Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apollos

Idealna cipcia...

Polecane posty

Kurde, moim ideałem jest maleńka blondyneczka, tak z 165cm/48kg. Udało mi się zacząć spotykać z taką pół roku temu. Mimo, że miała reputację cnotki niewydymki, zacignąłem do łóżka po półtora tygodnia i ładnie zerżnąłem. Ale po jakimś czasie okazało się, że jest tępa jak pień. Dla niej dobra muzyka to to co leci w Radiu Zet, śmieje się z każdej głupoty, jaką usłyszy i tak dalej. Zerwaliśmy po półtora miesiąca. Pytanie, do was. Ile warto tak trzymać? Mieliście taką sytuację, że na myśl o łóżeczku myśleliście: "Nie można zerwać, nie można takiej dupci wypuścić!", ale potem i tak nie było rady?! Pocieszcie mnie, kur.wa, że dobrze zrobiłem, bo dzisiaj aż mnie skręca na myśl o tym, że mogłem ją do dzisiaj tegać.... :/

Gość Krewny Her Fritzla
Musisz zrozumieć, że kobiety najlepiej hodować jak paprotki. Najlepiej czują się zamknięte w piwnicy, przykute do ściany, gwałcone i bite tam przez kilka lat. Przy takiej zależności, jej status społeczny, inteligencja, wykształcenie przestają się absolutnie liczyć. Dlatego nie martw się mój bracie. I ty masz szansę, stworzyć swoją paproteczke. PS: Tylko pamiętaj, aby się często i soczyście na nią odlać. Nawozić gównem również warto :classic_cool: 🖐️

Nic nie zrozumiałem. W każdym razie dałem sobie jasny cel, że muszę ją jeszcze kiedyś zerżnąć i jeśli po tym wszystkim, co jej powiedziałem na odchodne, uda mi się to jeszcze zrobić, to będę uważał się za mistrza świata. Ale najpierw muszę niestety zerwać z obecną, bo za blisko to wszystko się dzieje. No, wyżaliłem się i jest mi lepiej. Dzisiaj widziałem tą małą cipcię na mieście i musiałem spuścić gdzieś powietrze.

Gość śrubka nr 5
kurde, 165 to maluteńka?? to nieporozumienie, ja mam 163 i nie wydaję się wcale maluteńka,co jest? :P

Hmm, muszę się zastanowić, ile ona miała. Chyba masz rację, ona miała gdzieś 162cm, coś takiego. No ważne, żeby nie wyższa niż mój podbrudek, taki mam fetysz. Sam mam 184cm/88kg (86kg po treningu).

Gość śrubka nr 5
ja tam mam 53 ,po treningu tyle samo hehe ciekawe dlaczego? :)

Gość apollos to ja jestem zupelnie
w twoim typie idealnie trafiłes 48 kg 162 wzrostu blondyneczka niebieskie oczka ale nie naleze do mało inteligentnych wrecz przeciwnie,wiec nie zalamuj sie nie jedna jeszcze taka idealna spotkasz:D

A widzisz, jakby mi się trafiła inteligentna, to bym przestał już na całe życie kobiety szukać. A kolor oczu mi obojętny. Zupełnie.

Gość nie apollos to ja jestem w
twoim typie 162/50 mam zielone oczka i mały nosek :*

Gość zupełnie nie rozumiem tych
kobiet, które rozmawiają z facetem mówiącym o kobiecie "cipcia" i na dodatek przechwalają mu się swoimi walorami, jakby były jakimiś krowami na targu... :O Szanujcie się, idiotki!

no i jestem mocno bystra i bardzo oczytana, tudzież inteligentna ;)

aj tam...ja uwielbiam byc tak nazywana ;)

Och, nie przesadzaj, ja to mówię zawsze tak delikatnie, że jestem pewien, że nie przeszkadzałoby Ci to, a jakby przeszkadzało, to bym przestał. Zresztą, lubię też pupcia, jak się dobrze to powie, to jest o wiele lepiej. A nosek mi nie robi, ale malutki jest super, ale nie powiem dlaczego, bo od razu będą mnie tutaj wyzywać.

a nie przeszkadza ci mój wiek-48 lat? :D

no ale ja mam trochę więcej jak 12 a mniej jak 48 ;)

Moim zdaniem to TY jesteś jakiś "tępy", jak to sam powiedzialeś o niej.... Jeżeli faceta tak opowiada o kobiecie ( nie ważne jaki jest jej poziom inteligencji) i jest z nią tylko dla udanego sexu...to moim zdaniem z nim jest coś nie tak.

Widzisz, gwiazda, mam wiele twarzy, ale co tam, nie będę Cię zanudzał. Zresztą, nie wiesz, jak ona mi napsociła i mówi o mnie do dzisiaj :). Lat 25.