Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frfffffffffffffffffffffrrrrrrr

czy chodzicie do dentysty prywatnie??

Polecane posty

mam mała dziurke w zebie ale jak dowiedziałam sie jakie sa terminy na nfz to stwierdziłam ze pojde prywatnie;/ a jak wy robice?

Gość lalalalalaaa
prywatnie.

Gość szczęki 7
prywatnie jest znacznie lepiej (chyba ze pojdziesz do jakiegos wyjatkowego partacza) niestety drogo:o dobry lekarz to kolo 100zł weźmie

tylko ze jestesm studentka studia dzienne i niestac mnie za bardzo na latanie do dentysty prywatnie:/

Gość ja tez prywatnie
ost za dwie malusienkie dziurki zaplacilam 140 zl ale co tam nie moja kasa tylko muter, wiec korzystam:)

Gość life is brutalllllllllll
no to czego oczekujesz? ze prywatnie za darmo zrobi?:o jak nie masz pieniedzy to zapisz sie do tego z publicznej przychodni tylko najpierw sie dowiedz czy tego zeba w ogole da sie leczyć na NFZ...

u nas pół prywatnie plomba super mam jedną stamtąd od 9 lat i nic sie nie dzieje... ale za mały ubytek 130 za duży 200... jesli całkiem prywatnie to + 60 za badanie ale np wczoraj Pani powiedziała że jeszcze ma trochę czasu do następnego pacjenta i może mi na NFZ usunąć kamień nazębny bo to przysługuje za darmo raz w roku i fajnie bo bym na sam kamień się nie wybrała bo by mi się nie chciało...

Gość cel to połowa sukcesu
jeszcze dwa lata temu chodziłam państwowo, ale tak mi załatwiła zęby, że pół gęby miałam do wymiany. poszłam prywatnie, zapłaciłam kupę kasy, pozbyłam się trzech zębów, zaplombowałam resztę i do dzisiaj mam spokój.

Gość frfrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
okropnie drogo;/ strasznie sie cenia no nic musze bulic kase od mamy ;/