Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derry

czy krem vichy pomoże na niedoskonałości??

Polecane posty

Gość derry

mam zamiar kupić krem vichy normaderm na noc. Mam straszną cerę, niedówny koloryt, nadmiernie się błyszczy i mam dużo zaskórników. jednak zastanawiam się nad nim bo krem nie jest tani a nie chciałabym wyrzucić pieniędzy w błoto. Co myslicie??

Gość ddddddddaaaaaaaaaS
mysle ze szkoda kasy :P ale kup z 5 próbek na allegro i sprawdz albo popros w aptece ewentualnie napisz do vichy opisz swoje problemy z cerą i popros o jakieś próbki to ci wyślą :) Jezeli zadziała to w ciagu 3 dni powinnas zauwazyc roznice :)

Gość gosienka23
Stosowałam ten krem i mi bardzo pomógł... Polecam

Gość alaalalalaalaa
miałam z tej serii,ale tylko tonik i krem na dzień,mnie nic nie pomogło,żadnych zmian na lepsze nie zauważyłam,krem na dzien dobrze matował cerę,ale na pewno nie na kilka godzin,tylko góra-dwie,wydaje mi się,że nawet krócej,tak więc po zużyciu dwóch opakowań więcej go nie kupiłam z kolei krem na noc używa mój syn,ma duży trądzik,ale oprócz tego stosuje też antybiotyk i łyka zioła na cerę w tabletkach (bratki) i u niego widzę poprawę,ale raczej przypisuję to tabletkom i antybiotykowi,niż kremowi vichy

Gość alaalalalaalaa
co do kupowania próbek-to raczej można sprawdzić,czy dany kosmetyk nie uczula,a nie ocenić jego skuteczność,efekty zapowiadają przeważnie po 3-4 tygodniach,a nie po kilku dniach

Gość lepszy soraya do cery
tradzikowej,nadaje cerze gladkosc i przyjemny koloryt wichy przereklamowane:(

Gość derry
a lepiej kupić na dzień czy na noc?

Gość kremy na noc mają lepsze
działanie

Gość inna00
z tej serii normaderm jakie sa kosmetyki tzn krem,tonik??i co jeszcze??najpier chyba pojde do kosmetyczki a potem bede to stosowac a ile kosztuje taki krem ??

Gość celuloza
vichy na dzień dobrze działa jako podkład pod puder, nie pudruję się, jeśli nie nałożę wcześniej tego kremu. twarz zawsze lepiej wygląda. ale nie sądzę, żeby jego działanie w innych kwestiach było jakieś niesamowicie genialne. na noc jest świetny, nieźle wyczyścił mi twarz, ale na to potrzeba czasu i konsekwencji w smarowaniu. ceny niestety nie pamiętam, bo zawsze kupuję hurtem, razem z setką innych rzeczy :P

Gość derry
krem, tonik i żel oczyszczający. Ja pewnie też najpierw skonsultuję to ze specjalistą.

Gość derry
celuloza: polecasz krem na noc??

Gość celuloza
polecam, kupowałam go bez przekonania, nawet chciałam odstawić, bo nie widziałam efektów, ale w końcu matka zwróciła mi uwagę, że mam mniej zaskórników. więc zaczęłam smarować i rzeczywiście lepiej wyglądam. także polecam, chociaż jego działanie pewnie też od skóry zależy :P

Gość derry
oczywiście. w końcu każda cera jest inna. Ja niestety mam dodatkowo bardzo wrażliwą :/

Gość sysylovehigh
ja sobie chwalę :) choc wolę ten na dzien, uzywam go na noc.