Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinoooo

pomozcie nie wiem jak rozpoczac maila

Polecane posty

Gość halinoooo

musze napisac maila do dr chirurgii plastycznej, nie wiem jakimi slowami rozpoczac pisanie, bo chyba nie witam?

Gość halinooooo
powaznie czy jaja se robisz, naprawde nie wiem jak napisac pomozcie

Gość halinooooooooooo
pomozcie to naprawde bardzo wazne

Gość ojhalino
Szanowny Panie Doktorze, Pisze do Pana w nawiazaniu do................ Albo plec odmienna Szanowna Pani Doktor, W nawiazaniu do rozmowy przeprowadzonej w dniu............. Powodzenia

Gość ale polewka z tematu
Napisz tak: Elo, elo ziomalu... Skrobie do Cie pare zdanek, bo mam mały romansik... itd.

Gość najlepiej prostymi

Gość Gruby Franek
wielce szanowny panie doktorze wiedzac o tym , ze pan czyta powoli , pisze tego maila do pana tez powoli. zapytowywuje sie o zdrowie i szczescie oraz jaka u pana pododa. po tym zagajeniu przejdz do meritum

Gość zacnij od dzien dobry

Gość ha ha ale się
uśmiałam ,elo ziomalu osz kurde dobre to było

Gość halinooooo
Szanowny Panie Doktorze, interesuje mnie poddanie sie operacji plastycznej nosa, po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii oraz zapoznaniu sie z galeria noskow wykonanych przez Pana, nie mam watpliwosci, ze operacje chcialabym przeprowadzic wlasnie u Pana.Pozwalam sobie przeslac kilka zdjec, by mogl Pan ocenic stan w jakim znajduje sie moj nos.Znajduje sie w tej chwili za granica, dlatego nie mam w tym momencie mozliwosci zgloscic sie do Pana na osobista konsultacje.Mam nadzieje, ze na podstawie przeslanych zdjec bedzie Pan w stanie ocenic, czy podejmie sie operacji ( w razie koniecznosci moge przeslac inne zdjecia).Planuje przyjazd do Polski w maju i mniej w wiecej w tym terminie chcialabym sie poddac operacji.Czekam na informacje od Pana. pozdrawiam Agnieszka. tak napisalam chyba za bardzo sztywniacko coooo

Gość nopopatrzpopatrz
Sztywniacko? A do kogo Ty, przepraszam, piszesz? To jest Twój kolega, żebys miała pisać luźno? Nigdy nie pisalaś oficjalnego listu? Matko... :o

Gość halinooooo
ale w tym liscie chyba za czesto pada slowo Pan:o i czy pan wystarczy czy Pan Doktor...

Gość halinooooo
No pisalam kiedys tam, ale zawsze jak pisze takie oficjalne listy to mam z nimi problem

Gość mentholowa
jest ok, poza tymi "noskami".

Gość ojhalino
Szanowny Panie Doktorze, (najlepiej kursywa pogrubiona) Po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii oraz zapoznaniu sie z galeria noskow wykonanych przez Pana, chcialabym zasiegnac porady - konsultacji niestety w obecnej chwili tylko droga internetowa. Pozwalam sobie przeslac kilka zdjec, by mogl Pan ocenic stan w jakim znajduje sie moj nos. Obecnie przebywam za granica, dlatego nie mam w tym momencie mozliwosci zgloscic sie do Pana na osobista konsultacje. Mam nadzieje, ze na podstawie przeslanych zdjec bedzie Pan w stanie ocenic, czy podjalby sie Pan operacji plastycznej. W razie koniecznosci moge przeslac inne zdjecia. Planuje przyjazd do Polski w maju i wlasnie w tym terminie chcialabym sie poddac operacji. Czekam na informacje od Pana. Z wyrazami szcunku Halina pozdrawiam Agnieszka.

Gość Lateks
Szanowny Panie Doktorze , mam papę że o Boże / muszę ją zmienić / na ile tą usługę wycenić / bo poza latem proszę z rabatem.

Gość halinoooooooo
ahahahaha ale sie usmialam:D a teraz na powaznie, moge slac ten moj tekst powyzszy?

Gość mentholowa
mozesz, tylko zmien to "noskow" na "nosow", na boga!!!

Gość czytanie ..
niektoryh tematow jest o 1000000000000% lepsze niz czytanie kawalow.... przysiegam.. ehehehehehe mozna sie usmiac. Pozdro

Gość halinoooo
doktor wlasnie odpisal :( chyba nie jest dobrze czesc, czy to kurwa jakis zart? tak zrytej facjaty to ja nigdy we zyciu nie widzialem ! nie rob se operacji tylko idz graj w filmach zombie kurwa mac musze sie napic po tym jak twoje zdjecie zobaczylem