Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feferf

Jestem gruba, żle sie z tym czuje..takie sobie żale ciężarówki jednej

Polecane posty

Gość feferf
chciałam tylko powiedziec, ze lekarz mnie dzisiaj pocieszył, ze odbierał porod kobiecie ktroa wazy 145 kg , ale marne pocieszenie

a ja pod koniec ciąży ważyłam 94 - 168cm wzrostu :( Przed - 62kg. I wcale się nie obrzeżałam. Jadłam normalnie - pod koniec ciąży to nawet bardzo mało. Mam tendencję do tycia. Kiedyś bardzo dużo ważyłam, ale schudłam. W ciąży brałam hormony na podtrzymanie, rzuciłam palenie, przestałam być wegetarianką (zalecenie lekarza)... no i klucha teraz jestem. Mija miesiąc od porodu a ja ważę 82kg :( :( :( Odchudzać się nie mogę jeszcze, bo karmię piersią - muszę przestać jeść mięso, zacząć wcinać warzywa i owoce.... a z tymi ostatnimi w czasie karmienia przechlapane - tylko jabłka, banany i marchewka. Ech co za życia.... :(

Gość igaaaaaa
kobietki, puki karmicie odzywiajcie sie zdrowo, jedzcie malo ale czesto (aby sobie powolutku chudnac) po karmieniu powtarzajcie sobie 'nic nie smakuje tak dobrze jak bycie szczuplym' i ostro wezcie sie za siebie ja kiedys wazylam prawie 100 kg, teraz 65kg (mam 177cm i 30lat), wage utrzymuje od kilku lat wiec wiem ze choc jest ciezko to mozna

Ja zaczynam dzisiaj 41 tydzień ciąży i ważę 100kg. W ciąży przytyłam 18. W sumie jest spoko. Na tym etapie już mi wisi ile ważę. Chcę po prostu urodzić! Oby tylko wszystko poszło sprawnie a synek był zdrowy.

Gość fsafasfsafsafsa
kolejny szczypior. ja waze 93 i sie ciesze i nic fajnego w tym chudym cialu

Gość fsafasfsafsafsa
witam paulina ja jutro termin mam, jestem wsciekla bo nic sie nie ruszylo

Gość igaaaaaa
fsafsafsa pamietaj ze nie chodzi tylko o wzgedy estetyczne-niestety kobieta ktora wazy 90kg nie jest zdrowa- siadaja stawy, kregoslup, narządy sa obciazone, zagrozenie cukrzyca itd-wymieniac mozna w nieskonczonosc

Gość fsafasfsafsafsa
tak i w dodatku żylaki. i stawy. ale przeciez w koncu schudne. ile po porodzie ubędzie? w dodatku taki wysilek i bol swoje bedzie kosztowalo:)

Gość fsafasfsafsafsa
ja przytylam od 63-65 do 95 jednak. 30

Ja po pierwszej ciaży zgubiłam 25kg. Zajęło mi to rok :-) Ale w sumie bez większego wysiłku. Dieta MŻ i trochę ruchu :-) Do fsafasfsafsafsa, Ja miałam termin na wczoraj. Też jestem zrezygnwana... Miałam w ciagu tygodnia 2 masaże szyjki macicy i nic... nadal czekam. Nic się nie rusza.

Gość fsafasfsafsafsa
ja dzis bylam na miescie 4 km i dupa, a meża na seks nie namowie bo sie boi mi zaszkodzic. a wczesniej to skomlał o to!

Gość oj tammmm przesadzasz
ja mam 152 cm wzrostu a w dzień porodu ważyłam 80 kg. Miałam bardzo duży brzuch co przy moim wzroście wyglądało komicznie:)

ja mam 161 waga od której startowałam w ciąży 54 kg, jestem w 31 tc i waga 68 kg :) mam duży brzuszek, zaokrągliły mi się biodra i pupa z czego jestem zadowolona :) nie przejmuję się wagą, najważniejsze by córeczka była duża, zdrowa i silna :)