Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona szukająca pracy

Czemu nie dzwonią po rozmowie, mimo że niezależnie od wyniku mieli dzwonić

Polecane posty

Gość Ona szukająca pracy

Byłam na rozmowie w sprawie pracy, na rozmowę rekrutacyjną w sprawie stanowiska pracy, o które się ubiegałam nie było wcale zaproszonych łącznie dużo osób. Mieli dzwonić z informacją o decyzji - niezależnie od jej wyniku, czy osoba się dostanie, czy nie. Nie zadzwonili wcale. Co to jest za robienie w balona?

Gość klussseczka
Nie wiem czemu nie dzwonią ale to stała praktyka :( Chyba nie mają odwagi, albo nie wiedzą co powiedzieć. Też mnie to wkurza bardzo.

Gość Ona szukająca pracy
To po co mówią, że zadzwonią niezależnie od decyzji?

Gość klussseczka
Nie mam zielonego pojęcia czemu tak mówią ale czasami mam ochotę zadzwonić i powiedzieć im jakąś wiązankę żeby w pięty poszło :) Albo jeśli to profesjonalny HR to napisac maila do przelozonego ze słaby ma personel a co za tym idzie beznadziejna wizytowka firmy.

Gość Ona szukająca pracy
Dokładnie, to brak profesjonalizmu i kłamanie

Gość ukmk
wielu pracodawców to takie cwane liski :-O a ludzi traktują jak smieci którym mozna wszystko naobiecywać byleby poszli sobie w p...u

Gość klusssseczka
mam nadzieje ze sie kiedyś przejada na swoim cwaniactwie :p

Gość Antek Bereda
Jak już pisałem tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4242775 oddzwonią gdy znajdziesz już gdzieś indziej pracę aby zaprosić Cię na pokaz wełnopodobnej "rehabilitacyjnej" pościeli, zajepjaszczych foteli masujących, superwyqrwistych garnków które same ugotują z niczego najwykwintniejsze potrawy oraz kremów dzięki którym nawet za 200 lat będziesz młodą i piekną księżniczką. A każdy artykuł w promocji i to wyłacznie dla Ciebie- tylko dlatego, że kiedyś wysłałaś swoje CV odpowiadając na ogłoszenie- w niesamowicie rewelacyjnych cenach zaczynających się już od 9.990 złotych!

Gość bo to cwane lisy

Gość maja wszystko w dupie