Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feferf

Jestem gruba, żle sie z tym czuje..takie sobie żale ciężarówki jednej

Polecane posty

Gość feferf

Waze 71 kg(TYLKO 170 WZROSTU), a czuje sie jak słoń, jak się widziałam cała w lustrze to sie popłakałam.Jestem w 3 miesiącu ciązy i wiem, ze mam humory, ale naprawde czuje sie gruba, a pewnie jeszcze przytyje:( Przed ciąża probowałam sie odchudzic, zeby nie byc, az taka grubą cieżarówką, ale nic zadne diety mi nie pomagały. Dobija mnie, ze w ciazy, odchudzac sie nie moge, bo wiadomo,ze to szkodzi dziecku:(Straznie sie sie ze soba czuje.Buzia mi sie podoba, ale ciało nie pasuje do mnie.Kiedys wazyłam 56 kg i czułam sie super.Teraz jestem starsznie ocięzała.

Gość feferw
nikt mnie pocieszy?:(

Gość klusssseczka
Jestem w 9 miesiacu i waze 90 kilo. Tragedii z tego nie robię. Schudne po porodzie bo podejde do tego sumiennie. Pomysl o zdrowiu dziecka a nie o swoim wygladzie. Bycie matka wymaga wyzbycia sie egozimu niestety.

Hejka:) Nie przejmuj sie. ja jestem w szóstym miesiącu ciąży mam 164 i wazę 85 kg:D I kocham siebie , a mój mąż jest zachwycony.Przed ciążą wazyłam tez duzo , bo 78kg i zawasze taka byłam, taka juz jestem. Zaakceptować siebie , to najwazniejsze! Więc głowa do góry tymbardziej teraz, jak nosisz małego człowieczka pod sercem. Po ciąży mozesz myślec jak schudnąć- nie teraz. Na pewno jesteś piekna:)

A jesli wazyłaś 56 kg , to patyczek byłaś:/ Ja jestem zbita bardzo dlatego tej wagi tak nie widac, ale wiem , ze jest duzo:) Nie martw sie dzidzi ważniejsze!

Gość fewrfer
aja 33 dzieki, kluska dzieki:)od razu mi lepiej zazdroszcze wam dobrego samopoczucie i samoakcepytacji ja zawsze byłam dla siebie wymagajaca wiem ze 56 to moze było nawet mało, ale dobrze sie czułam będą lżejsza naprawde.Co innego gdybym zawsze tyle wazyła co waze teraz czyli 71, ale widzicie ja wczesniej zawsze byłam szczupła, dlatego teraz sie dziwne czuje , bo mam porownanie

Bedzie dobrze:) Troche myślenie zmienic i juz:) Uda Ci sie zobaczysz, A teraz chuchaj i dmuchaj na maleństwo, bo wiekszego cudu nie ma chocbys i setke miała wazyc- nosisz w sobie nowe życie!

Gość fefewr
aja33 ja wiem, ze dziecko cudem jest, bo jestemw drugiej ciąży, tego nie musisz mi tłumaczyc:) Jednak w pierwszej po prostu tyle przytyłam i mi zostało nie zdążyłam zrzucic:)i zaszłam w drugą ciąże:) Z tym, ze w tamtej ciąży naprawde źle jadłam, niezdrowo, same tłuste rzeczy, albo słodycze, wiec znikąd tych 15 kg nie przybyło mi ;) Teraz jakos bardziej mam doła jak na siebie patrze nie wiem, czemu wtedy nie byłam niczego swiadoma.Myslałam, ze nie przytyje:)oj naiwna o dzidzie dbam i wbrew w pozorom w tej ciąży jem zdrowo bo ma ciagle ochotem, na owoce warzywa badz nabiał;)

Gość a ja w 6 miesiacu waze 51
odzywiam sie zdrowo dbam o siebie duzo spaceruje nie jem slodyczy i dziecko ladnie przybiera a ja nie musze,w duzej mierze mamusie maja wine bo jedza "za dwoch"a nie dla dwoch...

No , to super, bo juz sie przeraziłam:) Ja jestem w trzeciej ciąży:D Zaraz moja druga pociecha wraca z osrodka rehabilitacyjnego wiec muszę uciekac. a Ty głowa do góry! Pozdrawiam!

Gość sssssssssssdssssssssss
jak się źle czujesz to idź na zajęcia specjalnie dla kobiet w ciązy. Z jakiego miast ajesteś?

Ja za dwóch nie jem. Tak sie składa, ze nie byłam nigdy chuda:/ Nie wszyscy muszą byc jednakowi. A nie pomagały dieety cwiczenia i nawet konsultacje z lekarzami. taka moja uroda! A teraz tez duzo sie ruszam , owoców jem wiecej niz czegokolwiek innego:)

Gość żabkażabka
a ja w 6 miesiacu waze 51 Bez kitu i lekarz nic nie mówi że taka waga jest niebezpieczna ??? Cos mi sie nie chce wierzyc zeby to bylo zdrowe. No chyba ze masz 150 wzrostu.

Gość to Ty po tamtej ciąży
nie zrzuciłaś ani kilograma???

Gość fewrfewr
do" a ja w 6 miesiacu waze 51" odezwij sie jak będziesz w 9 miesiący i wtedy napisz ile wazysz ,nie napisałas tez ile maz cm wzrostu bo jak masz 156 na przykład to 51 wcale nie tak mało Nie kazdy jest chudy i aja jesli czujesz sie dobrze ze soba to najwazniejsze Ja ani nie jestem grubasem ani chudzielcem a ciągle mam żale do siebie.Dodam, ze jak wazyłąm 56 kg tez miałam takie same kompleksy jak teraz.Wiec to chyba nie kwesita wagi

Nie bo ja przy wzroscie 159 wazylam przed ciaza nie cale 47 kg i teraz przybralam 4 a w 1 ciazy 19 sce i wszystko zgubilam po okolo 6 tygodniach

a ja... w 9 miesiacu wazylam 105 kg... a 8 miesiecy poźniej o 39 kg mniej... jak sie chce to sie da :P Tylko ze niektozy maja to do siebie ze musza sie wiecznie odchudzac bo wystarczy chwila nieuwagi i wszystko idzie w diabli :( życie...

Gość to Ty po tamtej ciąży
ponawiam pytanie:)

Gość do a ja w 6 miesiacu waze
47kg i 159cm? ja mam 169cm i ważę 50kg i jakoś nie uważam by był to powód do dumy:O

Gość ferfe
dokłądnie dziewczyna ktora ma 169 i wazy 50 kg ;)niezle dogadałas koelzance skoro ona wazy 159 to faktycznie to 51 to nie jest jakos mało;) Ja sie z jednej strony ciesze, ze mogłam byc i chuda i gruba, mam przez to rozne doswiadczenia z ludzmi i z tym jak odbieraja cie jak jestes chudy , a takze jak odbieraja gdy wazysz wiecej. Gdy była chudsza mowili, mi przytyj wygladasz niezdrowo jak patyk i takie tam , a ja przytyłąm choc nie wygladałam az tak zle do tych 70 kg to wszyscy, ale sie roztyłas, mogłabys troche schudnac no nie, czy to zdrowe ze jestes taka przy kosci/?NO KURDE LUDZIOM NIGDY NIE DOGODZISZ.DODATKOWO gdy byłam szczupła,miałam jakos mniej kolezanek , a te co miałam ciagle mnie krytykowały, a teraz gdy przytyłam sa dla mnie dziwnie;)miłe:)haha Nie musza chyba mowic, ze faceci za mna sie nie ogladaja, choc z twarzy jestem nadal taka sama jak była wczesniej, faceci po prostu nie leca na buzie czy charater tylko na figure;)Gdy byłam szczupła, nie mogłam sie od facetow opędzic:)takie to rozne doswiadczenia sa z byciem chudym i grubym;) Nikt kto nie był nigdy chudy nie wiem jak to jest nim byc i nie moze krytykowac poki sam tego nie przjedzie i tak samo zbyciem grubym

Rozumiem cie autorko, ja jeste w 4 miesiacu, narazie przytyłam 6 kilo a czuje sie jak słoniontko, jestem załamana, przed ciążą ważyłam 53kg przy wzroście 171cm i byłam zadowolona. Martwi mnie tym bardziej fakt ze 3 miesiace po porodzie biore slub, boje sie czy dam rade schudnąć ;( jestem cały czas markotna co udziela sie mojemu narzeczonemu ;( ale cóż taka uroda ciąży... musimy to przeboleć

Ważne zeby sie dobrze czuć z samym sobą:) Mnie tez wszyscy lubią i zadnych słów krytyki nie słyszę , bo zawsze jestem taka sama, no moze teraz z duzym brzuchem:D

Gość feferw
ale obiecuje sobie, ze po drugiej ciąży biore sie za siebie, bo wiecej dzieci poki co nie planuje

Gość feferf
chciałam tylko Pani ktora w 6 miesiącu wazy 51 kg zapytac?jak Ty to robisz;)ze tak mało wazysz , a dziecko zdrowe?

Tak dzidzia zdrowa a nawet tydzien do przodu z waga ...nic specjalnego nie robie nie jem za duzo slodkiego i omijam fast foody a ze mam dobra przemiane to wszystko idzie w brzuszek na poczatku sie balam ze malo tyje ale lekarz mowi ze wszystko w jak najlepszym porzadku :)

Gość boże laski
czy wy naprawdę nie macie innych powodów do zmartwień ??!!!:-o A ja przed ciążą ważyłam 94kg przy wzroście 175 a teraz jestem w 5 mc i ważę 88 kg..............i jakoś nie ryczę ,że wieloryb ze mnie :P:P:classic_cool: Zawsze byłam duża , ale jakoś po mnie tej wagi

Gość boże laski
Zawsze byłam duża , ale jakoś po mnie tej wagi nie widać , jestem wysportowana , dziennie jeżdżę na rowerze i mam rewelacyjne wyniki a dzidziuś świetnie się rozwija :P Trochę więcej radości z życia !!!!!!!!!!!!! :classic_cool::classic_cool:

Gość Muza30
Czesc Dziewczyny. No wiec mialam to samo zmartwienie, bo nie naleze do kruchych osob, bo przy wzroscie 168 waze 73 kg. Jestem narazie w 6 tygodniu ciązy i narazie nic nie przytylam, ale nie wyobrazam sobie wagi 10 lub 15 kg wiecej.... no ale mąż jak mnie wziął to widział ze do chudych nie naleze a teraz najwazniejsze jest dziecko :)Niech bedzie zdrowe :)