Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
skorpion87

jak mam ja odzyckac co robic ?

Polecane posty

Witam ! Otoz bylem z dziewczyna 5 lat jak to w zwiazku bywaly lepsze i gorsze chwile nawet zrywalismy juz kilka razy ale wracalismy do siebie raz ja zdradzilem raz ona myslalem ze po zdradach jak wrocilismy do sibie to wszystko przezyjemy i ze milosc zwyciezy jednak mylilem sie.... ona jakis czas temu zaczela isc swoja sciezka wolala spotykac sie z kolezankami kolegami niz spedzac czas ze mna ja zrozumialem ze musze dac z siebie 100% aby bylo wszystko dobrze w lipcu wyjechala do rodziny do anglii i wrocila we wrzesniu strasznie sie ucieszylem i w ogole spedzalismy milo czas jednak po tygodniu czar prsyl bo spotkalem na miescie kumpele i poszedlem z nia na piwo gdzie w tym czasie ona byla z kolezankami i kolegami na dyskotece strasznie ja to zdenerwowalo ze bylem z kumepla na piwku (nie lubi jej) i zerwala ze mna w ogole to do mnie nie dotarlo na poczatku mowila ze musi wszystko przemyslec ze mnie kocha ale musi sie zastanowic przez pierwsze dni dzwonilismy do siebie gadalismy ze soba i milo nawet sie rozmawialo tak jak by chciala wrocic bylem nawet kilka razy na herbatce u niej przytulala sie mowila ze ladnie wygaldam i takie tam wtedy bylem pewien ze to kewstia czasu i ze bedziemy razem... niestety po kilku dniach gdy z nia rozmawialem powiedziala ze jest pewna ze chce byc sama i ze juz do mnie nie wroci probowalem z nia rozmawiac ale to tylko pogorszylo chyba sprawe nie wiem co mam robic Kocham ja strasznie i nie wyobrazm sobie zycia bez niej prosze o pomoc nie wiem co mam robic.....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować