skorpion87 0 Napisano Październik 8, 2009 Witam ! Otoz bylem z dziewczyna 5 lat jak to w zwiazku bywaly lepsze i gorsze chwile nawet zrywalismy juz kilka razy ale wracalismy do siebie raz ja zdradzilem raz ona myslalem ze po zdradach jak wrocilismy do sibie to wszystko przezyjemy i ze milosc zwyciezy jednak mylilem sie.... ona jakis czas temu zaczela isc swoja sciezka wolala spotykac sie z kolezankami kolegami niz spedzac czas ze mna ja zrozumialem ze musze dac z siebie 100% aby bylo wszystko dobrze w lipcu wyjechala do rodziny do anglii i wrocila we wrzesniu strasznie sie ucieszylem i w ogole spedzalismy milo czas jednak po tygodniu czar prsyl bo spotkalem na miescie kumpele i poszedlem z nia na piwo gdzie w tym czasie ona byla z kolezankami i kolegami na dyskotece strasznie ja to zdenerwowalo ze bylem z kumepla na piwku (nie lubi jej) i zerwala ze mna w ogole to do mnie nie dotarlo na poczatku mowila ze musi wszystko przemyslec ze mnie kocha ale musi sie zastanowic przez pierwsze dni dzwonilismy do siebie gadalismy ze soba i milo nawet sie rozmawialo tak jak by chciala wrocic bylem nawet kilka razy na herbatce u niej przytulala sie mowila ze ladnie wygaldam i takie tam wtedy bylem pewien ze to kewstia czasu i ze bedziemy razem... niestety po kilku dniach gdy z nia rozmawialem powiedziala ze jest pewna ze chce byc sama i ze juz do mnie nie wroci probowalem z nia rozmawiac ale to tylko pogorszylo chyba sprawe nie wiem co mam robic Kocham ja strasznie i nie wyobrazm sobie zycia bez niej prosze o pomoc nie wiem co mam robic..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach