Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta....27

a która z was nie przepada za minetką?

Polecane posty

Gość aneta....27

Nie wiem czy to ja jestem wyjątkowa, ale ja po prostu nie przepadam. Dla mnie to takie tam smyranie bezcelowe, raczej irytujące niż podniecające, jakbym sobie długopisem jeździła bez sensu po cipce. Tylko nie piszcie że facet to źle robi, bo robiło mi to wielu i z każdym mam podobne odczucia. Język lubię tylko gdy jestem już baaaardzo blisko orgazmu, gdy lechtaczka jest nabrzmiała i wtedy facet delikatnie całą szerokością języka doprowadza mnie do orgazmu. Ale generalnie i tak wolę jak mi to robi palcami.

Gość fdsfds
ale co za słaby nacisk ma jezyk /?

No nieźle ;) Ja tam bym w życiu nie zamieniła języczka mojego misiaka na jego paluszki, chociaż jedno i drugie jest wspaniałe ;) Dziwna kobitka z Ciebie ale każdy ma to co lubi :)

Gość aneta....27
Sama nie wiem czy za słabo czy za mocno... po prostu to nie ten typ pobudzania jaki lubię.

Gość ja nie lubię
no i co z tego? Nie podoba mi się, że ktoś mi grzebie paluchami czy jęzorem w najintymniejszych częściach ciała. Loda robię chętnie.

Uwielbiam ale koniecznie z paluszkami! :) Nie rozumiem jak można tego nie lubić! Zmień partnera cholera!! :D

Gość makaron3434
czy ta laska na ostanim filmie chce mu zgniesc glowe?

Gość widzę ze nie jestem sama
Ja też nie lubie gdy mnie mój facet liże Wole szybkie paluszki :) Ale loda za to uwielbiam robic :) Jestem dziwna :)

Gość makaron3434
a moze to opetanie ?

Gość aneta....27
No ja tez uwielbiam robić loda, ale wdzięczności w seksie oralnym nie potrzebuję :) A jeśli miałabym wybrac w jaki sposób najbardziej uwielbiam dochodzić do orgazmu to byłoby to : seks (normlany lub analny) podczas gdy ja sobie sama pieszczę łechtaczkę. Poruszający się we mnie penis i miętoszeniepalcem guziczka to jest to co lubię najbardziej. :)

Gość ja też nie lubię
Ja też mam tak, że do orgazmu dochodzę w trakcie "normalnego" stosunku, a gry wstępnej nie potrzebuję w zasadzie żadnej - lub bardzo krótkiej. Wystarczą mi pocałunki. Może tez dlatego?

Gość yfrdtr
ja mam podobne odczucia do Ciebie jakoś na wstępie mnie minetka nie kręci zdecydowanie wolę paluszki a najbardziej to penisa :D