Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaaa

samotna 33 latka

Polecane posty

Gość samotnaaaaaa

tak mi smutno. wszystkie znajome maja rodziny dzieci narzeczonych a ja ciagle sama. plakac mi sie chce. w tygodniu jakos sie trzymam ale najgorsze sa weekendy

Gość drente
zapros mnie do siebie:)

Gość Ewaldi
Nie bądź taka zdesperowana , przyznaj się bez bicia ilu facetom dałaś kosza ?

Gość o zgrozo znowu to samo
kurnia załóżcie odrebny topik na biadolenie a nie zasmiecacie forum dyrdymałami

Gość Lateks
może się spikniemy

Gość samotnaaaaaa
dlaczego koledzy miedzy soba mowia o mnie stara rozepchana rura?

Gość vvg
a skad wiesz ze te twoje znajome z rodzinami to sa szczesliwe? myslisz ze to wszytsko tak pieknie wyglada i jest sielanka, nie sadze

Gość samotnaaaaaa
nikomu nie dalam kosza. wiem ze zycie we dwoje rodzina dzieci to nie sielanka ale samotnosc tez jest straszna i przykra

Gość drente
ewa 33 wiem cos na ten temat:(

Gość samotnaaaaaa
tak ale znowu nie we wszystkich malzenstwach jest zle. nie mozna uogolniac. znam udane malzenstwa

Gość vvg
jasne ze nie we wszytskich, trzeba probowac jak jest okazja, zebys tylko kiedy nie stwierdzila ze jak bylas sama to bylo lepiej, moze nie warto tak narzekac

Gość uprock
Prawie kazdy nie zonaty facet marzy o pieknej, madrej i kochanej zonie. Prawie kazdy zonaty rowniez ;)

Gość la misma
Ewa, nie zgadzam sie. Kiedy czlowiek jest sam, to czuje sie jak wyrzutek, inny od wszystkich, patrzy z zazdroscia na pary, nawet jesli zdaje sobie sprawe, ze kazda z nich ma jakies problemy. Lepiej byc w zwiazku, ktory nas do konca nie satysfakcjonuje niz byc samotna wyspa...

Gość fRYWOLNY gRUBCIO
dla kazdego normalnego żonatego faceta najpiękniejsza jest żona sąsiada dopóki jej jeszcze nie miał

Gość vvg
tylko jak jest sie samu to przynajmniej nie ma zgrzytow i nie traci sie tyle nerwow niz jak sie jest w nieudanym zwiazku z awanturami, czlowiek ma swiety spokoj innymi slowy

Gość dfdsfsew5r332423
Jakbyś szmaciaro nie była wybredna przed 30-ką, to byś miała faceta. Ale albo przewracało ci się we łbie, albo b yłas pasztetem. teraz jesteś już starym pruchnem i mozesz co najmniej liczyć na emeryta.

Gość la misma
Malo satysfakcjonujacy zwiazek to niekoniecznie wielkie awantury i latajace talerze. Czlowiek samotny robi sie na starosc zgnusnialy, do tego tak sie przyzwyczaja do bycia samemu, ze jak w koncu spotka kogos, to stala obecnosc drugiej osoby zaczyna mu wrecz przeszkadzac.

Gość No widzisz a ja mam prawie tyl
lat co Ty, za soba az jeden zwiazek, facet mnie zdradzil, a ja go rzucilam, a teraz jestem sama i nie potrafie zaufac, a na dodatek kreci sie kolo mnie facet prawie idealny , ale niestety z jedna ISTOTNA wada: jest mniej inteligentny ode mnie :( a ja wolalabym, zeby byl brzydszy...

Gość uprock
la misma, i o to wlasnie w tym wszystkim chodzi. Jak ktos moze sie w niej zakochac, jak ona jest sama ze soba nie pogodzona i jest jej smutno? Powinna sie nauczyc zyc ze soba, a dopiero po tem z kims ... W zyciu bym sie smutna osoba nie zainteresowal...

Gość la misma
Uprock, masz racje, ale w naszym spoleczenstwie samotna kobieta po 30stce odbierana jest jak jakies dziwadlo i naprawde trudno tryskac radoscia i udawac, ze jest sie szczesliwa w pojedynke. Mozna miec mnostwo pasji, zainteresowan, ale po ilus tam latach samotnosci niz juz nie cieszy, bo czlowiek jest istota stadna.

Gość sdesrewr3243241
jak jesteś istotą stadną, to daj ogłoszenie, ze szukasz samców na bukake. Na pewno nie pogardzą emerytką po 30-ce.

Gość doqtoreq
sdesrewr3243241 a Ty kim jestes onanistyczna kvrwo?

la misma, nie zgodzę się, że samodzielna kobieta po 30 czuje sie jak wyrzutek społeczny czuje się tak, jak chce się czuć byłam taką kobietą ładnych kilka lat i jakoś mi to bardzo na psychice nie siadło, czułam się z tym całkiem dobrze, nikt się ode mnie nie odsuwał ani nie traktowal źle i nie musiałam udawać, ze byłam szczęśliwa, bo byłam - to co tu udawać

Gość sdfgretewr532
doqtoreq sdesrewr3243241 a Ty kim jestes onanistyczna kvrwo? A kim ty jesteś żałosna kupo gówna, że śmiesz pytać?

Gość asterixy
nie przejmuj sie. Masz 33 lata i ciagle jestes mloda kobieta. Niestety w polskim spoleczenstwie kobiety po 30 bez rodziny i dzieci sa traktowane jak dziwadla (jak misia to trafnie ujela). Ja niedawno skonczylam 30 lat, tez jestem solo i wcale nie uwazam sie za aspoleczne dziwadlo albo paszczura ;-). Poprostu tak mi sie zycie ulozylo. Wyjechalam 10 lat temu za granice i przez caly ten czas bylam zajeta albo studiami albo praca. Zawsze wychodzilam z zalozenia, ze jezeli mam byc w zwiazku tylko dla tzw. zasady to juz lepiej wole byc sama ;-) I wcale nie jestem z tego powodu nieszczesliwa - znam swoja wartosc i wiem, ze na zalozenie rodziny mam jeszcze czas. Pamietaj- nie zyjemy w sredniowieczu. W obecnej dobie jest wiele kobiet, ktore w tym wieku sa solo. W innych krajach jest to normalne, no ale coz ....spoleczenstwo polskie jest tak konserwatywne, ze rola kobiety ogranicza sie zwykle do matki i zony.

Gość samotnaaaaaaa
jak mialam 30 lat to tez myslalam ze jeszcze mam czas ale w ciagu ostatnich 3 lat nic sie niezmienilo w moim zyciu i boje sie ze tak juz bedzie zawsze. a ja chce miec dziecko a za moment bedzie juz za pozno na to. na codzien wcale ie jestem smutna jestem odbierana jako wesola osoba. placze co najwyzej do poduszki