Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatris2312

problem z mężem

Polecane posty

Gość opoe
kabel ja nie patrze z punktu widzenia płci raczej charakteru :P mnie zapytawszy o sex czy mam ochote , wszystkieo mi sie odechciewa:P a już zaplanowanie przez małżonka sexu na wieczór skutkuje jego brakiem :P

Gość jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
42 ale jeszcze niczego sobie :)

Gość opoe
kabel no coz faceci swoj szczyt osiagają w wieku 17 lat :P poźniej tylko z górki :P choć znam takich po 50 co dużo moga :classic_cool: i nie starzeją sie ale to wyjątki niestety :(

opoe - no wlasnie on tez tak reagoje...zachowal sie jakbym go czyms urazila...hm..jeszcze mu powiedzialam na koniec ,ze inny facet to by sie ucieszyl.

Gość opoe
nie twierdze ze 42 lata to juz stary pryk hehe jedynie ze sie starzeje :P ale przeciez nikt nie młodnieje wszyscy sie starzejemy :P

-reaguje

Gość opoe
mój by sie ucieszyl :P na taką propozycję pasowalibyście do siebie :)

moze masz racje,ze to charakter ...hm. dlaczego Tobie sie wtedy odechciewa jak on planuje....rety ja bym sie cieszyla...!

kabel no coz faceci swoj szczyt osiagają w wieku 17 lat ???????? przeciez oni odstawili szbelki i łuki vinetou dwa lata wczesniej :D to ma byc szczytowy wiek ? 76s i po sexie ?

Gość opoe
takie planowanie kojarzy mi sie z monotonią :O zrobic to tamto i jeszcze sramto :P wole spontan :P ty sobie zaplanuj ten sex na wieczór ale mu nie mów ,niech to bedzie niespodzianka dla niego tylko pamietaj bardzo sie bój jak bedą strzelać w tv :P Powodzenia ja juz uciekam spać :) ale topik mam w ulubionych wiec jak by co to zaglądne jutro :) a jeszcze włóż na to oglądanie jakąś fajną bielizne :P

Gość opoe
kabel ty jak to facet :P nic nie rozumiesz :P hehehe Idę spać :P

Dzieki :) Tez zajrze jutro.Dobranoc.

Gość opoe
kabel chodzilo mi o szczyt a nie o spontaniczność pisząć do \Ciebie :P a i to nie jest szczyt jakościowy bo ten osiąga póżniej ale szczyt chcenia :P wtedy mu sie najbardziej chce :P u kobiet ten szczyt jest ok 35 r,ż :P