Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OrangeTea*

Chłopak szantażuje mnie śmiertelna chorą,ciągle mówi,że umiera

Polecane posty

Gość OrangeTea*

Witam! Jak w temacie,jesteś my razem od dłuższego czasu. A raczej mozna powiedzieć -byliśmy. Chce zakończyc ten związek definitywnie,nie kocham go juz,jestem zmęczona jego kłamstwami. Lecz on ciągle mi wmawia,że ma raka,że zostało mu mało zycia,itd,że umrze,a ja niech sobie ułożę życie z kims innym. Tak mnie to wkurwia. Ktoś był w takiej sytuacji?Co mam z nim robic,on ma cos nie tak z głowa chyba,boje się ,że sobie cos zrobi.

Gość OrangeTea*
Czuje się przez to winna.

Gość bylamwpodobnej
on jest SAM odpowiedzialny za swoje zycie! nie daj sie nabrac na jego szantaz :o :o :o ODETNIJ SIE OD NIEGO!!!!!!!

sa na to dwa wyjasnienia: - chłopak choruje ale na hipochondrie -wciska Ci kity i bierze na litosc( mnie moj były szantazował samobojstwem - do tej pory zyje i ma sie dobrze;])

Gość OrangeTea*
Kilka miesięcy temu,jak wszystko zaczynało się sypać,wymyslił sobie raka. Poszedł na operację-słuchajcie. ,,operacja'' usunięcia guza,niby za nia zapłacił 30 tys zł. Po ,,operacji'' ratującej życie wyszedł na drugi dzień ze szpitala... Zero sladu,blizny,nie pobierano mu zadnych wycinków,żadnych dalszych badań. Po prostu poleciał sobie ostro w kulki,zrobił ze mnie idiotkę,ja się zamartwiałam,płakałam po nocach,a te świr to wymyslił wszystko.

Gość OrangeTea*
A tłumaczenie było takie-poszedłem na operacje,bo zrobiłem to dla ciebie,ja sam mógłbym umrzec.

Gość OrangeTea*
Protectorianka Jak zakończyłas znjomość z panem od samobójstwa?

Gość juz wtedy trzeba go było
zostawic...

Gość moja była miała
w dupie to ze miałem zawał. Tylko ze to jest prawda. W sumie dzięki niej już nigdy nie będę zdrowy, ale nie mówię jej ze to jej wina. Nie chcę by czuła wyrzuty sumienia, zwłaszcza że ma mnie gdzieś. Wolę zeby martwili się o mnie tacy, którym na mnie zależy. Marcin

Gość OrangeTea*
PO tej całej niby operacji dobrze się maskowała,ja oczywiście miałam podejrzenia,ale jakos tak do końca nie chiał.ao mi się wierzyć,aby był tak pierdolniety,żeby wymyslic takie kłamstwo.Dopiero niedawno doeiwdziałam się na 100%,że to był kit.

Gość OrangeTea*
Marcin Przykro mi z tego powodu. Ale widac,że jesteś odpowiedzialnym człowiekiem.

nie było to łatwe, byłam z nim 2 miesiace ale wyczyułam ze za bardzo koles mnie kontroluje, i jak chciałam sie rozstc w kulturalny sposob to zaczał grozic ze sie zabije, ze stanie sie cos złego a ja omało na zwał nie umarłam dopoki nie przejrzałam ze on sie zbijał juz ze 100 razy..kiedy moja cierpliwosc sie skonczyła i zaczełam uzywac wulgaryzmow w stosunku do niego, chcac tym samym go zrazic to raz, nie obyło sie bez olewania, i interwencji taty...potem juz z czasem dał mi spokoj za co dziekowałam Bogu goraco:)..Autorko... najlepszy sposob to zmina numeru i totalne odciecie sieeeeeeeee

Gość OrangeTea*
Nie sądzę,aby chciał się zabić,sam mi wiele razy mówił,że to głupota. On mnie straszy,że jest chory,taka sobie wybrał metodę. Nie wiem tylko co che tym osiągnąć.

Gość bylamwpodobnej
przerabiala to: jedyna opcja na takiego manipulanta jest CALKOWITE ODCIECIE SIE :o bedzie Ci jechal na litosc ile wlezie byle osiagnac swoje chore cele :o

Gość Tak staram się nim być.
Powiedziałem jej o tym chyba raz, jak szedłem na koronarografię. Jest mi bez niej źle, nie wiem czy ja sam czy moje serce najpierw pęknie. Ale nie mam wyjścia. nie można dłuzej walczyć z brakiem uczuć. Marcin

Gość OrangeTea*
Protectorianka Z Twojego opisu wnioskuje,że to młody chłopak ten eks. Mój ma ponad 30-lat...masakra.

"Lecz on ciągle mi wmawia,że ma raka,że zostało mu mało zycia,itd,że umrze,a ja niech sobie ułożę życie z kims innym." przecież on chce oficjalnie tego samego co ty :D nieofcjianie pewnie chce żybyś nie odchodziła jak ci rzuci taki tekst to powiedz mu,l że ma rację, że jesteśwzruszona że tak cię kocha i chce żebyś ułożyła sobie życie, że będziesz mu przynosić raz na rok chryzantemy i że więdząc że dizęki temu lepiej siepoczucje opuszczasz go i znajdziesz sobie innego :P i nei miej wyrzutów sumienia bo on na to liczy

Z chorobami sie nie igra, takie kłamstwa to szczyt najgorszego z najgorszych zmyslanie;/ co innego podejrzewanie a co innego gdy sie jest na prawde psychicznym zeby takie cos nierealne zmyslic;/...tak jak piszesz ładna banialuka, po tak niby powaznej operacji i koles na 2 dzien wyszedł, trzeba miec tupet myslac ze sie takie cos nie wyda..i ciekawe skad taka kwote wzioł na operacje?????';/..Ale coz sa niezrownowazeni psychicznie........

Gość bylamwpodobnej
*przerabialam mnie tez straszyl samobojstwem, byl bardzo przekonywujacy :o moj byly tez okolo 30-stki :o

OrangeTea OMG...30 letni dzieciak masakra to trzeba miec w głowie nasrane zeby takie kity zmyslac;/ wspołczuje bo wiem co to znaczy zadac sie z czubami;/ mam nadzieje ze Tobie jak i mi nie uda sie juz wiecej natknac na takich ludzi....Tak eks miał 21lat........

Gość OrangeTea*
Niby dorosłe chłopy,a głupsze od dzieci. Mój mnie kocha,wiem o tym,chce ze mna byc,tylko nie wie jak to osiągnąć. Kase na operacje wziął sprzedając kilka rzeczy,min samochód. Ciągle mi ryczy,coś wymusza,mam tego dość.

Gość bylamwpodobnej
NIE ON CIE NIE KOCHA !!!!!! KAZDY MANIPULANT TAK NAPRAWDE KOCHA TYLKO SIEBIE :o !!!!!!

Gość bylamwpodobnej
jemu sie conajwyzej wydaje, ze Ciebie kocha, tak naprawde kocha tylko siebie :o

Gość OrangeTea*
Inny jego numer: Na naszej-klasie kazał pisac swojej nastoletniej koleżance,w taki sposób jakby była jego nową miłością.Panienka od niego prawie połowe młodsza.Oczywiście,aby wzbudzic we mnie zazdrość.

Gość OrangeTea*
Wysyłała mu prezenciki,wierszyki,całuski,itd.Aż żal było patrzeć.

Gość bylamwpodobnej
chce sie dowartosciowac Twoim kosztem :o egoista :o

Gość bylamwpodobnej
moj mial podobne akcje i mi mowil jak to laski za nim lataja, a sam je podrywal :o

Gość OrangeTea*
Juz na[prawdę nie chce wiedziec o co mu chodzi,chcę żeby odszedł z klasą,a nie jak zasmarkana beksa.