Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frfrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

chłopak z patologicznej rodziny

Polecane posty

warto z nim byc??jego matka pije ojciec w wiezieniu przemoc klamstwa zdrady itp;/ on wydaje sie normalny chociaz mowi ze trudno mu zaufac jak myslicie warto to ciagnac?

mowi ze nienawidzi swoich rodziców za to jaki los zgotowali swoim dzieciom ale nie wiem czy nie wniesie w nasz zwiazek pewnych nawyków ze swojego rodzinnego domu tzn jego ojciec nie szanował matki,bił ja i ponizał boje sie zeby on mnie tak nie traktował

up

Gość moja kochana
nie przewidzisz jak będzie. Jeden z takiej rodziny będzie postępował tak a inny inaczej ale głowa do góry. Spójrz ile jest chamów i buraków z normalnych niepatologicznych rodzin. Takich którzy nie szanują swoich dziewczyn/żon. Którzy zaczynają pić. Człowiek nie lustro i nie przejrzysz ale nie nastawiaj się negatywnie :)

Nie oceniaj go przez pryzmat rodziny bo to nie jego wina że akurat w takiej się urodził...Myślę że jemu jest wystarczająco źle i chce się od tego wszystkiego jak najszybciej odciąć... ale niestety łatka dziecka z patologicznej rodziny będzie się za nim ciągła...

Gość trudno powiedzic za malo danyc
zalezy jak on sie zachowuje, czy nie pije, jakie ma ambicje, co robi, jakie ma plany

Gość frfffffffffffffffffffffrrrrrrr
on pracuje nie pije jest bardzo młody ale mysli o przyszlosci

Gość no to tero jaaaaa
daj chlopakowi sznase, mlody?ile ma lat? mam wielu znajomych z takich rodzin, czesc poszla w slady rodzicow czesc wyszla na ludzi, odbili sie od tego i maja sie lepiej niz niejedni z tych tzw dobrych domow, wszystko zalezy od tego co czlowiek chce zrobic ze swoim zyciem mysle ze skoro napatrzyl sie na to w swoim domu to on bedie chcial miec dom plen ciepla

Poobserwuj go, bądź czujna, zobacz jak reaguje w stresowej sytuacji - czy reaguje agresją. Pewnie,że starsi sknocili mu dzieciństwo ale ty też masz tylko 1 życie. Może okazać się wartościowym partnerem ale.......

frfrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mowi ze nienawidzi swoich rodziców za to jaki los zgotowali swoim dzieciom ale nie wiem czy nie wniesie w nasz zwiazek pewnych nawyków ze swojego rodzinnego domu tzn jego ojciec nie szanował matki,bił ja i ponizał boje sie zeby on mnie tak nie traktował Wiesz... to zależy tylko od niego. Mój też pochodzi z takiej rodziny i wierz mi... bardziej czułego i odpowiedzialnego męża i ojca nie spotkałam... Ale to pewnie nie jest regułą...

Gość patologicznaniepatologiczna
patrz przede wszystkim na to jaki On jest:-) nie mamy wplywu na to w jakiej rodzinie sie urodzimy, najwazniejsze jak On sie zachowuje;-) zreszta w dzisiejszych czasach to jakies 80% rodzin jest mniej lub bardziej patologiczna :o

Niestety myślę sobie, że to co przeżył w rodzinnym domu, wywarło na nim wpływ i znamie, którego nie da się tak po prostu pozbyć. Może być agresywny, mieć skłonność do uzależnień, nie potrafić konstruktywnie rozmawiać, złościć się o byle co, mieć mnóstwo kompleksów, dziwne poczucie humoru.. To przykre, ale niestety czesto tak jest. Ale daj mu szansę, zobaczysz jakim jest człowiekiem. Moze na przekór wszystkiemu jest fajnym i dobrym człowiekiem. Tak na dobrą sprawę nie ma recepty- wiele osób z takich rodzin potarfi docenić wszystko co ma i co otrzymuje od losu dobrego. A wielu facetow z "normalnych" rodzin to nieodpowiedzialne chamy.. Powodzenia!

Gość gość
Nie pchajcie się do patologii bo nawet jak on wyjdzie z patologii to patologia nie wyjdzie z niego dswiadczylam tego na wlasnej skorze

Gość gość
Z dzieciństwa jakaś rysa na psychice zawsze zostaje. Mojego matka zdradzala ojca 20lat, a on na każdym kroku wmawiał mi zdrady. Już nie jesteśmy razem.