Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania378997

Problem z odtwarzaczem Creative Zen 2GB

Polecane posty

Gość Ania378997

Otóż kupiłam go nie tak dawno, zainstalowałam program z dołączonej płyty i nie działał, tz. komputer go nie wykrywał. No to odinstalowałam ten program i użyłam kreatora dodawania urządzeń- wszystko było cacy, a odtwarzacz był wykrywany jako masowe urządzenie magazynujące USB. Problem tkwi teraz w tym, że komputerowi się odmieniło i zamiast urządzenia magazynującego wykrywa urządzenie MPT Device. Jak chciałam zainstalować przez kreatora dodawania sprzętu sterowniki to mi napisało, że określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana. Co zrobić, aby komputer znowu wykrywał mój odtwarzacz jako masowe urządzenie magazynujące USB?

Gość Weź się....
ogarnij i idź do ginekologa :PPPP

Gość Ania378997
Powyższego postu nie rozumiem :/ Może ktoś pomóc bo moje nastoletnie dziecko bardzo się wścieka, że nie może nowej muzyki wgrać.

Gość Ania378997
Naprawdę nikt nie wie?

Gość nie wiem mmm
co ci napisac ja nie milam z nim problemu

Gość schisophrenic
tez miałem tego Creative i tez takie problemy, po prostu czasami podłączałem i działał a czasami nie, wyjmowałem baterie (reset), instalowałem sterowniki z internetu a i tak gówno to dawało, po pół roku się posypał i oddali mi kase, i tak zakończyła sie moja przygoda z Creative.

Gość Ania378997
Dzięki chociaż za jakiś odzew. Już nie wiem co mam robić. Dodam jeszcze, że mam Service Pack2 i USB 2.0. Złośliwość rzeczy martwych.

Gość Ania378997
A niby taka dobra firma...

Gość mialem taki sam problem
kiedys mialem taki mp3 , zrob reinstala , jak nie pomoze sciagnij jakis program do wykrywania usb i Ci go zobaczy

Gość Ania378997
Dzięki. Spróbuję i się odezwe :)

Gość schisophrenic
oni maja w miarę dobry dźwięk, ale elektronike to maja do D U P Y

no tak , dzwiek ladny , dlatego wtedy tez kupilem creative , do sluchania

Gość Ania378997
I to nic nie dało, żeby nie powiedzieć g**no dało. Jak nim rzucę o ścianę to może się opamięta. Już w życiu nie kupię nic od Creative.

proponuje go okrzyczec :(

ja tylko jakis programik sciagnalem i go widzial komp, wiec wiecej nie pomoge , a slyszalem ze duzo osob ma ten sam problem, jak jest mozliwosc zmien sobie na sony :D polecam

Gość schisophrenic
ja wiem że do słuchania, ale gorzej jak kupisz zestaw 7.1 i wzmacniacz padnie, wtedy trzeba szukać zastępczego i jest kłopot (wiem bo przerabiałem) a co do tego twojego mp3 to może być wina XP SP2 który czasami ma problemy z podpisywaniem sterowników do urządzeń pod USB

Gość Ania378997
Dzięki za pomoc. Tak to jest jak się nie poczyta wymagań sprzętowych. Otóż trzeba mieć zainstalowanego Windowsa Media Playera 10, lub jeszcze nowszą wersje i wtedy komputer widzi (ale nie jest to regułą, bo wcześniej bez wersji 10 też chodził co jest dla mnie niezrozumiałe :P). Tak czy inaczej problem rozwiązany, i jeszcze raz dziękuję wszystkim za zainteresowanie się tematem. Pozdrawiam

Gość teraz zglos temat na smietnik