Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba dziada bah

Utłukę dziada

Polecane posty

Gość ja juz wiem jak
bedzie tłumaczyl....to kolezanka z ktora sie super gada..... Ktos tu madrze napisal zajmij sie wtedy soaba badz dla niego nieosiagalna zeby na nowo sie Toba zafascynowal tak jak fascynuje sie tamtym babsztylem a moze podnieca go wizja sexu z szefowa?to sie nigdy dobrze nie konczy....bo jesli pojdzie cos nie tak ona go zpracy na zbity ryj wywali...

Gość baba dziada bah
Tak tez zrobie... weekend dla mnie a on niech sie zajmie soba. Smierdzi mi to na odleglosc i tyle. O wydrukowane maile raczej by sie nie burzyl bo kiedys juz widzialam sms od niej i do niej...byla rozmowa i obiecal ze koniec a teraz hop znowu. Mam taki metlik w glowie...

Gość Michacz
Poważnie, zajmij się sobą, spotykaj się z nim rzadziej, czasem odwołaj jakieś spotkanie z jakiegoś dla niego głupiego powodu, ale cały czas bądź miła. Dla niego w tej chwili jesteś po prostu totalnie dostępna, on wie że jesteś jego, że ma cię w garści. Zrób mu terapię szokową, i obserwuj jak w miarę owej terapii postępuje jego znajomość z tą koleżanką. Ja wiem, że ciężko ochłonąć, bo to cholernie boli jak się widzi coś takiego, ale naprawdę nie warto o tym rozmawiać. Zawsze znajdzie jakąś wymówkę i będzie dalej to ciągnąć. Na dodatek zrozumie, że nadal co bardzo na nim zależy, skoro robisz "aferę" przez taką znajomość. Ochłoń, nie spotykaj się z nim dzisiaj, ani przez weekend, idź na piwo z koleżankami i ogranicz przez ten czas kontaky z nim. Najlepiej wyłącz komórkę. (Wiadomo jaka furia nas ogarnia gdy on gdzieś wychodzi i wyłącza komórkę). Po prostu się postaraj uspokoić, bo jeszcze do niczego z tego co czytam między nimi nie doszło, i teraz twoja w tym rola, żeby nie doszło. Myślę, że jak zaczniesz tak postępować, facet się bardziej będzie zastanawiał co się z tobą dzieje, niż tym czy ona kupiła różowy czy żółty sweterek.

Gość baba dziada bah
Dzieki M. Narazie lece na szkolenie, takze tak czy tak bede nieosiagalna, a wieczor zebym miala siedziec przed tv to dam rade jakos...

Gość Michacz
Jakbyś nie dawała rady to pisz na forum. Chętnie pomogę, bo sama przechodziłam przez taką sytuację. Tylko wtedy ja popełniałam błędy. Trzymaj się, będzie dobrze

Gość baba dziada bah
Ok, jak worce to bede pewnie szukac towarzystwa ;)

ja juz wiem jak bedzie tłumaczyl....to kolezanka z ktora sie super gada..... Ktos tu madrze napisal zajmij sie wtedy soaba badz dla niego nieosiagalna zeby na nowo sie Toba zafascynowal tak jak fascynuje sie tamtym babsztylem a moze podnieca go wizja sexu z szefowa?to sie nigdy dobrze nie konczy....bo jesli pojdzie cos nie tak ona go zpracy na zbity ryj wywali... Wrózka czy co?

Gość UPIORNY
Upiorne to, ale ja.... "dlaczego mężczyźni boją się inteligentnych kobiet ?" Nie boje się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myk,myk...

Gość baba dziada bah
Trzymam sie...kapiel, kisiel malinowy i jakos zyje .... oczywiscie tel sa, ale nie odb, smsy tez ale hmmm jakos nie mam sily odpisac ;0