Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16-tkaaa

Mam problem

Polecane posty

Gość Ewaldi
przeczytaj małolato ! październik jest miesiącem, gdzie jest nadal wiele ślubów i wesel , wystarczy poszukać restauracji lub lokalu i zapytać właściciela lokalu o pracę przy obsłudze wesela , możesz spóbować jako kelnerka albo poszukaj , daj ogłoszenie, że wymyjesz okna i posprzątasz mieszkanie albo dom, wiele starszych osób oczekuje takiej pomocy natomiast tu przestań żebrać i się poniżać i nie pokazuj , że jesteś leniem do kwadratu i robić się nie chce , przestań liczyć na sponsora bo jesteś małolatą !

Gość dobrze robisz
popieram łatwo i szybko zarobisz:)

Gość 16-tkaaa
No wlasnie dlatego, ze jestem malolata! Nie mam szans zeby sobie gdzies przyrobic:( Teraz potrzebuja mlodych i doswiadczonych a ja niby skad mam miec doswiadczenie? MOge sie pochwalic ze naczynia po posilkach do zlewu odkladam:( Zreszta mam tez swoje obowiazki oprocz nauki i nie jestem osoba ktora potrafi tylko brac nie dajac nic w zamian! Zrobilo mi sie przykro:(

jeśli mierzysz godność telefonem to ja już załamuję ręce... :/ są różne telefony do 100 zł. powiedz mamie że albo ci kupi telefon albo bedziesz dawac dupy w centrum handlowym... zajebista perspektywa...

Gość **On**_
No cóż każdy musi zarobić by coś mieć... a cóż widać, że jej się marzy fon za ponad tysiaka a nie zwykły za stówkę to o czymś świadczy chciałaby spaść z krzesła i tyłka nie potłuc.. nic za freee kochana

Gość kwiczolos
omg, też wiemy, że istnieje film galerianki. 0/10

Gość 16-tkaaa
Jak to dobrze, ze istnieja jeszcze ludzie , ktorzy nie mierza innych swoja miara!! Naogladacie sie filmow i naczytacie bzdur a potem wszystkich do jednego wora! Gdzie ja napisalam, ze chce sie komus oddac za telefon!!? A to ze mi sie jakis tam marzy to cos zlego? Juz nawet pomarzyc nie wolno, bo co.. zboczenie jakies? Niby tacy dorosli a jak dzieci czasem!

Gość To badz dla mnie mila a reszta

Gość sam sie zajmne
:)