Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba dziada bah

Utłukę dziada

Polecane posty

Gość baba dziada bah

...siedze na necie. Zachcialo mi sie wejsc na swoja poczte. A ze moj facet ma u mnie pozapamietywane hasla i loginy to.... przez przypadek (i tu mowie z reka na sercu) wlazlam na jego konto. Dopiero jak sie zabralam bo pisania maila to patrze ze cos tu nie halo. I co sie okazalo? a ze moj luby intensywnie koresponduje z kolezenka z pracy. Wroc. Z przelozona. I kij mnie obchodzi ze to jak kolezanka.... bo maile byly urocze, cudowne i przemile tyle ze nie do mnie tylko do niej. A to o tym jak jej minal dzien, a to o tym czy obejrzala wczoraj film do konca. A ona...ze zjadla to i tamto, ze musi posprzatac i blablabla. Jestem wsciekla i szczerze...... co dalej?

Gość takie babusy jak ty winno sie
kasowac raz na zawsze. jestes uzalezniona od tego dziada dlatego nie widzisz wyraznie swoich czynow :P

Gość bah bah bah
bah bah

Gość baba dziada bah
Jak uzalezniona? O co chodzi?

Gość ale co takiego strasznego w
pisaniu o sprzataniu i filmie? wyznaje jej milosc tam czy co ze tak sie wsciekasz? chyba tez masz kolegow z ktorymi piszesz o pierdolach? dziewczyno jak tylko to napisal co wymienilas a ty sie burzysz to raczej idz sie lecz.

Gość klussseczka
Kurde współczuje. Ja bym sie poczuła zdradzona :/ Pokaz mu maile i niech sie wytlumaczy ...

Gość baba dziada bah
No jakby tylko to to i owszem ale korespondencja trwa calymi dniami od ponad pol roku. I sorry bardzo usmieszki do szefowej i pisanie od rana do nocy to cos mi tu nie gra. Ja do soiwhc kolegow to sie odzywam racej w konkretynych sprawach a nie z tekstem 'dzien dobry, ale sie wyspalam, wiesz nie obejrzalam do konca filmu....przesylam ci moje usmieszki'...

Gość baba dziada bah
Jutro mamy sie spotkac...maile leza i jutro je zobaczy, ale juz widze tlumaczenia....

Gość klussseczka
W sumie moze byc tak ze baba go podrywa a on sie boi ze straci prace wiec kontynuuje korespondecje. A co tam w tych mailach jeszcze? Tylko takie pierdoły na temat "co dziś robiłam". Jak w podstawówce jakiejś? Dziwne to jakieś ale może rzeczywiście całkiem niewinne... kurde nie wiem...

Gość pixelek31
śmierdzi romansem na kilometr...mysle ze cie z nia zdradził jesli nie zdradza nadal.... ewentualnie lepsza wersja....ona sie mu baaaardzo podoba a ona sie z nim bawi w kotka i myszkę no i w tym przypadku w pisanie słodkich maili... spław kolesia bo niewart zainteresowania

Gość baba dziada bah
Wiesz ona wie ze jest zajety...pierdoly nie pierdoly, ale wyraznie maja o czym ze soba pisac. Wedlug mnie relacja przelozona - pracownik jest jasna i takie pisanie nawet o niczym jest nie na miejscu. Maile pelne usmiechow, pytan o to jak mija dzien, czy jest zmeczony, co ona porabiala wczoraj, a jak bylo na zakupach czy kupila cos fajnego...to nie sa pytania ani do szefowej ani do pracownika, w jakimkolwiek wieku oboje by nie byli. Ona ma faceta, on ma mnie wiec po co to...czuje sie w pewien sposob zdradzona :(

Gość baba dziada bah
pixelek....nielatwo kogos splawic z kim sie jest ponad 4 lata

Gość wiesz co ja tez mam kumpla
z ktorym sobie mailuje o róznych pierdołach od lat, bo mamy duzo tych samych pogladów na zycie. On ma zone, ja meza, zadnych numerów nie było, fakt,ze maile sa takie,ze spokojnie zona i maz moga poczytac - no ale są. Jakby mi moj chlop o to robił sceny to mialabym mu za zle.

Gość baba dziada bah
Ja go nie chce na wlasnosc...tez sobie przetlumaczylas/les... ja chce szczerosci, bo pytalam nie razi nie dwa czy z nia pisze....mowil ze nie a to ooo co wyszlo.

Gość klussseczka
On sie chyba jej podlizuje jako szefowej. Ona moze mysli ze ja podrywa albo cos i tez jej milo ze sie ktos nia interesuje. Powiedz swojemu facetowi zeby juz tego nie robil ze sie czujesz przez to zle i koniec. Jak nie zrozumie to baran a jak zrozumie to przestanie pisac.

Gość baba dziada bah
Wlasnie...maz i zona moga je przeczytac. A on przede mna je skrzetnie ukrywal.... i wpadl w koncu.

Gość mysle ze przeginasz
a to ze czytasz jego majle jest juz calkiem nie fair. Skoro ci zaufal i nie zahaslowal swojego neta w twoim kompie to nie po to, zebys mu grzebala po korespondencji. Ja bym sie na twoim miejscu nawet nie przyznawala, ze to przeczytalam. Jakby mi facet wlazil w skrzynke i jeszcze zrobil z tego zadyme, wylecialby na kopach. Szczegolnie ze zadnych wyznan tamnie ma, czyz nie? A gadac ma prawo o dupie Maryni i czym chce, bo nie jest twoja wlasnoscia i ma swoje zycie i swoja prace. Ciekawe jakbys sie czula jakby on sie czepial kazdej twojej rozmowy z kumplami? Ja kiedys mialam takiego chlopa chorego na zazdrosc i tak mnie prowokowal ze go zdradzilam a potem zostawilam, bo na to calkiem zasluzyl. Uwazaj bo twoj moze zrobic to samo jak mu zaczniesz to wkrecac.

Gość pixelek31
a są w podobnym wieku??? kurcze mojemu bym chyba jaja urwała jakby sobie z jakas laska tak pisywał bez mojej wiedzy... i zeby nie było..mam paru swietnych kumpli z którymi sms-uję, czasami pisze maile albo nawijam godzinami przez telefon ale mój mąz o tym WIE....a jakby nie wiedział to znaczyłoby tylko tyle ze chciałam to przed nim ukryc...proste jak drut...

Gość klussseczka
mysle ze przeginasz - wyluuuuuzuj dziewczyno bo sie spinasz niepotrzebnie Autorka mowila przeciez ze przez przypadek weszla a nie z premedytacja. Ciekawe co twoj chloptas ma ciekawgo na skrzynce. I ciekawe czy bys nie przeczytala jak by bylo duzo maili od jednej laski.

Gość baba dziada bah
Wlasnie WIE, jak ja bym wiedziala to nie byloby sprawy. A on na pytanie czy ma z nia kontakt poza praca odpowieadal ze nie! I nie grzebie mu w skrzynce, przyczytaj sobie dokladnie...a jak jestem taka super tolerancyjna to ok, ja nie jestem i jak widze zaladowana skrzynke przez jedna osobe to cos tu nie tak....a klamstwa tolerowac nie bede!

Gość zonajednegomeza
wiem o co ci chodzi....!:-) i jestem po twojej stronie:-) ja tez nie tolerowalabym tego w jaki sposob on z nia rozmawia...niewazne czy to szefowa czy kolezanka ale "takie "rozmowy sa nie na miejscu.... a ciebie pyta jak minal ci dzien, czy jestes zmeczona, co kupilas wczoraj, czy obejrzalas film?? NIE!! wiec to kjest na miejscu!! ja zrobil;abym AFERE!!!! albo zmienia prace albo JA!!! i nie chodzi tutaj o bycie WYROZUMIALA ale o ZASADY!!!!...BYCIA W ZWIAZKU...SZCZERYM I ODDANYM!!!!

Gość uprock
o kur.a! jak dobrze, ze nie jestem mezem zonyjednegomeza. normalnie gestapo. Ze tez ktos sie z toba chcial ozenic ... brrrr

Gość baba dziada bah
zona jednego meza - wlasnie o to mi chodzi...o zasady

Gość cos tu smierdzi
myslisz ze skoro chcialby je tak skrzetnie ukrywac jak to napisalas, to zostawialby loginy i hasla pozapamietywane ? zalosna jestes ;O

co wy bredzicie?? akurat dowiedziała sie ze jej facet namietnie pisze ze swoja przełożoną i uważacie ze jest żałosna?? za bardzo mi tu śmierdzi! on za bardzo interesuje sie zyciem tamtej i totalnymi pierdołami, na które normalny facet ma wysrane! którego faceta interesuje co baba kupiła bedąc na mieście, jak spała, i takie sratytaty??? facet o to pyta tylko wtedy jak jest wyraźnie kimś zainteresowany!!!

Gość Baba dziada bah
Pozapamietywane hasla bo mi ufa i ja mu ufalam i nigdy nie wchodzilam na jego poczte. Tak jest latwiej, po prostu. Najlepiej napisac ze jest ktos zalosny... jakby nie mial nic do ukrycia to by na pyt czy ma z nia kontakt poza praca odpowiedzial 'tak, mam, piszemy o pierdolach'...On wie ze mam kumpla z ktorym jak gadamy to o totalnych bzdurach, jesli to nic nie znaczy to po co to ukrywac i zaprzeczac?

Gość pixelek31
baba dziada..bedziesz z nim dzisiaj gadac???

Gość Michacz
Ja bym na twoim miejscu z nim nie rozmawiała. Tylko trochę odsunęła od siebie. Ta laska go fascynuje, bo w pewnym sensie jest dla niego nieosiągalna, dlatego się za nią ugania. Jak zadzwoni, czasem nie odbieraj, oddzwaniaj po minimum godzinie, z sms-ami to samo. Jak się będzie chciał umówić, to grzecznie odmów, powiedz, ze się umówiłaś z koleżankami, albo że masz na wieczór zaplanowane szydełkowanie. Niech poczuje ze nie jest całym twoim życiem i niech nie myśli ze dla ciebie jest najważniejszy. Myślę że każdy facet by się zastanowił nad sobą jakby usłyszał, że robótki na drutach są ważniejsze od spotkania z nim. Wierz mi, faceci nie reagują na słowa, tylko na czyny. Pokażesz mu, że czytałaś jego maile, to się wścieknie że to zrobiłaś, a że jawnych dowodów zdrady w nich nie ma, to ci powie że robisz sceny/ histeryzujesz/ przesadzasz. Nie wyobrażasz sobie jak mój facet zareagował jak wyszłam z koleżankami bez uprzedzenia i nie odbierałam telefonu, ani nie zostawiłam wiadomości ze wychodzę. Wrócił do domu, a ja na niego nie czekałam, szok. 12 nieodebranych połączeń, 5 sms-ów, w ciągu 1,5 godziny. Wróciłam, to była afera że on się martwił itd. Pozdrawiam, i naprawdę dobrze radzę nie rozmawiaj z nim o tym, wiem z doświadczenia że to nie działa. Musisz mu pokazać po prostu, że w każdej chwili możesz zniknąć z jego życia, i to bez robienia scen.

Gość musisz z
nim pogadac!To nie ejst normalne sorry.... Ja tez mam bliskiego kumpla i piszemy sobie maile i opisujemy rozne rzeczy ale nie dzien w dzien!!!!Tylko od czasu do czasu.... Cos tu smierdzi autorko reaguj teraz!Gdybym ja ztak zwanym kolega pisala tak codzien to na bank bym cos od niego chciala.... a nawet moze nieswiadomie bo taka bliskosc psychiczna czesto nie zawsze ale czesto pociaga jakas bliskosc fizyczna moze nie odrazu sex ale przytulanie i takie tam ale od tego sie zaczyna!!!! REAGUJ TERAZ!