Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6miesiz

O ktorej podajecie zupke 6 miesiecznym dzieciom?

Polecane posty

Gość 6miesiz

I w ogole jak wyglada jadlospis dla takiego malucha ? Ktos mi zwrocil uwage,ze zuplka o g 16-17 to za pozno dla dziecka... Dlatego pytam o ktorej wy podajecie dziecku zupke. sloiczek?

Gość ffbfgsgsn
nie ma reguly,kazde dziecko jest inne,nie da sie dziecka wsadzic w schematy. Jedno je o...10, inne o 13:00, a inne o...17:00 i wszystko jest dobrze!!! Ps. nie sluchaj,nie czytaj,rob swoje:)

Gość mamciaa tuskii
Ja mam corcie , ktora ma 6, 5 miesiaca.O to moj jadlospis. 6-7 rano 180ml mleka 11- kaszka owocowa- 150ml 14-15- obiadek- robie zawsze sama 17- podwieczorek- jakis owoc, serek 19-19.30 mleko zagesczone kaszka 180 ml.

Gość 6miesiz
no tak po sowjemu. nie znosze jak ktos mi sie wtraca! ja podaje /podawalam tak- rano mleko zageszczone kaszka i o 12tej rowniez. o 17tej zupka plus deser, 20 kaszka owocowa no i dziecko budzi sie conajmniej 2 razy w nocy. Kiedy to sie skonczy

Gość fsvbfbsgbb
2 razy to wczasy,moj syn ma...2,5roku,budzi sie co chwila (zdrowy jak kon) ani JEDNEJ nocy jeszcze nie przespalam... Jest mala,ma prawo sie budzic:)

Gość mamciaa tuskii
Cos za duze odstepy od karmienia robisz.Moja corka jest taka zarta ze moglaby jesc i jesc i je wszystko.Moja je co 3-4 godziny.

Gość 6miesiz
No tak ,ale byl; czas ze budzila sie tylko rano. heh w takim razie Tobie wspolczuje albo i nie jak lubisz w nocy wstawac:) Duze odstepy? to nie tak, bo kieys jadalka czesciej, a teraz jak dam jej po 3 h to wcale nie chce lub lyknie 50 ml wiec daje mniej wiecej co 4 5 i tez nie zawsze wypija wszytsko czasami 100, 130 150

Gość mamciaa tuskii
Moja kiedy bym jej nie dala to wszystko zje. A dzis jestem w szoku moja corcia spi juz od 12.20 i dalej spi.A tak robila sobie drzemki po 20 min. Moze dlatego ze ja wymeczylam, bawilysmy sie.