Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDda

Jak uwodzicie?

Polecane posty

Gość IDda

Tym razem może porozmawiajmy o uwodzeniu. Moim zdaniem najciekawszą częścią stosunków damsko męskich. Jak uwodzicie, czy lubicie być uwodzone, znacie jakieś ciekawe sposoby uwodzenia? Zapraszam do rozmowy ;)

Oj jaki gorący temacik :) Poczekam aż sie rozkręci to potem coś wam opowiem dziewczyny ;p

Gość Justyna swieta
Ja chodze bez bielizny w mini,ale niejestem tam jakas puszczalska,jak mi sie podoba jakis chlopak to siadam na przeciw niego i niby nieswiadoma podnosze delikatnie mini ato rozchylam uda ato kieruje moje krocze tak aby mogl zerknac co tam jest ,noi zeby widzial cipeczke moja ale tak azby nikt inny sie niezorientowal,powiem tak zden mi sie nieoparl ktorego chcialam zaden powtarzam! Spotkania zaraz zagaduja noi na nastepnych radkach oczywiscie mam bielizne tak to ma wygladac ze wtedy tylko niemialam ;) cHlopcy uwielbiaja kukac,co tam jest;)

Gość CałaPrawda o nim
upuppupu

Gość Do justyny swietej
jeżeli to nie prowokacja, to jesteś zwykłą nic nie wartą puszczalską kurwą. Jeżeli dla ciebie normalne jest że chodzisz bez majtek i pokazujesz gołe cipsko obcym facetom to powinnas się leczyć wycieruchu. dla mnie jesteś zwykłą padliną, której bym nie tknął choćbyś była jedyną kobietą (czytajw twoim przypadku: szmatą) na świecie.

Wydaje mi sie że chłopaki nie szanują takich dziewczyn.które na wejściu pokazują intymne miejsca.Ale lubią takie motłoszki trochę jednorazowaje zabawy...pfff hhee

Gość bawarka
ooops bylabym gotowa sie zalozyc ze to jakis niewyzyty prawiczek pisal no coz mozesz pogardiej bolizac Justyna ale w realu to tak naprawde to ona by cie kijem nawet nie tknela i to cie najbardz

Gość CałaPrawda o nim
up

justyna pomyliłaś chyba pojęcia :O To nie jest uwodzenie, tylko odpychanie... przynajmniej czytajacych ten wątek :O

Uwodzenie to umiejętność wrodzona...gesty..słowa spojrzenia..i napewno nie polega na ściąganiu gaci...

Gość Idda
ojoj to miał być pozytywny wątek :) Jak Justyna tak uwodzi to jej sprawa, pisze sama przecież że tylko tak uwodzi a nie że z każdym idzie do łóżka ;) więcej luzu. Także tak dla rozluźnienia : jak uwodzi Stefano T. z Tanca z gwiazdami :D http://www.youtube.com/user/88marianne#p/u/1/BUYLp52LtPA całkiem zabawny :) Ale moim zdaniem najlepiej uwodzi się własnie tańcem

Gość wielbicielka Piotrusia
Och Mein Got! Pokazywanie obcym ludziom genitaliów jest według co niektórych uwodzeniem?? Heh ja nazwałabym to inaczej ,po chamsku...ale nie nazwę :P Pozdrawiam tych z umiejętnością uwodzenia spojrzeniem np ;)

Gość Stefano T.
heh filmik niezły. Mnie mógłby uwieść :D Moim skromnym zdaniem uwodzi się najlepiej właśnie tańcem i wzrokiem..

Gość kredunia
najlepiej uwieść go dyskretnie, żeby nie był tego świadom ;) Co do filmiku to ten z Edytą Herbuś najlepszy