Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingaaaa

Brevoxyl czy Benzacne?

Polecane posty

Gość Ingaaaa

Witam :) Mam mały problem z pryszczami, tzn. tylko na czole. mam pytanie odnośnie dwóch preparatów na trądzik. Co jest Waszym zdaniem lepsze, Benzacne i Brevoxyl? Jeśli ktoś używał któregoś prosiłabym o opinię ;))) Ja stosuję od jakiegoś miesiąca Benzacne i pomogł mi w małym stopniu, ale żadnych spektakularnych zmian to nie widzę ;) może to powinno się stosować dłużej? Zaraz idę do koleżanki i po drodze wstąpię do apteki i kupię Benzacne albo Brevoxyl. Które lepiej?

Gość Ingaaaa
tez czytałam podobne rzeczy, ale chciałam się dowiedzieć jak z własnego doświadczenia oceniacie te dwa preparaty :)

Ja nie wiedze zmian:D Ale ja nie mam pryszczy ( w sensie biale, zaropiale, czy tez gorki). Bardziej chcialam sprawdzic czy na zaskorniki jest dobry, ale nie wiedze zmian;) Moze to dziwnie zabrzmi (i pewnie duzo osob zaraz mnie zjedzie), ale poczytaj sobie o leczeniu tradzika moczem, wpisz w wyszukiwarke. Slyszalam,ze wielu osobom to pomoglo, ja az takich problemow ze skora nie mam;) Ja na pojedyncze pryszcze(bo takowe sie pojawiaja;) ) uzywam davercin(na recepte- jest good;) ) Pamietaj o dobrym nawilzeniu skory, dermatolog moze przepisac plyn robiony w aptece, ktory doskonale nawilza (przynajmnie u mnie sa tacy pomocni lekarze;))

Gość Ingaaaa
hehe ;p czytałam o tym też, ale aż tak zdesperowana nie jestem :) mimo, że byłby to mój mocz, to bym się brzydziła ;p ale ogólnie dziękuję za pomoc ;*