego doswiadczylam ..no i....znajomosc w realu najczesciej nie zaczyna sie od dupy strony..

Gość mandarynka86
ale ja poprosilam tylko o jakies portale ;/

Gość dgdsfgdf
ponalam swojego męża na Sympatia.pl wczesniej z tego portalu mialam przez 2 lata chlopaka

Gość lalineczka
masz na interii, masz Sympatie, masz ilove. Do wyboru do koloru:). Gdzie są fajni? Tak jak mówiły poprzedniczki: w realu:)

Gość 45545
Sraty taty w realu fajni, w necie same odpady? tylko że same właśnie siedzicie w internecie i nie możecie wykluczyć że kogoś fajnego tu poznacie a potem zdecydujecie się na spotkanie - czy to was czyni odpadami? z moich doświadczen wynika że szanse na stworzenie związku są takie same poznając kogoś w realu jak i w necie co - w realu ZAWSZE wam się udawało, jak tylko kogoś poznałyście to byl z tego związek, od razu dzwonił, chciał się umawiac? Wątpię

Gość lalineczka
Jeżeli nie widzisz różnicy w poznawaniu kogoś w realu i przez internet, to ok. Jednak dużo osób jest odmiennego zdania-tyle w temacie:).

Gość lalineczka
to było do45545

Gość monika___00000
4554... ma rację. Po prostu nikt nie prowadzi statystyk dotyczących poznawania kogoś w realu, a w necie tak i dlatego to ma taką złą renomę. Mi na żywo tez nie udawało się zawsze. Z netu tez nie zawsze. Ale miałam znajomości i z netu i z reala. Ostatecznie wygrał jednak internet - bo to w sieci poznałam narzeczonego. Czytałam kiedyś o jakichś tam badaniach naukowców którzy stwierdzili że szanse na związek po np. kilkumiesięcznych rozmowach przez internet wynoszą prawie 100%. Im dłuższe gadanie przed spotkaniem - tym większa szansa na związek. Dzieje się tak dlatego że ludzie już wtedy się do siebie przywiązują, poniekąd zakochują, tęsknią za sobą itd... i jak się już spotkają to na pewne wady przymykają oko - co jest niewykonalne w sytuacji gdy od razu poznajesz kogoś na żywo. Poza tym net ma taką zaletę że możesz przebierac jak w ulęgałkach, masz setki możliwości, możesz dawać kosze bez konsekwencji - w prawdziwym życiu nie tak łatwo dac kosza, prawda?

Gość lalineczka
od czasów jaskiniowców ludzie najpierw się widzieli, oglądali, obwąchiwali, patrzyli sobie w oczy a potem dopiero zaczynali gadać! W necie kolejność ta jest zaburzona i zauraczasz się w literkach, przywiązujesz do fotki, tęsknisz za rysuneczkami wysyłanymi na gg, serce ci wali na dżwiek przychodzącego maila. To takie naturalne? Nie sądzę...

do lalineczka - ale przecież nie trzeba pisać ze sobą miesiącami i zakochiwać się w literkach. Ja swojego już narzeczonego poznałam w internecie, ale właśnie obyło się bez tego pisania w nieskończoność i robienia sobie jakichś złudnych nadziei. My spotkaliśmy się po tygodniu, potem już cała znajomość potoczyła się naturalnie, internet poszedł w odstawkę. Dlatego uważam że jak najbardziej można poznać swoją miłość przez internet, ale niech do spotkania dojdzie jak najszybciej.

Gość wwww ilove pl
tam sa fajniiii www.ilove.pl

Gość anonek123456a
może spróbuj na gochat.in [ http://gochat.in ] to jednostronnie anonimowy czat ze zdjeciami, mozna kogos tam ciekawego poznac, dodatkowo mozna ogladac wspolnie z rozmowca nagrania na youtube

Gość Teqilaaa:-)
Ja że swoim rozmawialiśmy tylko jeden dzień w sumie 6 godz na gg i już na drugi dzień się spotkaliśmy,jesteśmy już że sobą 3 lata:-) a poznaliśmy się na Fotka pl:-)

Gość Misiasia1234
czatowanko.pl badoo.pl facebook nk skype gg twitter i rożne takie

Edarling, przeznaczeni, branzowe fora dyskusyjne, goldenline, kafeteria. Lepiej uderzac w portale platne, bo fakt oplaty stanowi czesto zapore dla roznych zartownisiow.

Gość elunnia455
Wątek trochę stary, ale wiem, że sporo ludzi cały czas szuka stronek, gdzie można z kimś sobie pogadać/kogoś poznać i tak dalej. Ja korzystam od jakiegoś czasu z http://snapczat.pl i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Swojego meza poznalam na hello.pl ale niestety juz nie ma tego portalu, a szkoda:)

Gość gość
Chetnie poznam jakas normanormkobietęlną ,u łożoną kobietę z Katowic lub okolic mam 32 lata brunet,zainteresowana ?pisz na lolokeke@wp.pl

Gość gość
Podbijam temat. Chciałabym poznać fajnego, normalnego, ogarniętego faceta. Takiego który jest ułożony i ma wielkie serducho. Nie jest dupkiem "bez uczuć" Gdzie tacy?

Gość gość
Moze ja ? ;)

Gość gość
Post nad Toba sie taki facet czyli ja wypowiedzial,pisz na maila mpja droga

Gość gość
Jak chcesz wiedziec gdzie szukac fajnego faceta, czy go poznasz w najblizszej przyszłosci, kiedy i czym sie będzie charakteryzował napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Są przecież portale randkowe, z tego co wiem to na https://kochaj.pl/ właśnie takie osoby konkretne siedzą, które wiedzą czego chcą i myślą o związku na poważnie, poza tym tam też jest selekcja profili więc byle kto nie siedzi

Gość gość
no ten portal https://kochaj.pl/ jest mega fajny, ja znam 2 osoby które kogoś tam poznały i to dzięki tym testom co tam własnie robią ;D czadowe to