Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka86

czy sa jakies portale gdzie mozna poznac fajnych facetow??

Polecane posty

Gość gość
Nie ma fajnych facetow. Sami kłamcy, oszuści,kobieciarze, prostaki. A jeśli juz się trafi to chyba jeden na tysiac, często juz zajęty ...wszędzie, w internecie i w realu się takich poznaje. O porządnego faceta trudno w dzisiejszych czasach :(

Gość gość
@ gość dziś Zdefiniuj co znaczy porządny facet. Ja np. nie oszukuję, jestem wręcz szczery do bólu, za babami nie latałem nigdy więc żaden ze mnie kobieciarz. Prostakiem też nie jestem, zrealizowałem w życiu kilka niecodziennych projektów.

Gość gość
proponuje ci kochaj.pl, ja mam tam konto od kilku tygodni. Pisze z kilkoma panami, zobaczymy...fajnie, ze tu mają testy dopasowania osób do siebie . Dopasują ci osobę o podobnych zainteresowaniach do twoich

Gość gość
gość 2017.12.29 Nie ma fajnych kobiet. Same kłamczuchy, oszustki, szmaty, prostaczki. A jeśli juz się trafi to chyba jedna na milion, często juz zajęta ...wszędzie, w internecie i w realu się takie poznaje. O porządną kobietę trudno w dzisiejszych czasach smutas.gif Też możemy tak marudzić ale cz to coś zmieni?

Gość gość
Siedziałam na różnych portalach 3 lata ,powiem jedno , nie warto , na takich portalach siedzą same psychiczne sieroty które nie mają szansy ma zwiazek ,ktoś kto sobą coś reprezentuje nie potrzebuje takich portali

Gość gość
gość dziś Siedziałam na różnych portalach 3 lata xxxx odpowiadam "na takich portalach siedzą same psychiczne sieroty które nie mają szansy ma zwiazek ,ktoś kto sobą coś reprezentuje nie potrzebuje takich portali "

Gość f a c e p a l m
rzeczywiście, samozaoranie - poziom kretynka. :)