Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angellss19

Kto ma małego kotka?!! Help

Polecane posty

Gość Angellss19

Od wczoraj mam malutkiego kotka, był ciągle głodny więc ile chcial tyle dawałam mu "mokrego" jedzonka, bo na suche nie był zbyt łakomy. Niestety dzis zauwazyłam, ze od kilku godzin kotek zrobił kilkadziesiąt kupek, a ost bardzo rzadkie. Teraz mu z odbytu leci jakas ciec. boje sie o moją pieszczoszke :(

Gość baskant
Zajrzyj na forum Miau.pl, szybko!

Gość ma ostre rozwolnienie
biegiem do lekarza bo male kicie szybko sie odwadniaja to moze byc jakis wirus albo zapalenie bakteryjne-nie chce cie straszyc ale kociaki czesto na to umieraja:(

Gość słońce do weterynarza
i to natychmiast.Do rana może nie przeżyć.

Gość właścicelka kotów
nie wiem ile masz lat ale podstawa jest że gdy przynosisz do domu nowe zwierze to idziesz z nim do weta jak najszybciej. Po za tym jeśli kot był wygłodzony - to nawet na chłopski rozum - nie wolno mu dawać na raz za dużo jedzenia! Pomyśl sama co by było jakbyś najpierw nie jadła dwa dni a później żarła non stop?? Kot musi jak najszybciej znaleźć sie u weta - najprawdopodobniej dostanie kroplówkę bo się odwodni :o Do tego badania czy nie ma wirusów lub bakterii .... A tak na marginesie kot to ŻYWE ZWIERZE które czuje a nie zabawka "pieszczoszek" :o

Gość nalac do wiadra wody
i wrzucic kotka ... wszelki problemy ustapia :D

Gość bzzzzzz
hej! ale spokojnie! przecież dziewczyna wie, że zwierze czuje. Inaczej nie pisałaby tutaj. A że mówi na kotka pieszczoszka oznacza, że ją lubi?:O no właśnie. Ja myślę, że kocina się przejadła. Zasadnicze pytanie: czy kicia piła mleko?

Gość sorry sorry
jeśli panna nie była z kotem od razu u weta to jakaś kpina - jasne zawsze lepiej napisać na kafeterii jak się cos zacznie dziać.... Jeszcze niech napisze że go znalazła na ulicy to juz w ogóle :o Niech się autorka nauczy że jak sie przygarnia zwierze to pierwsze co sie robi to zwierzaka pod pachę i do weta - i niema że "kasy nie ma".... jak sie nie ma kasy to sie nie bierze zwierząt (bo one też "kosztują i to nie tylko przyjemność) lub idzie do weta i mówi jak jest - większość przyjmie na "krechę" lub po kosztach.

Gość a co może
pisanie tu uleczy kota??????? bzduryyyyyy ona boi sie że starci pieszczoszka a nie że kot cierpi ....

Gość bzzzzzz
dopiero ostatnioe kupki były rzadkie.

Gość ostatnie były rzadkie
ale w między czasie do napisania postu kotu leci ciecz z odbytu!! więc te rzadkie kuki nie pojawiły sie 5 min przed wejściem na kafeterie .... Na miau ją zjedzą za taką nieodpowiedzialność...

Gość nie rozumiem jak
można wziąć zwierze np. z ulicy i nie iść z nim do lekarza - przecież można sobie samemu krzywdę zrobić :o

Gość bleeeh
a skad wiesz ze to z ulicy?

Gość nie rozumiem jak
to było przypuszczenie/przykład - nie zależnie skąd sie bierze kota to się z nim do weta idzie.

Gość Angellss19
Tak się składa, ze kotek byl u weterynarza i nie jest wzięty z ulicy a hodowli. Zapytylam was o zdanie bo pierwszy raz mam kota i nie wiem czy panikowac czy nie. A mleczka nie pil, a jedzenie ma z zalezenia lekarza