Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda18ka18

Mam 18 lat i chciałabym swoją przyszłość zwiazac z wojskiem

Polecane posty

Gość młoda18ka18

Jako kto mogę tam pracowac? Czy lekka wada serca dyskwalifikuje mnie?Czy sa tam dobre zarobki?

Gość mloda18ka18
Pytam się poważnie

Gość omfg omfg
weź mnie nie denerwuj, przypomniałaś mi o moich niespełnionych marzeniach 😭

dyskwalifikuje ja w twoim wieku chcialam byc zakonnica, a potem prostytutka-zartuje, zmienisz jeszcze swoje marzenia, co do wojska- po co ci to, wojen co nie miara i nie ma sensu sie martwic potem o Iraki i Irany

Gość mloda18ka18
mimo wszystko chce

Gość ...Maćka...
możesz być żołnierzem, pielęgniarką, lekarką albo pracować w administracji (sekretarka, kadrowa itd)

Gość ...Maćka...
ale z wadą serca raczej na żołnierza się nie nadajesz:(

Gość pytam po ci to
przykro mi to pisac o Silach Zbrojnych Rzczypospolitej Polskiej ale w wojsku jest jedna wielka CHUJNIA, na wyskoich szczeblach jest pelno PRLowskich zakutych lbow co niestety skutecznie blokuje rozwoj Armii

kiedyś brali jak leci , masz platfusa to do marynarki bo lepiej się trzymasz pokładu statku itp na szeregowca chyba cie nie dyskwalifikuje.

Gość stworzenie boże
Wcale nie jest to głupi pomysł. Przepisy umożliwiają kobitom dostęp do wszystkich stanowisk. Kwestie zdrowotne najlepiej wyjaśnić u kompetentnego lekarza. Sama kwestia szkoły, potem pracy - poszukaj w sieci artykułów (np. tu: http://studente.pl/artykuly/7528/Baba-z-karabinem--czyli-kobiety-w-wojsku/ ) Pamiętaj, że żołnierze mogą przejść na emeryturę już po 15 latach służby! :) Choć oczywiście są pewne warunki. Dlatego warto zgłosić się do szkoły oficerskiej lub podoficerskiej z prośbą o materiały.

Gość mloda18ka18
pochodze z wojskowej rodziny wiec od dziecka mnie to interesuje i chce spróbowac a wada serca która mam dotyczy baaardzo wielu ludzi a niektorzy nawet nie wiedza ze to maja