Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakocha..nie

Zakochać się w -nieciekawej- dziewczynie

Polecane posty

Gość zakocha..nie

możliwe?? Zdarzyło się to komuś?

Gość cep
dla innych może być :( :( :( a dla jeszcze inszych :D :D :D

jesteś dzieciakiem z gimnazjum ? nieciekawa to względne określenie, dla jednego faceta dana dziewczyna jest interesująca bo studiuje ciekawy kierunek i ma piękne oczy a dla drugiego będzie nieciekawa bo nie nosi tipsów , nie pokazuje brzucha z kolczykiem i nie nosi miniówy

Gość jerzy się pyta
Co to znaczy "nieciekawa" ?

Gość zobacz w słowniku.

Gość zakocha..nie
właśnie, celowo użyłam takiego ogólnego określenie "nieciekawa" w cudzysłowie, powiedźcie co Wy uważacie za 'nieciekawe' i 'ciekawe' w dziewczynie... Zacznijmy od "nieciekawa" z wyglądu dla faceta... czy od razu ją skreśla i czy faktycznie jest w stanie się w niej tak naprawdę zakochać... Tyle teraz się mówi o wymaganiach co do wyglądu wobec kobiet, że Wasze zdanie tu się przyda...

Gość vdvsvgdv
Głupie pytania zadajesz.. a co , nie masz oczu? przecież tyle jest par gdzie on jesy całkiem całkiem, a partnerka jest pasztetem! :O

Gość obeznana
Oczywiście ze mozna sie zakochac w nieciekawej dziewynie z wierzchu ładna w srodku pusta :P

Gość zakocha..nie
Więcej widzę par, gdzie ona jest o wiele atrakcyjniejsza od niego... W drugą stronę zwykle jest to uważane za dziwne i niezrozumiałe, szczególnie przez facetów, dlatego pytam facetów, czy taką kandydatkę traktujecie poważnie i planujecie z nią przyszłość, czy patrzycie na komentarze znajomych i jesteście z nią do czasu, bo jednak wygląd jest taki ważny? :]

Gość cep
wygląd to pojęcie względne - ludzie zachwycają się np umą thurman a ja nie mogę na nią patrzyć - jak jakiś film z nią jest to omijam z daleka

Gość zdeprymowany Józef
jeden z moich znajomych lat 34 ozenił sie z calkowitym pasztetem naprawde :P tłumaczył to tym ze kiedys dziewczyna która kochał robiła go w chuja .. :P a ta pasztetówa tak go kocha że w chuja go nie zrobi zreszto zaden koleś jej nie zechce taka brzydka :P po za tym zaradna pracuje na 2 etaty wiec i kase do domu znosi :P tylko wstyd sie z taką w pracy na bankiecie pojawić ale od tego są jeszcze kochanki :P

Gość otoz to
Drogi CEPie - nie pisałam że nieciekawa dla wszystkich, (ale wiadomo że nie każdy facet "wytrzyma komentarze" kolegów co do wyglądu ew. połówki) . A co dla Ciebie jest ciekawe a co nie w dziewczynie? I czy mógłbyś się zakochać w takiej, która Ci się nie podoba z wyglądu.. no właśnie Józef -- czyli jednak ją zdradza, a pewnie małżeństwem nie są... czyli zdaje się, że traktuje ją "chwilowo".. Teraz sam nie jest lepszy od tej swojej ex, o parodio

Gość cep
czy mógłbyś się zakochać w takiej, która Ci się nie podoba z wyglądu.. kiepsko by było - ale to spodobanie się może przyjść po dłuższym czasie :) - czasem za późno

Gość nuta zmysłowosci
autorko czy ty uwazasz sie za nieciekawą, a ktoś się tobą interesuje czy ktoś ci się podoba i nie wiesz czy masz szanse? Pytam powaznie , bo tak mniej więcej wynika z twoich postów .Naprawdę pytam powaznie jak mozesz to daj odpowiedz

Gość zdeprymowany Józef
do otóz to : są małżeńtwem nawet maja 2 dzieci :P

Gość zakocha..nie
Nutko zmysłowości - to miłe, że na mnie nie najeżdżasz ;) Przyznam, że znam parę osób, par, które są "świeże" i przeważnie jedna strona nie jest przekonana co do wyglądu (zwykle dziewczyna), ale charakter im pasuje. Widzę, że powoli się "zakochują", a są już chyba "zaangażowani" mimo wszystko... Czy to może być trwałe zakochanie/miłość, czy zwykle jak się znajduje kogoś atrakcyjniejszego, to zmienia się model? :] (nawet mimo miłości) Również i ja jestem w nietypowej sytuacji, tzn na początku gość mi się nie podobał, ja też niezbyt jestem w jego typie a mimo to coś nas do siebie przyciąga, myślę, że to to "coś" i nasze wnętrza, charaktery itp. Chyba nawet wydajemy się sobie 'ładniejsi' (dziwne, bo gość jest "wymagający"). Nie wiem co o tym myśleć, czy możliwe żebyśmy się w sobie zakochali i czy to w ogóle może być.. trwałe... (małolatami nie jesteśmy) Prędzej uwierzę, że dziewczyna zaduży się w kimś nie w jej typie, niż facet (bez obrazy). Jeśli będzie potrzeba, to dopiszę jeszcze trochę paradoksów tej historii.. ;) Może Ty Nutko znasz takie "przypadki" albo sama czegoś podobnego doświadczyłaś...? :)

Gość a nie śpią nie śpią...
a coś Ty taki ciekawski ;) O tej porze spać?! Kto to widział?! :D

Gość ee tam
czy z nią, czy bez niej... i tak może być smutno ;) także nie uzależniaj się od bab, to mówię ja -baba :D Uśmiechnij się, słońce jeszcze wzejdzie po nocy :) P.S. Może wezmiesz udział w dyskusji?

Gość witaski
musi być to cos..ta iskra a reszta sie wtedy nie liczy... ciekawy i co znalazles??? :)

Gość jabłkowa_panienka
hihi ostatnio z moim kumplem rozmawialiśmy, czemu piękne kobiety mają brzydkich facetów, a przystojni faceci brzydkie babki. 1. biologiczne rozwiązanie - geny na pewno nie są podobne! 2. niektórzy z przystojnych facetów obracają tyle bab, że później żadna nie chce się nimi zainteresować - wybierają brzydką, albo: 3. szukają mamusi, nie musi być piękna, ale musi się nim zajmować. 4. pięknych i ciekawych kobiet faceci się zwykle boją :P Piękna - piękna swoim naturalnym pięknem i zadbana, ciekawa - ma pasje, jest inteligentna, mądra, oczytana, oraz co najważniejsze, wie więcej niż facet :D:D:D

Gość Panienko...
Jabłkowa_Panienko - chyba zgodzę się z Tobą w 100% :D Fajnie że się wypowiedziałaś, może jeszcze coś mądrego napiszesz(?) o przemysleniach swoich i kumpla :D Pozdrawiam !!

Gość w.. z pozoru nieciekawej
najciekawiej się zakochać :D