Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdadada

czy możecie mnie uspokoic?

Polecane posty

Gość magdadada
i nie chodzi mi o to ze sie masturbowal

Gość magdadada
czyli zeby doszlo do zaplodnienia potrzeba duzo spermy? A przez przeniesienie na palcu niewidocznej ilosci nic sie nie dzieje?

jak to czytam to nie moge sie patrzec. qrwa mialas dni plodne wtedy??? i kiedy mialas ciote ostetnio bo inaczej juz nie powkem i nie bede pisala do ciebie.

jaka ty nachalna jestes. gada ci kazdy ze nie jestes w zadnej ciazy a ty dalej drazysz temat. ile masz lat 15 16???na pewno cos kolo tego skoro zadajesz takie glupie pytania.

Gość magdadada
nio mialam 30 dni temu... a tamto wydarzylo sie przed tamtym okresem jakies 16 dni

zy doszlo do zaplodienia trzeba 10 litrow smietany mial tyle ten co sie z nim bzykalas??? nie to nie sraj sie tak i daj na luz. dziewczyno tu kazdy sie z ciebie smieje. co ty wypisujesz??

Gość sratytaty
Boże mamy XXI wiek ,a taki CIEMNOGRÓD!!! Autorko nie rób sobie obciachu!!!

bzykalaz sie i po tym dostalas okres to nad czym ty sie zastanawiasz??? co z tego ze teraz nie masz. a wiesz czemu nie nie masz??? bo siedzisz i sie zastanawiasz nad tym czy jestes w ciazy a nie jestes, slyszalas ze istniejev cos takiego jak stres ktory opoznia miesiaczke?? to ty masz cos tkaiego. jak ja mialam 16 lat i pierwszy raz zrobilma to z chlopakiem to mi sie spoznil z miesiac albo i wiecej czyli np mialam miesiaczke 1 stycznia a druga mialam dostac mniej wiecej 1 lutego a dostalam dopiero w marcu a to tylko i wylacznie dlatego ze myslalam ze sie denerwowalam ze jestem w ciazy a wcale nie bylam.

Gość magdadada
ok, dzieki