Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdadada

czy możecie mnie uspokoic?

Polecane posty

Gość magdadada

czy jest mozliwe cos takiego: chlopak idzie do ubikacji , nie umyje rak i zostawi troszke spermy na klamce ... nastepnie idzie po nim dziewczyna i dotyka tej klamki a potem sie podmywa i czy jesli przy tym dotknie przedsionka pochwy to moze dojsc do zaplodnienia? jesli ma dni plodne oczywiscie...

Gość srutusrutu
Nie wierzę własnym oczom:-o Otwórz podręcznik do biologii na rozmnażaniu człowieka, przeczytaj ze zrozumienie, to się dowiesz:-o

Gość makalunda
hehehe....dobre:))

Gość obeznana
oczywiscie ze jest to mozliwe , ostatno czyatłam ze kobieta urodziła poł człowieka pol kozła a niby niemozliwe :P w dzisiejszych czasach wszystko mozliwe zrob se test za 2 tyg bedziesz wiedziała albo bete jutro w przychodni :)

hahahahahahhaaaa kochana... zapewniam cię że jesteś już w ciąży:-D na 100%:-D

Gość magdadada
A czyli niemozliwe? uff... dzieki;)

Gość będziesz w ciąży z klamką

co nie możliwe? przecież napisaliśmy Ci że możliwe:-D to jest ciąża na bank:-D

Gość magdadada
Nie chodzi o to... Boje sie ze tam mogla byc sperma a ja ja niechcacy przenioslam...:/ juz popadam w paranoje... ostatni okres mialam normalny, potem spoznily mi sie "dni mokre" a teraz spoznia sie juz 3 dzien okres... do tego od tych 3 dni tak mnie boli brzuch jak na okres... wiem ze to pewnie dlatego ze okres sie zbliza ale ciagle lata mi po glowie ta ciaza...

Gość biiiip
Bardzo mało prawdopodobne. Co niby miała tam robić sperma? Facet ma jakąś klamkową dewiację? Nie, nie przesadzaj. Dla świętego spokoju zrób test, jak Ci będzie wygodniej z pewnością, a na przyszłość myj dokładnie ręce :D

czesc dziewczyny zrobilam tydzien przed miasiaczka test ciazowy wynik negatywny. bolaly mnie piersi a z tego co pamietam nigdy mnie nie bolaly przed miesiaczka. dol brzucha teznie bolal caly czas. moze nie miesiaczkuje reguralnie ale mam tak 6 7 dnia miesiaca. tym razem dostalam 3 dnia miesiaca i trwal 2 dni. a potem mialam plamienia. bol piersi ustapil 3 dni po rozpoaczeciu miesiaczki. a przed miesiaczka trwal 2 tygodnie. nie robilam testu ciazowaego jeszcze bo wole was zapytac a nie na darmo kase wywalac. jak myslicie czy to zabuzenia miesiaczkowe czy jestem w ciazy?? dodam ze juz dwa razy bylam w ciazy pozmacicznej. odstatni raz w maju.nie wiem co mam myslec. jesli ktoras z waz by mogla cos powiedizec poradzic to dzieki czekam. aha i niedawno mierzylam temp to byla kawale powyzej 37 c. a ostatnio mierzylam z 2 tyg temu albo i wiecej to byla 36,6 ociekawe co jest?? chyba w pozamacicznej nie jestem??? ZNOWU

Gość magdadada
A jesli mial wytrysk to po oddawaniu moczu nie mogl przeniesc spermy na klamke? Tak sie boje... nigdy nie mialam kontaktu z facetem i mysl o ciazy mnie przeraza

Gość magdadada
do tego czytalam wypowiedz jednej babki i calkowicie sie ze mna zgadzaja jej objawy na poiczatku ciazy...:(

panikujesz... to nie jest takie proste... i nie możliwe.. nie miałaś kontaktu z facetem i boisz się że będziesz w ciąży nie masz czego...

Gość Larysssaaa
Szok że takie masakry nieogarnięte po świecie chodzą :-o

Gość magdadada
Nio z jednej strony wydaje mi sie to niemozliwe ale podswiadomosc mi plata figle...;/

Gość biiip
A myślisz, że faceci nic, tylko ciągle tryskają spermą na lewo i na prawo? Równie dobrze mogłabyś się bać tamponów, że facet przypadkiem dotknął paczki w sklepie. Nie histeryzuj!

Gość magdadada
staram sie nie panikowac ale jak widac mi to nie wychodzi...;/ ale napewno byl podniecony i chyba doszlo do wytrysku... nie wiem... tak mi sie wydaje

Gość biiiip
a skąd wiesz, co robił w kiblu??

Gość magdadada
bo bylam na korytarzu... slychac bylo

Gość biiiip
To już wiesz, żeby nie wsadzać rąk tam, gdzie nie trzeba po tym, "jak słychać". A teraz nie histeryzuj, bo zapłodnienie niemal niemożliwe, jak z dowcipu.

Gość mama niemowlaka
no ręce opadają...na bank jesteś w ciąży - urojonej !!!!!!!!!!!!!

Gość magdadada
tez mi sie tak wydaje... heh swiruje i tyle... jak dostalam ostatnio okres to powinnam juz o tym nie myslec... a teraz pewnie nie mam bo przez ten stres mi sie spoznia...

Gość magdadada
wogole teraz mam uczucie wilgotnosci ciagle i latam do kibelka zeby sprawdzic czy okresu nie mam

Gość mi jak się okres spóźnia
też mam w głowie takie kretyńskie myśli wtedy jeszcze sobie wyobrażam że ja bym mówiła że nie wiem kto jets ojcem i by mnie w wariatkowie zamknęli. wiem że to chore ale podam Ci parę powodów dlaczego to niemożliwe: 1. chłopak miałby sobie robić dobrze i nie posprzątć za soba? 2.Ty sobie w pochwie nie grzebałaś chyba a o ile wiem tam trzeba przenieść spermę inie wystarczy parę kropel. 3splemnik ginie w wodzie a Ty mówiłaś że się podmywałaś 4TO NIE MOŻLIWE!!!

Gość mama niemowlaka
a ile Ty dziecko masz lat?

Gość magdadada
A jesli chodzi o ten wytrysk kiedy mial to jakies pol godzinki po tym jak do ubikacji poszedl...