Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniuska03

spóźniający sie okres

Polecane posty

Gość aniuska03

hey. :) dziewczyny mam maly problem. od 2 tygodni spóźnia mi się okres. robiłam dwa testy które wyszly negatywne ( w sobote i wczoraj). wczoraj nawet robilam go przed wizyta u ginekologa. Lekarka po zbadaniu mnie stwierdzila ze nie jestem w ciązy ale dla 1000% pewności ide w niedziele na usg. jak myślicie skoro to nie ciążą dlaczego tyle mi się spóźnia jak mialam w miare regularne ;/ ?

Gość aniuska03
prosilam o jakies srodki wywolawcze okres ale mówiła że najlepiej czekac po pristu bez zadnych wspomagaczy. ;|

Gość moze mialas jakies stresy
albo jestes na diecie lub tez masz jakies zmiany w zyciu. Nieraz to powoduje opoznienie okresu.

Gość aniuska03
przez ten caly miesiac strasznie sie denerwowalam to fakt bo mam pewnie problemy. denerwuje sie do dnia dzisiejszego. moze to jest tego powodem? bo chyba w ciazy nie jestem prawda skoro sam lekarz to wykluczyl ?

Gość aniuska03
jest tu ktos?

Gość swanson health
hej ja rowniez mam ten sam problem, wprawdzie nie bylam jeszcze u gina ale okres sie spoznia, mialam lekkie [plamienie w tamtym tyg, dzis robilam test 20 dni po stosunku z porannego moczu i ciazy brak, czy test po takim czasie moze sie ,mylic i jednak mlge byc w ciazy?

Gość aniuska03
ja pierwszy robilam po 8 dniach spóxniania a drugi wczoraj po 2tyg. i obydwa wyszly negatywne u ginekologa potwierdzono to samo wiec mysle ze w ciazy nie jestes ale dla pewnosci wybierz sie do gina. ja tez sie balam ale wyszlam z usmiechem na twarzy, chodz martwi mnie ten brak okresu.

Gość aniuska03
zyje ktos tutaj??

Gość a.a.a.a.
to na pewno przez stres, mnie zawsze spóźnia się okres kiedy czymś np się przejmuje. skoro nie jestes na 100% w ciazy nie ma sie czym martwic tylko czekac.

Gość ja 1353.
do Anusiaka jesli bylas u ginai wieszze to nie ciaza to teraz postaraj sie uspokajac bierz cieple kapiele okres pojawi sie za nie dlugo tylko juz sie ne stresuj:)

Gość aniuska03
nom tak bylam badana i wykluczono ciaze ale bylam badana tylko recznie. mam nadzieje ze wkoncu go dostane chce miec to z glowy ;P

Gość aniuska03
jestescie tutaj? powie ktoś co o tym myśli ?