Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_zemsta

Heloikobakter pylori kto ma lub miał?

Polecane posty

Gość pani_zemsta

Jakie macie objawy? Jakie leczenie? Czy dieta też jest wskazana? Ja sobie zrobiłam test gdyż podejrzewałam u siebie od dłuższego czasu,mianowicie poranne biegunki,mdłości,gniecenie w żołądku po posiłku,zgaga,odbijanie,czkawka,brak apetytu z rana.W sumię mogę powiedzieć że niektóre z tych dolegliwości miałam od dzieciństwa,ale kto w tedy wiedział co to helicobacter.Wszystko było podciągane pod nerwy związane ze szkołą.Wiele się naczytałam na ten temat teraz jestem ciekawa waszych opini :)

Ja miałam, objawiało się to przeogromnym bólem zołądka...Zanim zrobiłam test i zaczęłam leczenie męczyłam się tak 2 wiosny i lata...Lekarz przepisał mi chyba z 4 antybiotyki i poszło...Byłam najszczęśliwsza na świecie :) Diety nie miałam żadnej, ale wspomagałam antybiotyki probiotykami, bo mogła taka ilośc rozwalić zołądek

Gość pani_zemsta
Ja biorę jeden antybiotyk metronidazol i jeszcze coś innego,może będzie lepiej Miałaś robioną gastroskopię?

Nie :) Bardzo bałam się gastroskopii, ale gdy zrobiłam test i wyszedł pozytywnie, lekarz przepisał antybiotyk i tyle :)

Gość pani_zemsta
Ja właśnie się zastanawiam czy nie powinnam iść na gastro.Moja mama poszła po receptę do lekarza bo to jej kolega,i teraz się zastanawiam czy nie lepiej jakbym sama poszła do niego :o

Gość
Mi on niezle w kość daje ostatnio,straszną mam zgagę :O

Gość
cudowne masz szczurki :-D a uśmiech bezcenny